תגידו..

s k 8 e r

New member
fuck u!!! fuck fuck fuck

אני לא אומר מילה על הלהקה שלך בגלל שאצלי היא מספר שניים, אבל זה לא אומר שתדבר ככה על להקה שלא רואה את לימפ ביזקוויט ממילימטר מעוקב!!! לימפ ביזקיט היא להקה מצוינת אבל סליפנוט יותר טובים! זו לפחות דעתי... יש לה שירים יותר טובים ויכולת יותר גבוהה... אז בבקשה... (D-:)~

Durst

New member
תחשוב מה בא לך

לימפ ביזקיט תמיד מקום ראשון! והאלבום הבא הולך לזעזע את העולם!!!!(לטובה!)

סליפנוט שולטים. נקודה

לימפ ביזקיט זה מה שנקרא wannabe - הקהל שלהם זה ילדים קטנים שרוצים להגיד שהם שומעים מוזיקה כבדה אבל בעצם האוזניים שלהם מתייבשות כל פעם שהם שומעים יותר מדי צרחות. סליפנוט זאת הלהקה הכי טובה שקיימת וקורי הוא בנאדם מוכשר בטירוף, ומה שאמרתי קודם על קורן אותו דבר על סליפנוט - אם אתה מעדיף את לימפ ביזקיט אז לך תלמד מה זה מוזיקה, כי לא הייתה ולא תהיה להקה יותר טובה מסליפנוט. ואם יהיה אי פעם דיסק יותר טוב מהדיסק הראשון שלהם זה יהיה הדיסק החדש שהולך לזעזע את העולם, בניגוד לbipolar שהולך להיות מסריח, כי עם כמה שלימפ ביזקיט עשו דברים טובים בחיים שלהם (three dollar bill) לדעתי הם כבר מיצו את עצמם והם לא מסוגלים לעשות דברים טובים יותר. פרד דארסט הוא בנאדם מסכן אבל זה לא לעכשיו

Durst

New member
אתה חי בחלום..

להגיד לך תאמת,ילד קטן אני לא,ואני לא אומר שאני שומע מוזיקה כבדה-כי לימפ ביזקיט זה לא רוק כבד..יש להם כמה שירים כבדים ואלה השירים שאני פחות אוהב שלהם.. מה יש בצרחות האלה שאנשים אוהבים אני לא קולט עד עכשיו... אה ו-לימפ ביזקיט היא להקת הרוק הכי מובילה בעולם.. ופרד לא צורח ותאמין לי יש ללהקה יכולות יותר גבוהות מסליפקונט ומקורן.. נ.ב הייתי רוצה להיות "מסכן" כמו פרד דרסט.. ולא הבנתי למה אתה חושב ככה?..

Durst

New member
אתה חי בחלום..

להגיד לך תאמת,ילד קטן אני לא,ואני לא אומר שאני שומע מוזיקה כבדה-כי לימפ ביזקיט זה לא רוק כבד..יש להם כמה שירים כבדים ואלה השירים שאני פחות אוהב שלהם.. מה יש בצרחות האלה שאנשים אוהבים אני לא קולט עד עכשיו... אה ו-לימפ ביזקיט היא להקת הרוק הכי מובילה בעולם.. ופרד לא צורח ותאמין לי יש ללהקה יכולות יותר גבוהות מסליפקונט ומקורן.. נ.ב הייתי רוצה להיות "מסכן" כמו פרד דרסט.. ולא הבנתי למה אתה חושב ככה?..

חחחחחחחח!!!!!!!!

"לא הייתה ולא תהיה להקה יותר טובה מסליפנוט." הרשה לי לצחוק לך בפנים אוקי??? הקטע של איזה להקה יותר טובה (לימפ, קורן, סליפנוט) זה רק עיניין של טעם... אבל... להגיד שאף פעם לא הייתה להקה יותר טובה מסליפנוט???? פה אתה מגזים!!! אתה כנראה לא מכיר להקות חוץ מסליפנוט שלך הא????? אני הייתי רוצה לראות אותך משווה את הסליפנוט שלך ללהקות ענקיות כמו לד-זפלין, פינק פלויד נירוונה וכו'...WTF?????? אני אומר לך גלוי.. אתה מעורר רחמים!! אתה חושב את עצמך פריק רוקיסט ששומע סליפנוט כל היום כי זה קול! חה! ולשורה תחתונה: אתה לא מבין כלום! אתה תשמע סליפנוט כל החיים שלך ואתה גם תמות ככה!!

LB 182

New member
מסכים איתך במאה אחוז וגם....

