תגידו,

shellyland

New member
גמני ../images/Emo45.gif

שלילנד זונה של מפגשים. איפה שמזמינים אותה היא הולכת. (ואני מזכירה לכם שבעלייה לירושלים יש dangerous curvas
)

zimes

New member
יום שישי - בתנאי

שזה לאיהיה ב 21 או 28 במרץ, ולא יהיה ב 5 באפריל. סגרנו על 12 באפריל?

איזה אפריל?

ס'הייסט, אני מבין איזה. אבל זה רק בתנאי שבאמת לא בהוא שלכם לראות ת'פרצופושע שלי... למה עפ"י הנתונים הנכונים להיום אני מדגיֵס ב31 למרץ... הייתי בטוח- יום ששי אחרי פורים, נביא כמה ארגזי בירה להעביר ת'חמרמֹרת ויהיה אחלה סבבה של כיפחיים...

גנגי

New member
הכול פתוח, עוד לא מאוחר

ירושלים לא תחולק מחר. אז יאללה, הגידו לנו כן.

zimes

New member
אבל.... אבל....

בתאריך המדובר, מתוכנן לנו איזה משהו אחר. אני אצטרך עכשיו להתלבט שבועיים וחצי

shellyland

New member
מסקנות ועדת החקירה בעניין המפגש:

בדקנו ובדקנו ושבנו ובדקנו, וזו ההצעה הכי טובה שהצלחנו להגיע אליה, בהתחשב בכל האילוצים: מוצאי שבת שאחרי פורים (22 במרץ) שעה 19:00 ירושלים (כרגע - אצלי בבית. אם יש הצעות יותר מעניינות נשמח לשקול אותן). אנא שרשרו
או
והערות אם יש לכם.

קונץ קטן, גם אמרתי שאני אשמח

לארח בבית שלי! אז מה - מישהו אמר שהוא מוכן לבוא?!

../images/Emo45.gif

ודיר באלקום לא קוראים את המגילה! כטוב ליבנו בטעם!
עד-לא-תדע-עידן-איפה-גונבים-פתח

נו נו...

אני אישית אוכל במקרה כזה רק לבוא (מבני-ברק לירושלים!) לומר שלום, מיד אח"כ "להתראות" ולמהר חזרה. הא כיצד? השבת, הרי, יוצאת אחרי שש. ז"א שבשמונה-שמונה ומשהו אהיה בירושלים, עד שאני מגיע ומוצא את הבית של מחשלילנד זה עוד כשעה, מתשע עד עשר אני זוכה להנות מזיו פניכם, אח"כ להתחיל להתקדם בכיוון היציאה מהעיר ולתפֹס כלי-רכב הנוסע בני-ברקה, ע"מ להספיק להיות בעבודה ב00.00. כך, שאם זו ההחלטה- תהנו...

shellyland

New member
שום עוד כשעה

'תקשר אלי משער הגיא, השלי-מוביל ואנוכי נחכה לך בתחנה המרכזית. משם זה חמש דקות עד אלי. לא מוכנה לעשות מפגש בלעדייך, שהרי כל היוזמה היתה בכלל שלך. הרעיון לקבוע בשבע היה מבוסס על זה שבטח כולם (חוץ מצימעס) יגיעו בשמונה ואז המאחרים מסיבות דת ומצפון יאחרו כחצי-שעה/שעה בלבד. יש לך רעיון יותר מוצלח?

zimes

New member
האם מפגש אצל מוסקט יקל עליך?

(תברר אתה, במסרים, איפה זה יוצא.)

למעלה