תגידו,

flowr..

New member
תגידו,

אתם מגדירים את עצמכם בתור בני-אדם עם בטחון עצמי?

ENIGMA

New member
אפשר להגיד

תלוי מתי, עם מי ומה הסיטואציה אין לי כח לפרט... אניגמה

Ey@L

New member
המממ.......

נ.ב בדיוק היום ראיתי הודעה בנענע בנושא הזה, צירוף מקרים. ביטחון עצמי, יש לי אבל לא משו הרבה, לפני שנתיים בקושי היה לי וזה השתנה לאט לאט, עכשיו ניראה לי שיש לי מספיק מינוס, ואני מרוצה מזה.

לפעמים אני ממש סובלת מזה.

יש לי יותר מדי בטחון עצמי, לפעמים אפילו יותר מדי הערכה עצמית. אפשר להגיד שאני דיי מאוהבת בעצמי. כן, מיכל גרוסברג מאוהבת, ללא ספק. כאילו, לרוב אין לי בעייה עם שומדבר, לעשות הכל וכאלה, אבל יש קטעים שאני קצת יותר מתונה, בקטעים שמכאיבים לי, כמו החבר לשעבר נגיד, אבל גם זה עובר, אני יכולה להביט לו כבר בעיניים, אני אפילו כבר יכולה לדבר אליו. חוץ ממנו אין לי בעייה לעשות שומדבר שאני רוצה, אני יודעת שאני ספונטנית ולא דופקת חשבון כל עוד זה לא פוגע באף אחד, אני יודעת מי אני בדיוק, וזה עוזר לי מאד בחיים. אוף, החיים יפים כ``כ מיכל

Hell is beige

New member
תראה... תשמע...

אז ככה... אזזז... בריבים עם הורים, חברים, מורים וכו יש לי ביטחון עצמי ואפילו מופרז (מה שהכניס אותי לצרות יותר מפעם אחת)... וגם בתחום הרומנטיקה זה יכול להיות מופרז... ובכן, פעם הייתי דלוק על מישהי ויצאתי מגדרי, החלטתי לעשות לה הופעה, כתבתי לה שיר והלחנתי, בסביבות שמונה בערב התייצבתי מתחת לחלון שלה ופצחתי בזמר הנוגה המסוגל לשבור חלונות ולעקם מתכת... שלא לדבר על תגובות שרשרת לא נעימות במקרה של אורניום, אז בכל מקרה, שרתי בקולי קולות, דבר שהסתכם בלי מי קרח (לא סתם מים קרים, מים עם קרח!!!) שנשפך על ראשי ממרומי הקומה השניה... ולאחר בירור מעמיק הסתבר שהיא לא היתה בכלל בבית... אז באשר לביטחון עצמי - הגעתי למסקנה שלי יש טיפ טיפ טיפה יותר מידי...

לריב עם המחנכת שלי זה ממש כיף

בתחילת השנה כל הזמן רבנו, היא צרחה עלי, ואני צרחתי עליה חזרה, כי תמיד יש לי מה להגיד, ואני תמיד אגיד את המילה האחרונה (חוץ מבמריבות עם פריחות שמאיימות על חיי), בסופו של דבר המורה תמיד הייתה נטפלת לזה שיושב לידי, והוא תמיד נורא כעס עלי :) מיכל

לא צריך בטחון עצמי בשביל לריב עם

הורים ... גם בשביל לריב עם חברים לא צריך בטחון עצמי ... לריב עם מורים .. מממ .. זה כיף לזרוק להם את כל האמת בפרצוף .. :) המורה שואלת אותי איפה הייתי .. אני אומר לה ``הברזתי.`` ואז אין לה מה להגיד לי .. היא אפילו מחייכת ... היום היה קטע מצחיק בשעור חיבור .. דיברנו על העובדה שיש יותר מידי מסוממים בארץ .. אז המורה אומר ``מישהו מכאן ראה פעם כדורי אקסטזי ?`` כולם מרימים ידיים ואומרים שכן .. ואז הוא מתפלא .. ושואל ``איפה בדיוק ראיתם ???`` אז אומרים לו בטלוויזיה .. בחדשות .. ואז חבר שלי אומר ``אבל בטלוויזיה זה נראה ממש שונה .. `` המבט של המורה ... קרע אותי .. :)