אם יש לך כל כך הרבה דברים נגד לימפ ביזקיט אז מה לעזעזל אתה עושה פה? מה נסגר איתך איש? WTF??????????????? ואם בא לך לשמוע מטאל אמיתי תשלח לי מסר אני אמליץ לך על כמה להקות....

תגובות לכולם (ארוך מאודדדדד)

קודם כל - נירוונה, פינק פלויד ולד זפלין אני יודע שהם נחשבים מאוד טובים ומצליחים ומוכשרים, אבל שמעתי הרבה שירים של שלושתם ועדיין לא מצאתי בזה שום דבר שמושך אותו. אבל כמו שמישהו כבר אמר פה, הכל עניין של טעם. עכשיו, אני לא שומע סליפנוט בגלל שאני מנסה להיות "רוקיסט קשוח" או מה שלא אמרת שם. אם זה מה שהייתי רוצה להיות הייתי שומע להקות כמו ספולטורה וכל הלהקות בסגנון הזה. אבל עזוב על זה אי אפשר להתווכח בכלל. ולמי שאמר שלימפ הם הלקת רוק המצליחה ביותר בעולם כרגע שיבדוק עוד פעם כי זה לא נכון. א - רוב הקהל של לימפ ביזקיט זה קהל של ראפ, ב - יש הרבה להקות רוק שמצליחות יותר מהם כמו לינקין פארק, סיסטם אוף אה דאון (וסליפנוט אם כבר הזכרנו אותם). ואם אתם לא יודעים (ואני מתאר לעצמי שרובכם יודעים כי אני בטוח שאני לא היחיד פה שמבין בזה משהו) יחד עם כל המעריצים שלהם לימפ ביזקיט הם גם להקת הרוק השנואה ביותר שקיימת כרגע. כל מי שלוקח ברצינות את העניין המאגוטיות (ואני לא מהם) וגם אחרים, שונאים בדם את לימפ ביזקיט וביחוד את פרד. לדעתי זה אידיוטי אבל אני רק מציין עובדות. ומישהו שאל אותי למה אני חושב שפרד מסכן - זה רק עניין של דעה, אבל אני אנסה להסביר לכם מה אני חושב. תסתכלו עליו - החיים שלו היו מסריחים כשהוא היה ילד (הוא לא ג'ון דייוויס אבל עדיין), ואחרי שהוא התבגר הוא היה "עבריין" מה שנקרא. ובסופו של דבר הוא הקים את לימפ ביזקיט כדי לתקן את החיים שלו. אז אוקי הוא היה אחד מהזמרים הכי מפורסמים ואהובים בתקופה של three dollar bill אנשים אהבו אותו ולימפ היו ביחסים טובים עם הרבה אומנים אחרים. עכשיו מה קרה? לימפ החליטו לשנות סגנון ב significant other ואיבדו הרבה מעריצים. אנשים מסויימים התחילו לשנוא אותם. הם לדעתי איבדו את ההרגשה שלא אכפת להם מכלום כמו שהייתה באלבום הראשון, ונעשו מסחריים לגמרי. וגם פרד קיבל את הכותרת של "שוויצר" - הוא כל הזמן מדבר על כמה כסף יש לו ועל כמה שהוא טוב, וזה גרם לעוד הרבה אנשים לשנוא אותו. ואז הם הוציאו את starfish שהיה אמור להיות שילוב של שני הסגנונות כדי להחזיר את המעריצים של הראשון וגם לשמור את החדשים, אבל לדעת הרבה אנשים וגם לדעתי האלבום הזה היה ממש ממש ממש לא טוב! ואז גם ווס עזב אותם. ועכשיו הוא מנסה לעשות אלבום חדש ולהחזיר את החיים שלו למה שהם היו פעם אבל זה לא הולך לו! אז תסתכלו עליו עכשיו - עם כמה שהוא מצליח ויש לו הרבה כסף, אף אחד כבר לא שומע עליו, הוא כבר לא גאה במה שהוא עושה (כי אני חושב שהוא כבר לא אוהב את המוזיקה שלו), ואנשים שונאים אותו. אתם חושבים שהוא כל כך נהנה מההצלחה שהוא רדף אחריה כל כך? אני לא. הוא נלחם כל כך הרבה זמן בשביל משהו, בסוף השיג אותו, ואיבד אותו. אתם יכולים להגיד שאתם לא מסכימים איתי, אבל זאת דעתי. ולסיכום - אני לא שונא את לימפ ביזקיט. ממש לא. אני ממש ממש ממש אוהב את המוזיקה שלהם, ולמרות שרק הדיסק הראשון היה ממש טוב לדעתי, עדיין בשני האחרים יש כמה שירים מאוד טובים. אני מאוד אוהב את המוזיקה שלהם ואני מעריך את פרד דארסט בתור אמן ובתור בנאדם. אבל עדיין, כמו שאמרתי, סליפנוט שולטים

Durst

New member
לא בדיוק נכון...כנס...

