תגידו: איזה לחן יש ל- "חמשושים, בתחת חמשושים, איזה כיף לשים בתחת חמשושים".... ??
ה הגלגל הספר New member 9/1/03 #1 תגידו: איזה לחן יש ל- "חמשושים, בתחת חמשושים, איזה כיף לשים בתחת חמשושים".... ??
R royi00 New member 10/1/03 #3 ../images/Emo6.gifתרשו לי לצחוק...../images/Emo6.gif מי באמת יודע "מי,סול,לה...?"
ד דברו אליי יפה New member 10/1/03 #6 אני, בעיות... כל כלי נגינה שאתה מנגן אתה צריך לדעת תווים (חוץ משליש נראה לי...) בכל מקרה אני מנגנת על גיטרה...
אני, בעיות... כל כלי נגינה שאתה מנגן אתה צריך לדעת תווים (חוץ משליש נראה לי...) בכל מקרה אני מנגנת על גיטרה...
P paper bag princess New member 10/1/03 #4 הייי!! זה מהאתגר שלי.. מלפני שנתיים..!! זה קוביה בתחת קוביה כמה טוב לדחוף בתחת קוביה.. (גדוד צול שולט..) ואמממ... וזה אממ לפי כולם יודעים שנננננה ננה נננה (נו לא זוכרת איך זה ממשיך...) מקווה שזה עזר דניאל
הייי!! זה מהאתגר שלי.. מלפני שנתיים..!! זה קוביה בתחת קוביה כמה טוב לדחוף בתחת קוביה.. (גדוד צול שולט..) ואמממ... וזה אממ לפי כולם יודעים שנננננה ננה נננה (נו לא זוכרת איך זה ממשיך...) מקווה שזה עזר דניאל
צ צופיפניקית1 New member 10/1/03 #5 כמו של - מדריכים בתחת מדריכים... דו רה מי דו רה דו רה מי דו מי רה מי רה מי דו רה מי מי רה דו באמת... נועה.
כמו של - מדריכים בתחת מדריכים... דו רה מי דו רה דו רה מי דו מי רה מי רה מי דו רה מי מי רה דו באמת... נועה.