תגידו... מה ניק עושה בטקס של האם טי וי היום בערב? הוא מופיע או משהו כזה?...
T tchch New member 14/11/02 #1 תגידו... מה ניק עושה בטקס של האם טי וי היום בערב? הוא מופיע או משהו כזה?...
M Mandyִ New member 15/11/02 #3 מגיש פרס על העיצוב אתר הכי טוב...איזה קטגוריה קטנה על ניק....לא יפה שתקעו אותו שם
M Mandyִ New member 15/11/02 #5 כןְ!!!../images/Emo99.gif איך הוא נתן נשיקה ל"סימון" הזאת.... אבל איזה מתוווווק!!!
H help me Nick New member 15/11/02 #6 והיא נתנה... לו כאפה, בהתחלה שהוא בא לתת לה את הנשיקה היא מזה הופתעה.... הלוואי שניק היה מביא לי נשיקה....
והיא נתנה... לו כאפה, בהתחלה שהוא בא לתת לה את הנשיקה היא מזה הופתעה.... הלוואי שניק היה מביא לי נשיקה....
ק קושקושית המתוקה New member 15/11/02 #7 תגידו לי.... קודם כל מתי הטקס ישודר שוב?... למרות שבטח נתנו לו את הוויקנד... ודבר שני מתי בטקס אהובי הופיע? כאילו בהתחלה?... חצי שעה, שעה קיצר בזמנים, בערך לפחות...
תגידו לי.... קודם כל מתי הטקס ישודר שוב?... למרות שבטח נתנו לו את הוויקנד... ודבר שני מתי בטקס אהובי הופיע? כאילו בהתחלה?... חצי שעה, שעה קיצר בזמנים, בערך לפחות...
K Kim Carter New member 15/11/02 #8 דיי בהתחלה... ../images/Emo168.gif אם אני זוכרת טוב. וכמו שאני מכירה את MTV, הם ישדרו את זה כל השבוע, וסוף השבוע... רק צריך לפתוח מדיי פעם את הטלוויזיה, או לבדוק בעיתון.
דיי בהתחלה... ../images/Emo168.gif אם אני זוכרת טוב. וכמו שאני מכירה את MTV, הם ישדרו את זה כל השבוע, וסוף השבוע... רק צריך לפתוח מדיי פעם את הטלוויזיה, או לבדוק בעיתון.