בקשר לזה שאמרת שיש הרבה להקות שיותר טובות מהם כמו ואני מצטט: "יש הרבה להקות רוק שמצליחות יותר מהם כמו לינקין פארק, סיסטם אוף אה דאון (וסליפנוט אם כבר הזכרנו אותם). ואם אתם לא יודעים (ואני מתאר לעצמי שרובכם יודעים כי אני בטוח שאני לא היחיד פה שמבין בזה משהו) יחד עם כל המעריצים שלהם לימפ ביזקיט הם גם להקת הרוק השנואה ביותר שקיימת כרגע" אתה טועה-לינקין פארק סיסטם וסליפקונט לא מצליחות יותר מהם-עשו סקרים בהמון עיתונים (לא צהובונים) ולימפ היא כן הלהקה הכי מצליחה בארצות-הברית ואני לא מדבר רק על עיתונים,אני מדבר גם על מכירות דיסקים הופעות וכד'..ולפי דעתי לינקין פארק זה חיקוי זול של לימפ אבל זו דעתי,ועל זה שאתה אומר שפרד היה עבריין והשהילדות שלו הייתה דפוקה-זה גם לא נכון...הוא לא למד כמעט-הוא בא לתיכון עם סקיידבורד התחצף למורות ועשה שטויות אבל עדיין ההורים שלו האמינו בו ולא ירדו עליו וצעקו עליו..ותאמין לי לרוב הסלבריטיז היום הייתה ילדות לא בדיוק טובה אם כבר מדברים על זה..אני יודע שלימפ קצת התמסחרו אבל זה נגמר ושאמרת שרוב הקהל שלהם זה אוהבי ראפ,זה גם לא נכון!בכלל לא! נ.ב הוא גם עדיין ביחסים טובים עם הרבה זמרים

Durst

New member
אה ו..

אני מדבר על להקת רוק הכי מצליחה בארות הברית-ונזכרתי במשהו..כמה שאנשים שונאים אותה זה בגלל שהם מצליחים או בגלל שהם אוהבים להקה מתחרה.. אה ו-אני מתערב אתך שלכל זמר\להקה מפורסמים יש לפחות 2 מיליון+ שונאים

זה נכון אבל אצל לימפ ביזקיט זה בולט

במיוחד אתה לא תמצא יותר מדי אתרים שקוריאם להם משהו כמו ihatejondavies.net אבל ihatefreddurst.net כן קיים ויש המון כאלה. הרבה אנשים שונאים אותם. ובקשר לילדות שלו - יכול להיות שאתה צודק כי אני קראתי את זה רק מאתר אחד, אבל האתר הזה אמור להיות צודק (freddurst.com) כתוב שעם אמא שלו הוא הסתדר אבל שאבא שלו היה אבא מאמץ ושהם אף פעם לא הסתדרו ותמיד אבא שלו היה נועל אותו בחדר על כל דבר קטן. ושתמע אני לא יודע איפה קראת שהם הכי מצליחים, ואני שוב אומר שאולי אני טועה אבל לפי מה שאני הבנתי - לימפ ביזקיט הם ל-א הלהקה הכי מצליחה באמריקה, ממש לא. הם היו פעם להיט. עכשיו הם עוד להקה מצליחה אבל לא בין הממש מצליחים. אני עדיין חושב שהלהקות שאמרתי קודם ועוד לא מעט מצליחות יותר מלימפ, אבל יכול להיות שאני טועה. ובקשר ללינקין פארק - לדעתי אפשר להגיד שהם חיקוי של לימפ אבל בסך הכל הם דומים רק בזה ששניהם עושים ראפ-מטאל וזה לא משהו שלימפ ביזקיט המציאו. ואני חושב שלינקין פארק הם יותר בוגרים מלימפ (מבחינה מוזיקלית, לא גיל, ולא אמרתי שזה יתרון או חיסרון) וגם בכלל הם שונים בהכל כמעט - בנושאים, בסגנון, ובעוד המון דברים.

Durst

New member
כנס שנייה אחי..

כנראה שאבא שלו היה מאמץ ובאמת אתו היה לו קשה,אבל יכול להיות שאחריזה היה לו אבא אחר-כי ראיתי הופעה שלו ובעוד מקום שראיינו אותו שהוא אמר שהוא רוצה להודות להורים שלו-ולפי מה שאני יודע הורים זה אבא+אמא..:)

LB 182

New member
כמה דברים....

