תגידו...

לא רוצה לדבר בשמה....

דפדף קצת אחורה, לאתמול. היא השאירה הודעה. ואם זה עוזר בינתיים - היא בסדר. כולנו מקווים שעברה את המשבר... היא קצת פחות במחשב, עוסקת יותר בעיניים שלה, דואגת לעצמה יותר מקודם. ומתמקדת בהבראה שלה. אנחנו פה נותנים לה את הגב הכי גדול שרק אפשר ואפילו מנהלים את הפורום יחד איתה...כדי שיהיה לה את הזמן והכוח לעצמה. שלך מאיה

t@gel

New member
דברי חופשי בשמי....

ככה אני לא אצטרך לכתוב הרבה... אני מרגישה שאני מציפה את הפורום :)

t@gel

New member
בקשר לתגל

היא נסעה לה לטיול בג`מאייקה... לנפוש עם כל אנשי הראגיי היפים לרקוד לצלילי פסטיבל הסאנסט העולמי להתמכר לדקלים העצומים לטייל על חופים זהובים עם הביקיני הכתום החדש שלה לצפות בשקיעה, לצייר את הזריחה... נשמה שלי...אני כאן...לא זזתי לשום מקום מה קורה איתך קיש מלאך הלבן שלי? תגוש (הוזה בהקיץ) 8-p

אוי....קחי אותי איתך בתיק...

אני מתה לנסוע קצת לטייל בעולם.... ג``מאייקה...נישמע טוב. יעזור אם אתחנן? אני על הבירכיים עכשיו...אנשק לך את האצבעות אחת אחת. מלכה שלי. יש רק בעיה אחת...אני מכירה אותך טוב מידיי... אני יודעת שאת לא יכולה לנטוש אותנו פה. אז אולי ניסע כולנו יחד? אוהבת אותך הכי הכי ביתך, מאיה

מייק 48

New member
מאיונת יפה שלי !!

עושה רושם שהיום את במצב רוח מרומם. זה עושה לי טוב בלב ואת לא רואה איך חיוך מאושר מתפשט על פני, הולך ומתרחב... קחי נא לתשומת ליבך מעט ממה שכתבתי לך, אם תרצי אפילו אתחנן ואתחנף... קחי גם חיבוק גדול ונשיקה אוהב אותך מאיה יפה מייק נ.ב. מה עם הנסיעה לג`מאייקה ?

מייק יקר

כתבתי לך גם למטה, אבל אכתוב שוב ושוב ושוב המון תודה. אפילו חייכתי אתמול. שמחה לעשות אותך מאושר.....אין לך מושג כמה אתה יקר לי. מלאך משמיים. היום היה לי ממש כיף, הלכתי לעבוד (אני עובדת עם ילדים), במקום ללכת לאישפוז יום (שאותו אגב אני מסיימת בקרוב...לכן יש לי ימי חופש לעבוד). אני נורא אוהבת את העבודה שלי, וזה תמיד עושה לי טוב בלב. טוב, נו, כמעט תמיד. בכל אופן, המצב רוח בסדר. אני אשתדל לקחת את כל מה שכתבת לתשומת ליבי. מבטיחה. ולגבי ג``מאייקה, מחר אני קונה כרטיסים. רק תשכח מהחוטיני, טוב? אני אפילו עם בגד ים לא הולכת. מסוכן לבריאות הסביבה. שולחת לך נשיקה וחיבוק גדול במשלוח אויר אם לא הגיע, תפנה לרשות הדואר. שלך אוהבת מאיה

מייק 48

New member
מאיה יקרה מפז !!

עשית לי את היום, את השבוע !!! או.קיי. תודיעי לי (במייל) מתי טסים. אם את לא אז אני אביא את החוטיני שלי... (כדאי לראות - 180 ס``מ ו-80 ק``ג של גולש רוח, שזוף...) בג`מאייקה אשתזף עוד... מאיונת חומד, אני כל כך שמח שטוב לך בעבודה ובכלל !! אוהב אותך המון נשיקה וחיבוק מייק נ.ב. אני רץ לבית הדואר שלמטה לפני שסוגרים... ביי

t@gel

New member
כולם על חופי ג`אמייקה?

אהממ... את יודעת מה... סבבה...אי אבקש מימון מגיא, מנכ``ל תפוז... אם הוא מאשר...סבבה... :)

מייק 48

New member
חומד , איך השקיעה בג`מאייקה ?

היי תגלוש אהובה, החופים הנפלאים של ג`מאייקה... הדקלים, האנשים, הצלילים המרקידים אותך מן הנשמה ועד הפופיק (אגב, עם הביקיני הכתום החדש רואים אותו?...),עצי הדקל, הזריחה, השקיעה... נשמע שאת מכייפת לך ואותנו השארת כאן !! לא יפה... תגוש, בחיים כמו בחיים הכל יכול להתגשם. אם לא היום - מחר, אם לא מחר - מחרתיים. עניין של ימים (1000,700,300,100...). בינתיים נפזז ונפנטז לנו על ג`מאייקה. אוהב אותך חומד מייק

t@gel

New member
יהההההההההה

בביקיני הזה רואים יותר מידי... לא אני בחרתי אותו...קיבלתי מתנה מחברה... אבל זה בסדר.. תודה על העידוד חומד... יום אחד - עוד ניסע...

למעלה