תגידו..

Durst

New member
תגידו..

לא יהיו עיקובים עם הדיסק החדש נכון? ובקליפים שיהיו מה פרד ינגן על גיטרה במקום ווס??... זה יכער קצת...:(

היו עיקובים .. :/

הוא היה אמור לצאת בסוף בדצמבר... ופרד לא ינגן בדיסק החדש אלא הגיטריסט של קורן (שכחתי את השם..)

Durst

New member
אממ....

אני יודע שהוא לא ינגן בהקלטות,אבל אני מדבר על הקליפים..ומתי הדיסק יצא בסוף?..

LB 182

New member
אמממממממ....

אני לא בטוח, אבל שמעתי שהסולן של פאדל אוף מאד ינגן במקום ווס באלבום החדש....

Durst

New member
אז זה אומר ש..

פאדל אופ מד יתפרקו??...:( חבל אהבתי תסגנון שלהם,אבל לא הבנתי איך פרד דרסט קשור אליהם...הוא מממן תלהקה או מה? כי ראיתי פעם אחת גם שהוא בימה וצילם קליפ אחד שלהם.. אבל אם הוא יעבור ללהקה יהיה סבבה,רק שישנה תסרוקת כי זה לא פאדל אופ מד

Yoda Killer

New member
כנראה שהסולן של פאדל...

הוא כנראה יהיה חלק מלימפ ביזקיט, ופאדל לא יתפרקו. שום דבר עוד לא בטוח.

Durst

New member
זה הולך...

להיות מסובך..טוב נראה מה יהיה.. ואתה יכול לענות לי על השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת?.. (לגבי פאדל ופרד)

Yoda Killer

New member
למה לענות אם אתה לא יודע ?

פרד גילה אותם, הוא לא ממן אותם. הוא פשוט גילה אותם וביים להם קליפ. בנוסף ללהקות יש יחסים טובים מאוד.

Durst

New member
הוא ביים להם כמה קליפים..

ראיתי שהוא ביים להם את דריפט אנד די ואת בלאר.. לא זוכר איך רושמים באנגלית אז מצטער.. אני יודע שפרד אוהב את תחום הקולנוע וחשב לביים גם כמה סרטים בעצמו אבל בגלל שהוא עזר להם הנה הם הולכים לעזור לו עכשיו..:)

LB 182

New member
טעות שלי מצטער....../images/Emo4.gif

בדקתי קצת יותר לעומק והסולן של קורן כנראה ינגן במקום ווס ובנוסף אליו גם הסולן של פאדל אוף מאד, אבל לא בכל השירים הם יהיו, יכול להיות שפרד בעצמו ינגן בשיר או שניים....

Durst

New member
../images/Emo5.gif

אחד מקורן יופיע בקליפ של לימפ? איזה באסה...תמיד שנאתי את קורן ואת כל הלהקה.. וחוץ מזה אני זוכר שתמיד היו ריבים ביניהם איך הלהקה מסכימה לאחד מקורן לנגן אצלם(כאילו איך סולן קורן מסכים? )

LB 182

New member
אני דווקא אוהב את קורן....

אבל לא יותר מלימפ! וחוץ מזה, שמעתי שהיו ריבים אבל לא משהו כ"כ רציני, וגם בכמה מהשירים של לימפ הוא מזכיר את קורן וגם בשירים של קורן! בעיקר בדיסק הראשון הוא מזכיר אותם.... "my brothers in korn..."

Durst

New member
../images/Emo8.gif

כל אחד ומה שהוא אוהב,אני חוץ מלימפ שהם אצלי מקום ראשון אני אוהב את קרייזי טאון,ניקלבק פה ושם ו-p.o.d שיש להם גם שירים יפים

ללימפ ביזקיט וקורן הייתה תקופה של

יחסים לא טובים אבל היא עברה. קורן עזרו ללימפ להבנות ולהתפרסם, ובלעדיהם לימפ ביזקיט לא היו קיימים עכשיו. וקורן זאת הלהקה שלימפ ביזקיט ביחסים הכי טובים איתה אני חושב. אפילו יותר מפאדל אוף מאד. ג'ון דייוויס הופיע ב nobody like you של לימפ, ופרד הופיע ב all in the family של קורן. והוא גם ביים את falling away from me של קורן. ומי שאמר שהוא שונא את קורן ומעדיף את לימפ אז שילך לברר מה זה מוזיקה כי עם כמה שלימפ גדולים הם לא מגיעים לקרסוליים של קורן.

The Sandman

New member
מסכים איתך בהחלט!

לימפ טובים אבל לא מגיעים לקסוליים של קורן..

s k 8 e r

New member
אודי יא קושי! מה המצב?

לא להגיד שטויות בבקשה... פרד הולך לנגן במקום ווס ולא נראה לי שיכניסו אנשים זרים! טוב... זה לפחות מה שמיכאל השעיר אמר... בכל זאת למה נכנסתי לפורום לימפ?! טוב אולי בגלל שאני אוהב אותם! איזה טיפש אני יא! בכל זאת סליפנוט שונאים אותם וכמובן שבגלל שהם שולטים אז יש לי קצת פיצול אישיות... טוב שיהיה... היה לי יום קשה...

LB 182

New member
איתמר!!!!!!!!

עוד פעם אתה יא מאגוט פאגות קטן?!!?!??!!? בפעם השנייה, אתה זוכר שמחר הולכים לחבלים? סליפנוט שווים לחריץ (2)

Durst

New member
../images/Emo123.gif

איך אפשר לאהוב את סליפקונט?! סתם חבורת מוכים שמסתירים תפנים שלהם ויש להם מוזיקה ששווה לזין.. Fuck slipkont LIMP BIZKIT RULEZ

למעלה