hasaroot

New member
לא ממש

בכל דבר בעולם יש לי דעה - והיא תמיד נחרצת ובאלאגנים.... לכל דבר חוץ ממה שקשור אלי ישירות - אני פשוט לא יכול לומר דברים טובים או רעים על עצמי, בקשר לעצמי אני חיב דעה של מישהו אחר... אז לענות עלהשאלה שלך: לא ממש (פלאש בק ללפני דקה כשכתבתי את הנושא)

snaps

New member
אני הייתי אומרת

שיש לי בטחון עצמי...אפילו הרבה בטחון עצמי... אבל יש מצבים(לעיתים רחוקות..)שהבטחון העצמי הזה לא פועל...ואני עושה שטויות..וזה לא הכי נעים.. אבל אין מה לעשות...חיים...

Black Star

New member
וואלה, לא יודעת :)

עד לפני כמה זמן לא הייתה לי הערכה עצמית בכלל בכלל, ולקח לאנשים בדיוק 5 דקות מהרגע שהם הכירו אותי (מקסימום 5..) לעלות על זה. אבל הבטחון העצמי שלי משתפר. הוא לא משהו, אבל אני יודעת מה אני שווה.. בדר``כ. עד שדווקא כשאני צריכה לזכור את זה, זה בורח... כאילו, נגיד, בבי``ס זה די בסדר, והכל, אבל באינטראקציה (וואו, איזה מילה הבאתי) עם אנשים שאני מרגישה שפחות אוהבים אותי, אני איכשהו מאבדת את כל הביטחון. לפעמים אני מצליחה לשלוף את המסכה של כאילו בטחון עצמי, ולהיות מרשימה והכל, ולפעמים זה לא הולך. מישהו מבין על מה אני מדברת? כי אני לא. יאללה, ביי ביי יעלי :)

flowr..

New member
כן,

אני חושבת שאני מבינה על מה את מדברת, בקשר למסיכה של כאילו בטחון עצמי. יש אחת מהשכבה שלי שאני ממש שונאת, היא תמיד מחפשת דרכים לרדת עליי, אז כשאני לידה אני מתנהגת מלאת בטחון עצמי, אני משתדלת לא להוריד את הראש ולא להראות לה שאני מפחדת ממנה, למרות שבתוכי זה אחרת.

Levinzone

New member
*פתחתי בשביתת כותרות*

בקשר לאינטרקציה (אהמ) עם אנשים- בזה אני חושבת שממש אין לי בעיה...אני נורא נורא אוהבת להכיר אנשים חדשים, ומתחברת די בקלות. אבל זה לא תמיחד היה ככה, שמתי לב שזה התחיל כשהתחלתי לעבוד ב(אל תרשמו את זה נגדי)סופרלנד במסעדה...ולא היתה לי ברירה כי לא הכרתי שם אף אחד, אבל השתלבתי דיי טוב (למרות שהיו שם המוווון פרוחות, ובגלל זה גם עזבתי אחרי 8 [!!!] חודשים). בקיצור, עכשיו המצב דיי בסדר, אבל אני עדיין ממש בישנית בקטע של *בינו לבינה*. זה משתפר לאט לאט, אבל בכל זאת קשה לי ליזום דברים. אבל...מחר מחר מחר אני הולכת לפעול ``(בהנחה שהוא יבוא לאן שהוא אמור לבוא). תחזיקו לי אצבעות... אמא -יעל-

Black Star

New member
בזה גם לי אין בעיה.

להכיר אנשים נורא מהר ולהתחבר איתם, תמיד היה לי. אני מה זה חברותית כזו וזה, לא יודעת... מה שהתכוונתי זה אנשים שנגיד אני לא אוהבת (והם מן הסתם לא אוהבים אותי), כמו נגיד מהבי``ס היסודי שלי או משהו כזה, ואיכשהו אני תמיד מרגישה שאני צריכה לעשות דאווינים, כדי שהם לא יראו איך אני באמת, או משהו. (?) טוב, די, 5 בבוקר, תעצרו אותי או משהו.

snaps

New member
אני מה זה

אוהבת לריב עם מורים.... במיוחד עם המורה לפיזיקה... :cool:

למעלה