תגידו

Iris Carmon

New member
תגידו

מה עם סוף שבוע קורט וקורטני? לגמרי שכחתי מזה אתמול וגם היום בבוקר ואני מזה מקווה שלא פיספתי כלום.. או ליתר דיוק אני מקווה שפספתי את כל הדברים שקשורים לקורטני ושום דבר עם קורט

רק כדי לעודד אותך.......

תדעי שבקרוב חבילות המוסיקה של יס (מיוזיק בוקס, אמטיוי בייס, אמטיוי 2) מגיע לכלבים ולתבל~

lifes sucks

New member
מההההההה??!!

רצינייייייייי?!?!?!1. מתי? איך? למה? מי? איפה? ישששששששששש!!!!!! סופסוף..אהה חיכתי לזהההה (לא שידעתי שזה יקרה...) אוו יש יש יש יש יש יש יש יש

space girl

New member
וואלה ? איזה שאווה

את בטוחה ? איפה זה כתוב בכלל ? טוב , במילא אני לא כזה רואה טלויזיה אבל זה נחמד =/

ז ב ר ה 1

New member
אם זה יקרה זה יהיה ממש שולט

למרות שיש לי את הערוצים האלה זה עדין יהיה שולט!

iLoveKurtCobain

New member
הכל בזכות אבא שלי!

הוא כתב מכתב למנכ"ל ואמר שאין את הערוצים האלה ושישים אותם כי זה ממש בעיה ושלתבל כן היה m2 אבל לערוצי זהב לא היה.. ואז כמה זמן אחרי ששלחנו את המכתב ראינו את הפרסומת...

the sofa city

New member
א. יש בתבל MTV2!!!!

אני רואה עכשיו (ומקליטה) את האנפלאג היה מקודם שיר קורטני שיר קורט כך שאני יכולה לראות נירוונה ללכת לשרותים, לראות נירוונה ללכת להתקלח וכו וכו.... כל היום יש שירים של נירוונה והול והול נשמעות כמו פיבי מחברים נשבעת זה אותו סגנון שירים!!! וראיתי את קורט מספר מה שהם עשו לאקסל... והייתה תוכנית כזאת המנחה אמר משפט מגניב: "נירוונה- כולנו יודעים איך זה נגמר... אבל בואו נראה איך זה התחיל" (משהו בסגנון...) ממש אהבתי!ומחר יהיו עוד דברים ואני מקליטה הכול! איזה כיף לי... (ערוץ 85 בתבל)

אז ככה

אני לא יודעת פרטים
אני ראיתי את הפרסומת בטלויזיה אז ככה שאני יודעת שזה בטוח הולך להיות בקרוב.... כמובן שעם כסף!

ש ו ק ה

New member
מינואר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתחילת ינואר תיהיה חבילת נוער בערוצי זהב ובין הערוצים יהיה את אמ טי וי 2!!! התקשרתי וביררתי!!!

למעלה