תגידו...

1sickman1

New member
תגידו...

יש מועדון גראנג' או מועדון רוק טוב??? או ערבי גראנג'??? שלא בודקים תעודות זהות בכניסה??? אם כן אז איפה ובאיזה ימים?

DinoJr

New member
18 ומעלה...לפחת בתאוריה

אחלה הקדמה לסופשבוע. הייתי חורש על המקום פעם, בסוף נשברתי. לא הזיז לי שכל שבוע תנאי הכניסה יורדים (בגיל)... זאת אומרת שכן הזיז, אבל אחרי 3-4 בירות זה כבר לא. מה שכן שבר אותי זה המוזיקה: יש 3 רחבות, מתוכן אחת רוק קלאסי - לעוס ומאוס וחוזר בשבלונה, והשנייה רוק ניינטיז וגראנג' - שוב לעוס מאוס ושבלונה בטירוף עד כדי מיאוס טוטאלי! (והשלישית סתם פאנק מטאל שהופך לכבד בהמשך) בקיצור שווה לנסות ללכת גם אם אין לך 18, אולי יתנו לך להכנס. (ואם לא יש מועדון היפ הופ ברח' המסגר ליד, ומועדון רגאיי קצת אחרי הקאט ומלא מועדוני חברים, חשפנות, מזרחית, ערסים, זקנות ובני עקיבא).

Jezebel Woman

New member
אם יש - תגיד לי. אם אין- בוא נקים!

אבל אין אולי מספיק קהל. אני רוצה לארגן מועדון כזה אם אין. ואם יש אני רוצה ללכת. הייתי בקאט בלו. לפעמים זה אחלה ומדהים לפעמים זה סופר מדכא. אולי אני אלך שוב החודש? מישהו בא? טל? ג'ז

Jezebel Woman

New member
מדכא בקאט בלו כש...

כשהרמקולים שלהם היו דפוקים ושמעו חרא, וכשיש מליון שירים שאני לא מכירה ולא אוהבת, ונראה לי שזהו בערך... השאר כייף. יעל

rolling9stony

New member
דווקא חשבתי שאת מתכוונת לאשנים

כי כל פעם שהייתי הרמקולים והסאונד היו בסדר גמור והמוזיקה הייתה ממש טובה, וזה גם ממש יפה שהם מגוונים בפלייליסט שלהם ולא שמים את אותם השירים כל שבוע, כמו במוסד למשל (כל מה שברדיוס של מטר מ smells like teen spirit).

DinoJr

New member
שלא בודקים ת"ז בכניסה?

אני מחפש מקום שלא מכניסית אנשים עם ת"ז, אלא עם תעודת גימלאי :)

אני שמעתי שבקומה השנייה יש מסיבות

גראנג' פעם בשבוע או משו כזה. שווה לנסות, לא..?

אתם מדברים על הקאט בלו בתל אביב?

איך גראנג'? גאד כול הפרחות של גבעתים הולכות לשם... איך גראנג'? מתי למה איך כמה? וחוץ מזה רק כי בא לי לציין שמה היתה לי הבת מצווה הנוראית שלי. ככה שאכשהוא גראנג' וקאט בלו לא מסתדר במוחי עכשיו.

מעולה שם....

בימי רביעי בקומה השניה פשוט מעולה 100 אחוז גראנג טהור כל הערב עד 6 אחלה מוזיקה שבעולם יש שולחנות בליארד אחלה אווירה אין יותר מידי אנשים אבל יש מספיק אחלה מקום לגראנגיסטים אמתיים הלכתי כמה פעמים וזה פשוט אחלה של דבר מומלץ בחום רב!!!!!!!!!

Jezebel Woman

New member
תודה על ההמלצה. אני אלך לשם בקרוב

נשמע כייף. ימי רביעי? טוב נראה מה מסתדר. נראה לי השבוע אני בקאט בלו...אבל אפשר לעבור לקומה במקום. אתה בא איתי? יעל

אה הקומה... שמה מצוין...

כל יום שישי ידיד שלי הולך לשמה. מדי פעם הוא לוקח אותי איתו:)

rolling9stony

New member
הנמלה!!!!

אם יש כאן חיפאים ואנשים מהצפון, אז בקריות יש מועדון ששמו "הנמלה", והמוזיקה שם ממש טובה, יש די הרבה גראנג' ורוק טוב. ונראה לי שהם לא הכי מקפידים על גיל, בטח לא לבנות. הכניסה די זולה - 45 ש"ח בלי הזמנה, ושתיה חופשית. בקיצור - מומלץ. ובמרכז יש את קט בלו שהוא ענק, ויש את אזימוט שהם חזרו למקום הישן שלהם באלנבי.

למעלה