תגידו ?

Roei152

Well-known member
מנהל
תגידו ? גם אתם מרגישים שמפלס הציפייה לעונה השניה של שכונה יורד אישית? מאז שהחממה ממשיכה בדרך אחרת והרבה יותר גדולה?
אני אישית יותר מצפה להחממה אמריקה מאשר לעוד עונה של שכונה, כאיו עוד עונה של שכונה זה דבר רגיל וסטנדרטי פחות בהרבה מבעצם עונה 4 של החממה שתהיה אתחול של כל הסיפור עם שחקנים אחרים ושפה שונה...

panda0zombie

New member
את האמת שכן
גם אני מצפה קצת יותר לחממה האמריקאית. אבל ההסבר שלי לכך זה ש:
זה יותר מרגש לראות אתחול מחדש לסדרה כל כך אהובה ומצליחה. השחקנים החדשים ועצם העובדה שזה אתחול, שפה חדשה וכל התמונות מהסט נותנים לנו יותר על מה לדבר.
וזה פשוט יותר מרגש לראות מעבר/שינוי של סדרה מצליחה אחת למשהו דומה אבל אחר לגמרי.. וכמו שאמרתי קודם זה נותן לנו יותר סיבות להתרגש, לצפות ולדבר.

בניגוד לשכונה שאם כל הציפייה שלי לזה, לא נותנים לנו שם הרבה סיבות לדבר על זה. לא הוציאו כמעט תמונות, פרומואים.. לא זכור לי אפילו ראיונות עם כוכבי הסדרה שנתנו לנו משהו. אני לא מצפה לספויילרים גדולים כמובן אבל כן לרמזים מסויימים שמשאירים אותנו מתרגשים.
וכך החממה האמריקאית די לוקחת מאור הזרקורים של שכונה
שלא לדבר על זה שעצם העובדה שהיינו צריכים לחכות שנה וחצי לעונה הזאת גם תרמה לכך שאנחנו פחות מתרגשים

אני מניחה שככל שנתקרב לבכורה של העונה השנייה וישחררו יותר דברים מההפקה אז נדבר על זה יותר אבל בינתיים פשוט אין לנו סיבה לדבר על זה פה.

שיר m

Well-known member
לא...
אני דווקא ממש מחכה לזה.
&nbsp
וגם לא מתלהבת כ"כ מהחממה האמריקאית...

ny22

New member
מנהל
לא בדיוק...
מאוד מאוד קשה לי להשוות כי את החממה ראיתי את כל שלושת העונות בבום אחד גדול

&nbsp
אבל כמו שאני מבין ורואה את זה - ברגע שהעונה השנייה של "שכונה" תתחיל - כל מרכז הכובד יעבור אליה - כרגע יש רעש סביב החממה של ארה"ב כי זה מה שמצטלם כרגע ובכלל - בין העונה הראשונה של שכונה לעונה השנייה שודרה עונה של "החממה" - אז זה רק הוסיף.
&nbsp
אני יכול לומר בנימה אישית שאני עדיין קצת ב"היי" מהחממה ומעניין אותי לדעת מה יקרה כשהעונה השנייה של שכונה תתחיל

rubmwue1234

New member
את האמת..
זה מין חצי חצי.
אני פשוט מרגיש שבתקופה האחרונה החממה האמריקאית תפסה חצי מ''מקום הציפייה'' שלנו לשכונה 2...או לפחות שלי...
אולי זה בגלל האהבה הגדולה שלי לחממה והציפייה שלי לגרסה הזאת...הסקרנות אליה,
אבל גם לשכונה אני מחכה.
האמתי רציתי לחכות ולרשום את זה בביקורת שלי לפרק הראשון ישר בהתחלה,
אבל ארשום כבר עכשיו.
לשכונה בעצם חיכינו יותר מאשר אנחנו מחכים ברגיל לכל סדרת נוער אחרת...
העונה הראשונה הסתיימה בסוף ינואר 2015 ....
עברה מאז מעל שנה וחצי....
זה נראה לי מטורף ההפרש בין העונות הזה,
למרות שאנחנו יודעים מה גרם לזה..
אני חושב שההפרש הגדול זה חלק מהבעיה.
גם בחממה זו הייתה מין בעיה אני זוכר.
ו...זהו...

