תגידו....

תגידו....

אתם רואים TRL בקביעות? כי אני כל הזמן רואה ופעם באתר WORL OF BRITNEY היה כתוב שהם דיברו עם בריטני בטלפון בשידור חי על הקליפ ש גסטין, ואף פעם לא ראיתי את זה... אני יודעת שהשידורים מגיעים אלינו באיחור אבל זה כבר מוגזם... אולי מישהו יודע על זה משהו???

ליעדון

New member
../images/Emo12.gifבמת?

הייתי גם רוצה לדעת פרטים אם זה נכון. יהיה מענין לשמוע את התגובה שלה....

TetiBETTY

New member
אני שמעתי פעם...

שהיא באה אליו לבית,וצעקה עליו... אני לא זוכרת עוד מה ההמשך,אבל אני זוכרת שדיברו על זה.

../images/Emo41.gif לפני כמה שבועות..

כש-"Cry me a river" יצא, התקשרו אל בריטני מ-TRL ושאלו אותה מה דעתה על הקליפ.. היא אמרה משהו על זה שהבחורה בקליפ בכלל לא דומה לה וש"בנים תמיד ישארו בנים"... זה מה שאני זוכר בערך..

slave4brit

New member
אני ראיתי את התוכנית הזאת

אני חושב...אבל זה לא היה ככה..הם לא דיברו איתה בטלפון... הם אמרו שבירנטי אמרה שג'סטין מתנהג כמו תינוק ושכל הבנים הם אותו הדבר.... הם גם אמרו שבריטני אמרה שהיא לא חושבת שהקליפ הוא עליה.....

פיית

New member
זה ממש לא נכון אבל ממש לא

אני ראיתי את התוכנית ליפני חודש והם דיברו עם בריטני בטלפון והיא אמרה שהוא עושה מה שהוא עושה והקליפ לא יאנו מזיז לה מה שאומרים על זה... וג'סטין.... לא יודעת

K © B I

New member
כנסי...

היא באמת דיברה בשידור על הקליפ, יש לי את זה במחשב, אבל זה לא מגיע לא כי זה מאחר, אלא כי להם יש TRL כל השבוע לא כולל שישי, ולנו רק שלושה ימים בשבוע! לנו מביאים רק כמה פרקים בשבוע (נבחרים אם אתם רוצים), וזה לא כזה באיחור, אז שלא תחשבי שזה עוד יגיד יום אחד

למעלה