תגידו...

jess r

New member
אהמ... לא נעים לי איתך

אבל אפילו כשאני הייתי בתיכון האנציקלופדיות כבר נכחדו.

קנדיס... יש לה פנים סבירות לגילה, זה העודף משקל שגורם לה להראות מבוגרת.

אם תלבישי את אמבר במכנסיים שלא נגמרים לפני שהם מתחילים היא יכולה להראות בכיף כמו טינייג'רית טיפוסית (וחוץ מזה, מי עובר את גיל 18 ועדיין מצלם את עצמו בפלאפון בפוזות דביליות?).

SHTRUDIDI

New member
אוי ואבוי, אני חושבת שהצמחת לי קמט

אני לא חושבת שיש לקנדיס פנים סבירות לגילה אבל אולי זה עודף האיפור שמורחים עליה הרבה פעמים. זה נראה טוב לפעמים, אבל זה מבגר אותה וסביר להניח שאת צודקת וזה גם האובר וויט.

לא חשבתי על העניין של התמונות עם אמבר

jess r

New member
אפשר להתערב מעכשיו

על האם מישהו יעז לשיר שיר של מאריה? אולי אפילו ייתנו לה להיות מנטורית, אם הם כבר משלמים לה...

jess r

New member
האמת?

זה מה שאני זוכרת מהערב ההוא:

דיוויד קוק הפציץ, למרות שזה לא מהביצועים שאני רוצה לשמוע בלופים כמו בילי ג'ין, פשוט כי השיר המקורי לא מעניין לי ת'טוסיק ויש גבול למה אפשר לעשות עם שיר.

סאישה שיעממה ת'תחת והפכה בלדה משעממת לעוד יותר משעממת! כישרון.

ברוק בחרה בשיר עם המילה "הירו" בתוכו

ומייקל ג'ונס שהודח שבוע לפני כן התארח באיידולטרי ואמר שאם הוא היה שורד השיר שלו היה אמור להיות "vision of love" וסליזק המופתע שאל אותו איך זה אמור היה להישמע ומייקל נתן כזה 2 שורות "טריטט מי קיינדלי... "
מבחינתי זה היה הביצוע הכי טוב של הערב
(ואני לא איזה מעריצת מייקל ג'ונס, בכלל לא).

LeAnnDylan

Well-known member
סליחה

טרידד מי קיינד זה של ביקיני גירל ואף אחד לעולם לא יתעלה על זה!!

LeAnnDylan

Well-known member
קארה צריכה להיות בלבוש מלא בחדר, כותבת שירים

אני לא מוכנה שהיא תחפצן את עצמה ככה. אפילו לא בשביל עמותת צדקה שקרכלשהו שהיא קשקשה שם.
חוץ מזה שקארה בביקיני לא כזו לוהטת...

danas83

New member
לא חובה להשתמש בהצלה אם זה לאזרו למה בכוח????

אבל אם אחת הבנות תודח מה שנראה לי הזוי אז חייבים להשתמש בהצלה הבעיה איזה בנות?? ומה יקרה בפרק שלאחר מכן אם יקרה מצב שגם שבוע לאחר מכן לאזרו ישאר??????

is00

New member
הם תמיד יכולים להעביר שבוע עם "המסע לגמר"...

לפני השבוע של הגמר, אני מתכוון. טוב, האמת אפילו לפני.

למעלה