dar dahan

Member
למען האמת אני מחכה לנעלמים 2
אם כי שכונה 2 גם מעניינת אותי.
ד"א זה מצחיק אבל בזכות שכונה חזרתי לראות את החממה (רועי, סיפרתי לך כבר מה גרם לי להפסיק באמצע את העונה הראשונה ולראות את העונה השניה רק איזה שנה אחריי) ככה שאני בהחלט מצפה לשכונה 2 יותר מלחממה אמריקה.
&nbsp
אם כי אני בהחלט חושב שהחממה הייתה סדרה הרבה יותר מותחת ומסחררת וגם יותר אמיתית גם בעונה הכי גרועה לא היה משהו מד"בי ברמה של האי או השמיניה, אלא ממש בקטנה, כמו הפצצה או הלואים.
חוץ מזה הכל היה פחות או יותר אמיתי גם אם לא תמיד הגיוני (3/4 מעונה 3).
&nbsp
בקיצור החממה מבחינת המתח ומרוב הבחינות זאת הסדרה הכי טובה שגיורא עשה, אבל מבחינת עונות בנפרד אין על עונה 2 של האי

&nbsp
ואגב סתם בשביל הקטע הנה רשימת העונות שלי:
עונה 1 של הסדרות של גיורא:
1.האי
2. שכונה
3. החממה
4. השמיניה (העונה הראשונה הייתה יותר מדיי טלנובלית)
&nbsp
עונה 2 בסדרות של גיורא:
1. האי
2. החממה
3. השמיניה
&nbsp
עונה 3 בסדרות של גיורא:
1. השמיניה
2. החממה
3. האי
&nbsp
&nbsp

panda0zombie

New member
יואו האי

דווקא העונה הראשונה של השמיניה הייתה האהובה עליי..
שתי העונות הראשונות של האי היו ממש טובות אבל בעונה השלישית לא ממש התחברתי כמו בשאר משום מה

dar dahan

Member
זה בסדר גם אני לא התחברתי לעונה ה3 של האי
שום דבר לא היה שם הגיוני בעונה הזאת, כמו למשל התושבים שם שלא היו טיימרים ומשום מה חיו שם למרות שאמרו בסוף עונה 2 שהאי שומם, אז איך האי שומם אם היו בו כל כך הרבה תושבים?
זה היה נראה כאילו יש שם לפחות 10,000 תושבים ועם גידול האוכלוסייה בעולם האי לא היה אמור להיות שומם.
שלא לדבר על העלילה הילדותית עם רומי וסופי ובמי דילן יבחר.
וגם בלו הפך לתוכנת מחשב פתאום.
וזואי הפכה מבחורה מגניבה שאין לה בעיה לעשות דברים דוחים כמו גרעפס לנשית באופן מוזר, כלומר היא הפכה לאנה מספר 2 בזמן שאנה הפכה לליבי, זה מעצבן ביותר, כלומר אני יכול לקבל שינוי שנעשה בהדרגה אבל שינוי כזה קיצוני זה פשוט מעצבן...
בקיצור תחרות קשה איזו עונה גרועה יותר, האי 3 VS חממה 3...
מה שבטוח השמיניה 3 מנצחת בפער ענק את עונה 3 של האי ועונה 3 של החממה.
&nbsp
לגביי עונה 1 של השמיניה], היא הייתה טובה אבל הייתה מאוד לא מגובשת, גיורא עדיין לא החליט אם זה סדרת דרמה, סדרת מד"ב או סדרת מתח.
בעונה 2 ועונה 3 הוא כבר החליט על מה הסדרה, סדרת מתח שמשלבת מד"ב ובכל סדרה כזאת יש גם דרמה כמובן אבל לא במינון שהיה בעונה הראשונה שהייתה מאוד טלנובלית הייתי אומר.
&nbsp
לכן לדעתי עונה 1 של האי הייתה הכי טובה כי גם למדנו במהלכה על העבר של כל דמות וזה לא היה משעמם, להפך היה בזה קסם מאוד מיוחד.
וגם האהבות נבנו בצורה נכונה.
&nbsp
סליחה על החפירה

panda0zombie

New member
מסכימה לגבי עונה 1 של האי
עונת האי האהובה עליי.. הכרנו את הכל ואהבתי את הפלאשבקים ממש. הכל נבנה שם טוב
עלילת רומי סופי דילן באמת הייתה ילדותית

למעלה