תגידו...

LeAnnDylan

Well-known member
תגידו...

ראיתי עכשיו שהרבה אנשים כותבים שריאן אמר שבוע שעבר, שהשבוע זו ההזדמנות האחרונה של השופטים להשתמש בהצלה שלהם. מישהו שם לב שהוא אמר את זה ואני פיספסתי?

בעיקרון ההיגיון אומר שהם ישתמשו בהצלה על כל אחת מהבנות. אבל מה הם עושים אם לזרו יודח? הם חייבים להשתמש בהצלה כדי לסיים את התוכנית במועד שקבעו לגמר...
אז זה מבטיח שלזרו שוב לא יודח

ראיתי שהרבה חושבים שהמפיקים יעשו 'תרגיל' וכאילו ידיחו את קנדיס/קרי/אנג'י כדי שהשופטים ישתמשו בהצלה שלהם עליהן.
זה נשמע לי מוזר, יותר היגיוני שאמבר תודח והם יצילו אותה עם כל ההתעלפויות המזויפות שלהם עליה ואז נצטרך לסבול אותה עוד שבוע

jess r

New member
איזה מסריח זה

ההצלה היא קונספט מיותר לגמרי.אם כבר מישהו היה צריך לקבל אותה זה דווין.

אז לתכנן את התוכנית ככה שהשופטים חייבים להשתמש בה? זה מגוחך. אני סומכת עליהם שיעשו משהו בסיגנון ג'סיקה סאנצ'ז שנה שעברה ויצילו מישהו ש... "הודח"

בכל מקרה אני מקווה שאם הם ישתמשו בהצלה זה יהיה על אמבר או ג'נל (תזכרי, כל מי שהצילו בעבר זה העלה לו את המומנטום והוא שרד לפחות עוד שבועיים בתחרות אז זה יכול לעשות לג'נל טוב) ולא על לזארו, וככה הוא יאבד מומנטום ויעוף שבוע הבא |אמן|

LeAnnDylan

Well-known member
הם בטוח לא ישתמשו בה על לזרו

אם הוא יודח אין סיכוי שישתמשו בה עליו לכן הסברה היא שהוא לא יודח.
בגלל המומנטום של ההצלה אני מקווה שאמבר לא תקבל אותה
שתעוף כבר!
למרות שאני חושבת שבמקרה של אמבר/ג'נל הכי הרבה שזה יחזיק זה באמת עוד שבוע-שבועיים, כי אני פשוט לא רואה עולם בו הטופ 3 לא מורכב מקנדיס-קרי-אנג'י. ככה שכל הרעיון של ההצלה די מטופש. ההדחות הבאות עם ההצלה או בלעדיה יהיו לזרו/ג'נל/אמבר.

jess r

New member
את כנראה צודקת, וחבל

הייתי שמחה אם ג'נל היתה מחליפה את אנג'י בטופ 3. אני לא מבינה מה מוצאים בה. מאז השיר המקורי עם האקורד וחצי שלה בהוליווד היא לא נתנה הופעה אחת טובה.

SHTRUDIDI

New member
לגמרי!

הייתי בטוחה שאני לבד, אבל ממש ירדה לי ההתלהבות מאנג'י, אני מקווה לקנדיס-קרי-ג'נל בטופ 3

LeAnnDylan

Well-known member
אני כן מבינה מה מוצאים בה

אבל אם זה יתן לג'נל מקום 3 אני קונה את ההדחה שלה עכשיו

SHTRUDIDI

New member
לא זוכרת שריאן אמר כזה דבר

אני חושבת שבשבועות האחרונים נהיה די ברור שההצלה תלך רק על בת (וניקי גם חיזקה את זה בציוצים שלה אחרי שדווין והיא סיימו את הגנון) ועוד יותר ברור לאחרונה שזו כנראה תהיה אמבר.
אני לא רואה עולם בו לאזרו מקבל הצלה, הוא בקושי מקבל מהם מקרופון כבר לדעתי

ואני מראש לא חשבתי שלאזרו יילך השבוע, עוד לא ראיתי את ההופעות שלו אבל תכלס הוא היה רע גם לפני שבועיים ולפני שלושה שבועות והוא לא הלך, אז מה בדיוק יקרה השבוע האחרת?
בקיצור, אני מכינה את עצמי לבכי של כולם כשיגלו שאמבר מודחת ולאושר העילאי כשיודיעו שהיא קיבלה את ההצלה. מרגש|מגלגלעיניים|

SHTRUDIDI

New member
בויקיפדיה כתוב

The save can only be used once, and only before top five

אני לא יודעת אם זה כולל הטופ 5 או לא.

LeAnnDylan

Well-known member
אפרנטלי זה לא

מסתבר שיש כל מיני אתרים שטוענים שניתן להשתמש בהצלה רק השבוע. בלע.
ואם כבר בלע- אחד הנושאים לשבוע הבא זה שירי דיוות. נו באמת.. זה כאילו הם כבר מכינים אותנו לזה שאמבר תודח ואז שבוע הבא תקבל את הפימפספוט עם איזה שיר וויטני ענתיקה

SHTRUDIDI

New member
ממש ככה

זה אמור להיות הניחוש הכי קל בעולם במשחק הניחושים

והבנתי שזה שירי דיוות וגם שירים מהשנה שבה נולדת וכמעט כולם ילדי 90'. אולי מישהו כבר ישיר משהו מוכר וטוב?
בחיים אני לא אשכח לארצ'ולטה את הבחירה ב-You're the voice

LeAnnDylan

Well-known member
באיזה שנה ג'נל נולדה?

נראה לי היא בסוף שנות ה-80 כזה. גם קרי וקנדיס.
מי נולד בשנות ה-90?

SHTRUDIDI

New member
ג'נל ב-1989

אנג'י 1994
אמבר 1994
קרי 1990
לאזרו 1990

ורק קנדיס ואנג'י 1989

jess r

New member
מה?...

ארצ'ולטה נולד ב-90? אנחנו חולקים שנת לידה?

אני מרגישה תינוקת.

LeAnnDylan

Well-known member
אומייגאד! קרי נולדה ב-90 :|

NO WAY
היא נראית בת 28 לפחות (ואני אומרת 28 רק כי אי אפשר להיבחן אחרי הגיל הזה. ככה הייתי מוסיפה לה עוד 3 שנים בכיף!)
טוב אז מסתבר שאנג'י ואמבר נולדו ב-94 (צעירות
)
לזרו וקרי ב-90
וג'נל וקנדיס ב-89

jess r

New member
ממממההה??!?!

הם אוכלים סטרואידים לארוחת בוקר של בארה"ב?!

94???? זה אומר שהן בנות 18! אנג'י נראת בת 25 לפחות, ובכיף הייתי מאמינה גם ליותר. למען האמת זה מסביר הרבה.

לזארו ממש נראה זקן ל-22.

ג'נל וקנדיס נראות בערך לגילן (23), למרות שלא הייתי מתעלפת אם היו אומרים לי 25-6.

SHTRUDIDI

New member
ג'נל וקנדיס נראות לגילן?!

קנדיס נראית בת 28 בכיף, וגם ג'נל 25 לגמרי, למרות שכשהיא מדברת קולטים שהיא צעירה.
אמבר ממש לא נראתה לי בת 18 אבל את הגיל של אנג'י זכרתי.
בכל מקרה זה שהם נולדו ב-94 גורם לי להרגיש זקנה.
כשהן היו בתיכון בטח כבר לא הלכו לאנציקלופדיה בריטניקה כדי לעשות עבודה, אלא ישר לויקיפדיה

למעלה