תגידו......

תגידו......

``יאאלה מוטי לך הביתה שלום ותודה ואם תקרא לי מלמטה אני יקרא למשטרה`` אללה יוסטור מי כתב את השיר החכם הזה ממש מייבש לי ת`מגבות באמבטיההההההההה יא וארדיייייייייייייייייייייייייייי

tairon

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

תראי בסוף כל שנה יש מצעד שנתי ובמצעד השנתי יש קיטגוריה השיר הכושל/שיר הפיגור/שיר בממנו מפיקים את כל גירויי המוח ובינינו השיר הזה מפעיל תאים עצלים במיוחד זה מתפעל אותם טוב כי ישנם תאים שזקוקים למילים האלו אלו אותם תאים שגורמים לך להרים ת`גבה ואז מביאים לך ת`חשק לאתר את הכותב להביא לו פיצוץ בגבה... שיפעילו לו את התאים האחרים שיוואו בלבלתי לעצמי את המוח טוב יאלללה טאי לך הביתה ולא קובי אוז יבוא אילך במלוא האוזזזזזז

קובי.........

אוז או עוז? גם כן אוהבת ת`שירים שלו אבל מה זה הסמי וסומו הזה סמי וסומו זוג עבריינים בזמנם הפוני את ה---שששששש XXX מוצצים? שו האדהההההההה

tairon

New member
מה עשית לו מה עשית אמרת כיסית

ולא ניסית...כולה מטר ושייבה מה הבעיה לכסות אותו בפוך של פריד אהה הכל בגלל הוא עושה פירזומת לחברת החשמל ושמה לא רצו לבאסאמו אז עשו אותו יעני פיטיק וההיא שם המרטי שלו היא ארוכה גם במציאות יא חלוואלה עכשיו פרסומת להום סנטר זה דויד שלח אותי 100 שקל סולם

יו קראתי את זה

איזה 4 פעמים ולא יאומן הבנתי פטיש לו היה לי פטיש לא הייתי רצה להום סנטר בכלל

tairon

New member
חו``ללל זה פה ממש ממול..

יש שם הנדי מאן יותר עדיף מהום סנטר נביא פטיש פטישי וסולם יאללה לא זוכר כבר איפו.... לא זוכר מתי למה הסתבכתי..אייך יצאתי חיי איפו לא הייתי זה היה כדאי

אתה מזכיר לי את בראבא

הוא מתחיל משהו גומר במשהו אחר דיבר פעם במערכון על החגים שהוא לא זוכר מתי דוחפים ת`לולב ומתי אוכלים את המצות וזה כבר שבוע שאין לו יציאת מצריים ופתאום הוא נזכר בבדיחה שהתחיל לפני כן ואמר-- הנה הוא!!!!!!!!! הנה הגרוזיני!!!!! מצאתי אותו

tairon

New member
אני לא מוותרררר אני לא מוותררר

האמת בזהו זה אייך הייתי מת לזכות בחולצה ותקליט .. אף פעם לא יצא לי לזכות באסהההה מושונוב מצחיק אותי ובכלל דוב`לה עם החמניות מדפי זהב ואם ירד עליי גשם אני ירטב?

tairon

New member
וואי דה מיני קאפו מין צדריט אינקופ

עכשיו בטח תשאלי יא ראבנן מה זה??? אוי ואבוי הראש שלי משוגע בראש

למעלה