בבקשה תפסיק עם ה"סליפנוט שוליטם" כי זה לא נכון וזה פורום לימפ ביזקיט ואני שונא אותם.... חוץ מזה, לאבטיח מסטול יש משהו בזה שהוא אמר שרוב המעריצים שלהם זה אוהבי ראפ, אבל אני רוצה לתקן אותו קצת: יש ביניהם קצת אוהבי ראפ אבל לא הרוב, ולמה יש ביניהם אוהבי ראפ? כי לךימפ ביזקיט מנגנים ניו- מטאל שזה שילוב בין מטאל וראפ ובגלל זה בחלק מהשירים שלהם משתתפים ראפרים.... עד לכאן יש מבינים? ודרך אגב, גם סליפנוט נחשבים כניו- מטאל אבל סוג מסויים של ניו- מטאל (כמו שיש במטאל הרבה סוגים, ככה גם בניו- מטאל....).... זה הכל לבינתיים....

LB 182

New member
:-תיקונים... (נובע מכתיבה מהירה...)

שוליטם= שולטים, אני שונא אותם= הכוונה לסליפנוט, לךימפ= לימפ.... ולמישהו (אולי למנהל....) יש מושג למה השירשור הזה לא "קופץ"????

Durst

New member
צודק,הוא כבר מזמן היה אמור לקפוץ

והמנהל לא פעיל כבר כמה ימים,לא ניראה לי הוא יענה לך בזמן הקרוב..

אני יודע שהם ראפ, לזה התכוונתי

לימפ ביזקיט הם ראפ-מטאל. הם ראפ באותה מידה שהם מטאל, ולכן יש להם מעריצים שאוהבים ראפ. וזה לא נכון שיש להם *קצת* מעריצים שאוהבים ראפ. אני לא בטוח שזה הרוב, אבל זה בהחלט חלק גדול. בקשר לניו מטאל - אמרת שניו מטאל זה מטאל שמשלב ראפ. זה לא נכון בדיוק - ניו מטאל זה, מן הסתם, מטאל חדש וזה אומר מטאל אבל בסגנון שונה, אני לא חושב שיש לזה הגדרה מדוייקת ואני לא יודע להסביר את זה בדיוק, אבל זה בכלל לא חייב לכלול ראפ, כי כמו שאמרת סליפנוט הם סוג של ניו מטאל ובסליפנוט אני לא יכול להגיד שאין ראפ אבל יש ממש ממש ממש קצת ראפ באלבום הראשון (בשירים כמו spit it out) אבל ממש קצת, ובאלבום השני אין זכר בכלל לראפ. אז בקיצור ניו מטאל זה סוג חדש של מטאל ולא חייב לכלול שום דבר ספציפי, בטח שלא ראפ. stay (sic) maggots

LB 182

New member
כנס....

ניו- מטאל, בפירוש של המילה כמו שזה נשמע זה מטאל חדש אבל זה בעצם (תשאל אנשים שמבינים בז'אנרים של מוזיקה בבצפר שלך ותראה....) מטאל וראפ מעורב.... וכמו שבמטאל יש הרבה סוגים (פאוור, בלאק, דת' ועוד....) ככה יש גם בניו- מטאל וסליפנוט הם ניו- מטאל אפילו שאין במוזיקה שלהם הרבה ראפ....

s k 8 e r

New member
סליחה! סליחה!.... לא לרדת פה על

סליפנוט... להקה גדולה... אני לא יכול להגיד שהיא הלהקה הכי טובה בעולם. טוב אני יכול... אבל בכל מקרה... זה הטעם שלי ולא שלך! אני והאבטיח המסטול הזה, שנינו מאגוטים נכבדים שרוצים לשמוע מוזיקה איכותית יותר כבדה משלכם... אז אנחנו נשמע מה שאנחנו רוצים (מטאל), ואתם תשמעו מה שאתם רוצים (פופ)...

LB 182

New member
מטאל?!?!?!?!?!

איתמר ישמן עם זין קטן איך הגעת שסליפנוט זה מטאל יוואנבי מטאליסט?!?!?!?!?! והקטע של הפופ לא מצחיק.... וחוץ מזה, אם לימפ ביזקיט זה פופ אז למה אתה שומע את זה ואתה אומר שזאת הלהקה השנייה שאתה הכי אוהב?!?!? מישהו התייבש הייתי אומר.... ואיתמר, אתה משפיל את עצמך בטירוף פה.... ("מאגוטים נחמדים...." wtf??!?!?!)

למעלה