תגידו....

shaililo

New member
תגיד?../images/Emo86.gif

אתה לא חושב שטום פלטון מושלם קצת? רק קצת? אני דווקא חושבת אה ולשאלתך כן אמה באמת קצת יפה אבל שתוריד פרופיל טוב?

לדעתי היא פשוט מושלמת....

יש לי כבר 212 תמונות שלה במחשב... היא כזאת יפה! ולא, לדעתי טום פלטון דומה לחרא לבן, ואני חושב ככה כי עד היום ראיתי רק תמונה וחצי שבה הוא נראה טוב... בעצם שתי תמונות וחצי...

../images/Emo23.gifמרטין..אף אחד לושאל אותך..

למ-ה אתה חושב שהוא דומה רק שאלו אותך אם אתה לוחושב שהוא מושלם!!! חוצמזה-באמה, כמו בכל בנאדם (כן כן היא בנאדם היא לא יישות עילאית........) יש מחסורים.. נגיד..אני, ועוד רבים (ורבות) כמוני, חושבים שהיא מתלבשת מ-ז-ע-ז-ע-
החיוכים שלה תקועים כמו תחת ו...אם ביום אחד היא נטולת-חזה לגמרי, וביום אחר היא שופעת-לולימדו אותה עם איזה פוש אפ להתחיל..... ו....היא מגזימה קצת הרבה עם המשחק שלה אז אתה-תוריד את האף חזרה למקום שלו-ולא, לא התכוונתי לתוך ה"חזה" של אמה... ותלמד לדבר בתרבותיות כי אני לא הייתי אומרת מילה רעה אחת על אמה אם אתה לא היית אומר שטויות חסרות שחר עם טום חוצמזה-סתם נדמה לי או שכרגע חלקת איתנו את המחשבות שלך על "איך שבנים נראים טוב"???????????

קודם כל....

"היא נמוכה מאלילות וגבוהה מאדם" (ספר החולית). דבר שני- זה שהיא לובשת גלימות ובגדים עבים זה לא אומר שאין לה חזה, ואם אכפת לך- אני מודע לעובדה של "איך-אמה-ווטסון-מתלבשת" וזה ממש לא אכפת לי... החיוכים שלה? - ראית את התמונה שצרפתי? זה חיוך תקוע? זה חיוך מדהים... העלתי דווקא אותה כי אותה אני הכי אוהב... גם חברים שלי חושבים שהיא מדהימה ואנחנו אולי נבנה עליה אתר (אני אשתדל לזכור להראות אותו לפורום) (נ.ב. האתר כבר בשלבי בנייה- תכנון ואיסוף חומר הם גם חלק מהבנייה...). יש לי עוד מה להוסיף אבל אין לי זמן אז אני אבדוק שנייה... ביי
נ.ב. בנוגע ללבקן- אני לא אתערב ביופי של בנים כדי לא להראות על סמני חיבה/זנות זכרית אבל אני רק חושב שהשיער שלו דוחה...

shaililo

New member
שיער דוחה?!?!

קארינוש אני מצטערת אבל אני חייבת להגן על שמו הטוב של אתם יודעים מי! השיער שלו מדהים! הוא מחומצן אם לא שמת לבבבבבבבבבב... והוא יפה בשני המקרים...

טוב יש לי עוד טיפה זמן...

מה לא בסדר במשחק שלה? היא משחקת מצויין לדעתי... ותגידו- זה רק אצלי או שגם אתם לא רואים את התמונה שצרפתי? ועוד קצת בנוגע ללבוש- אני ראיתי אותה עם מספיק בגדים (212 תמונות...) שונים כדי לראות שלפחות שלושה מתוך חמישה ממש בסדר.... וצריך להתחשב בזה שהיא בריטית
...

shaililo

New member
תרגיעי ובקשר לאמה וטום...

שלא תעיז לקלל את טום החתיך!!! ואגב- הוא נראה טוב בכל תמונה לדעתי אתה פשוט מקנא כי סיון צודקת אתה בן ואתה לא אמור לחשוב על בנים במובן הזה אבל... מי יודע? אמה אכן מאד יפה ואכן יש לה פוש אפ והיא מתלבשת נורא אבל היא עשירה למה את כבר מצפה? אתה יכול לכתוב לה אימייל וסיון בדיוק מבררת לנו איזה מהם הוא הנכון. ואני יכולה לענות על השאלה שלי בעצמי - טום פלטון אכן מושלם אבל אסור לי לדבר עליו אני בתהליך גמילה בהשראת קארינוש... ביי

טוב.. נבהיר את העיניינים....

שנייה אני רק אפתח עוד חלון כדי להגיב על הכל (בשם ההגיון כמובן...): טוב. דבר ראשון- בהודעה הקודמת רציתי לציין שאני יודע שהוא לא לבקן ושהו צובע, אבל זה נראה לי מיותר (אחרי הכל אני דופק עם זה את עצמי אם חושבים על זה...). דבר שני- אני מקנא בחרא לבן? אני גלשתי במספיק מקומות כדי לראות בנים שפשוט לא מסוגלים להסתכל על הכיעור שלו וסתם ככה אם אני רואה מישהו אחר אני לא שם עליו דגש אבל טום פלצון (לא יכולתי להתאפק) הוא מקרה מיוחד- השיער שלו פשוט מחליא... דבר שלישי- סיירתי לי בכמה פורומים אנגליים של אמה ווטסון ואמרו שם שאין לה אימייל אבל אני לא יודע מה נהיה מאז... ואחרון- אם זה חיוך תקוע, תני תמונה של חיוך באמת תקוע! זה חיוך פשוט מתוק! חשבתי שאתם מתכוונים לחיוכים הסהרוריים האלה שלה... שהיא תוקעת מבט באוויר... כמה כסף יש לה?

shaililo

New member
תקשיב מותק...!

אף אחד במיוחד לא אני באתי לשמוע את הדעות שלך על טום פלטון - לא אוהב אותו בעיה שלך!!!!! והוא לא לבקן והוא צובע אבל כאילו שיש לו ברירה? הוא משחק את דראקו ודראקו הוא בלונדיני דהההההההההה לא יודעת אם לאמה יש אימייל או אין לה. וכן יש לה את החיוכים התקועים האלו... יש לי כמה תמונות ממש מגוחכות שלה... שים לב אני מקווה שזאת התמונה הנכונה.

shaililo

New member
אתה רואה איזה סנובית...

ולחשוב שהיא הייתה פעם ילדה קטנה וחמודה... סתכל על זאת!!!!!!!!!!

חחחחח... טירוף....

קודם כל רשת באה כדי שיביעו בה דעה- אני ממלא את חזונו של בראנס-לי... דבר שני- אתם לא רואים מה אמה המושלמת עושה?? היא יורדת על מישהו שאמר מה שאתן אמרתן על טום פלטון! היא אומרת לכן: ששש... ומעיפה אותכן עם היד... מושלמת...

למעלה