תגידו...

שוב הסבר

למי שלא תהיי יש לי תשובה בשבילך יש לי שני רשמדי"ם הכי טובים בעולם שפשוט מוכנים להשקיע הרבה זמן כדי שיהיה לנו נוח ובגלל זה הצוות שלנו נהייה מפונק וצריך לשמוך רק על הרשמדי"ם לכן קשה לכתוב פעולות כל הצוות ביחד אז כל מדריך כותב פעולות לאחווה שלו אם תשאלי אותי כחה עדיף כי אז אתה יותר מבין את המטרות והחניכים יותר נהנים אבל עדיין צריך להגיש את הפעולות לרשמדי"ם מקווה שהבארתי את עצמי ולדניאל- הייתי מוחא לך כפיים מה את מנסה להגיד שאת יותר טובה מכולנו יופי לך שאת מצליחה בהכל פשוט מגיע לך צל"ש

חחח

זה שאני יותר טובה ממך זה כבר נושא אחר... בכל מקרה לא ניסיתי להתנשא מעלייך רק רציתי להגיד שאתה צריך לארגן את הזמן שלך יותר טוב ואז ההדרכה שלך לא תהיה מעצבנת... ואם זה מרגיז אותך מה שאמרתי זה רק מראה עד כמה אתה טוב... (או לא...)

royi00

New member
תגידו...

מה אתם רוצים לעשות בשבט בתור שכב"ג (מי שכבר שכב"ג שירשום מה עשה/עושה בשנים אלו") מה עשיתם/תעשו בשנה הראשונה(י´)- מה עשיתם/תעשו בשנה השנייה(יא´)- מה עשיתם/תעשו בשנה השלישית(יב´)- רועי

ממ ככה:

יש לי תוכניות....ומממ אני כמעט בטוחה שזה לא יקרה אבל!! י´-הדרכת ו´... בנים/בנות... יא´-לא ידוע.... חח אולי ממ מדריכת שכבג? או מדריכת ח´.. רק ברור לי שזה יהיה תפקיד הדרכתי.... יב´-חברה בצוות מרכזים :))

אני...

י- אני כרגע מדריך ה´ בנים (היה כיף בהתחלה עכשיו מעצבן) יא- מחסנאי להיות צפוה סטלן כזה שלא צריך להשקיע את החיים שלו בחניכים יב-רכז צופיות אין דבר יותר שווה מזה או להמשיך כמחסנאי ולהיות ראש מחסן

תראו...

הדברים שאתם אומרים עכשיו בטוח ישתנו לכם ... בכל מקרה אני השנה מדריכה ה´ בנים וממש ממש כיף לי... אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה לעשות שנה הבאה... אבל כנראה לראשגד ה´ או להדריך שנה שניה.. אולי שכבה יותר בוגרת אולי שכב"ג אני לא יודעת עדיין... ובשמינית שלי... אולי מרכזת מפעלים אני לא יודעת...

לא הבנת נכון

אני מדריך בנים ואני עושה את זה בכיך אני רק אומר שעם כל הלחץ של בית ספר והלהקה שלי והחברה אין מקום לחיים שלי והצופים דורשים ממני קצת יותר מדי זמן למרות שעכשיו קל לי יותר לכתוב פעולות עדיין יש מכל מיני שמחיות פעולות שישיות ועוד מלא דברים. אז תנסי להבים שאני אומר שזה קצת מעצבן להדריך אבל אני עדיין עושה את זה בכיף!!!

היית אמור לדעת

שלקחת הדרכה זה לא כזה פשוט וכן זה לוקח המון זמן אבל אם אתה יודע איך לארגן את הזמן אתה תצליח.. אני מצליחה להתנדב במד"א לנגן על הגיטרה לקבל ציונים טובים בבצפר להרים שמחיות להכין ולהעביר פעולות ולהגיע לישיבות שכב"ג ולהגיע לפעולות שכב"ג ולהגיע לפעולות גדוד לעשות ישבצים להגיע לישיבות הדרכה לעשות השתלמויות מד"א וללכת עם החברים שלא בצופים וללכת למסיבות ו.. טוב נראה לי הבנת את הרעיון... ואני עדייין נהנת מההדרכה... אבל כל אחד איך שהוא מרגיש...

royi00

New member
אז ככה...

ראשונה-הדרכת ד´ בנות שנייה-ח´ שלישית-ריכוז

אמממ...

אני השנה (כיתה י´) מדריכה ד´. שנה הבאה אני רוצה להיות מחסנאית ובכיתה י"ב אני עדיין לא יודעת מה אני רוצה להיות... אולי ראשג"דית של שכבה נמוכה (ד´ או ה´)

כבר מכיתה ח´ אני יודעת מה אני רוצה

! אז שנה ראשונה רציתי ה´ או ז´ אבל קיבלתי ו´ - גם זה בסדר
שנה הבאה אני רוצה להישאר בהדרכה - ח´ או ט´. אני ממש לא רוצה לראשג"ד ובטח שלא להדריך ז´ (שזה אומר להמשיך איתם עוד שנה) ובשמינית - להדריך ט´ (אם אני לא אקבל את זה בשביעית), להיות מרכזת (הדרכה) צעירה או ראש צופיות...! שזה ניראה לי תפקיד שווה ביותר...! נועה.

המחסנאי

New member
אז ככה

שנה שעברה הייץי מדריך ה´ בנים, השנה מחסנאי אבל ממש לא סטלן או מה שקוראים לו אצלנו- הפעיל האידאלי. לגבי שנה הבאה אני עדיין לא בטוח... אולי יו"ר ועדת צופיות או מרכז פעילים (אם אתם צריכים שאני אסביר לכם מה זה תבקשו)

iLoveKurtCobain

New member
אז ככה

ב-י´ אני רוצה ה בנים או בנות ב-י"א הדרכת ט´ ב-י"ב לרכז מה שכם זה בטוח ישתנה

למעלה