תגידו...

גן כתום

New member
תגידו...

זה לא הקרבה גדולה מדי בתחום החברתי? ז"א- כשכל החברים שלי יהיו בצבא, אני אמשיך ללמוד, עם אנשים בני 25... וכשהחברים שלי יסיימו ויעשו חיים, אני אתחיל שירות, עם אנשים בני 18... (וכמובן גם אנשים בגילי). במשך 8 שנים לא יהיה לי קשר נורמלי עם החברה... אז, בלי להתנפל, מה אתם חושבים?...

שמש27

New member
תגידי...

את זה קראת כבר ? כי יש פרק בדיוק על מה ששאלת... ו... " במשך 8 שנים לא יהיה לי קשר נורמלי עם החברה "
כאילו וואו ? אני מתאפק לא ל"התנפל" (כי ביקשת כל כך בחן
), אבל מי, מי שטף לך את המוח בצורה כל כך מוצלחת ? הוא גאון ! את רוצה להגיד לי שאת כל העשור האחרון לחיי ביליתי "ללא קשר נורמלי" עם החברה ? איך אני חי ? במערה ? איך היו לי חברות ? מעניין... טוב. הבנת. אני הולך לסחוב את אישתי בשערות למערה לצייר קצת על הקירות, משעמם לנו...

mickeym

New member
שמש, לשאוף ולנשוף....

לכל באי הפורום! זכרו שלא לשאול את אבינו הרוחני
שאלות שכבר נשאלו בערך 999,999,999 פעמים... הוא יכול כל כך להתרגז, עד שישכח, חלילה, לנשום....

שמש27

New member
תמשיך... זה עוזר... תמשיך...

חחחח מייקי. א. ממש לא מעייף אותי אותן שאלות. מעייף אותי אותן תשובות. ב. אני לא מתרגז אף פעם. מתרתח, אולי. ג. מה, אני לא צודק ? קצת קשה בשנה הראשונה - אח"כ זה כבר רץ. ערב טוב, אפשר כבר להגיד ?

mickeym

New member
בטח שאתה צודק, אבל....

שמש יקירי, זכור עם מי אתה מדבר... לא מדובר בחבר´ה עם נסיון חיים מרובה, הם בקושי בכיתה יב´, נאבקים בבגרויות והכי חשוב להם עכשיו זה להסתובב עם החבר´ה... לצפות מהם לעשות החלטות הרות גורל (אחחח, הדרמה הדרמה) בשלב זה של חייהם הקצרים זה קצת כמו לצפות משיכור להשתין ישר לתוך כוס ממרחק 10 מטר...
ואני מתנצל מראש על הדימוי, אבל זה מה יש כשכותבים אחרי יום עבודה... אז זהו... קח זאת לתשומת ליבך... מיקי

ramil

New member
אז מה הבעיה, שמש העתודאים?

פשוט תן תשובות שונות לאותן שאלות....

גן כתום

New member
כן, קראתי.

אבל אתה לימדת אותי לא להסתמך על דיעה אחת. ואין לי בעיה לפגוש חבר´ה חדשים. דווקא להיפך. אני טיפוס כזה... רק רציתי לדעת, כי אמרו לי שהפער של הגילאים בחברה היומיומית מאוד קשה. זה לא אומר שאני מאמינה לזה, רק העלתי את העיניין כדי לשמוע חיזוקים לדיעה שלי. שהיא כמו שלך שמש. אז לא להתרגז, ומצטערת שאני שואלת שאלות שנשאלו ואתם צריכים לענות את אותן תשובו כל הזמן... פשוט, בעתודה לפי מה שהבנתי- צריך ללכת על בטוח, אז אני מנסה לסגור כמה שיותר חורים קטנים של ספקנות.

שמש27

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

זה בסדר גמור. והנה רודש הביא לך את הצד המגעיל ביותר של "שנאת עתודאים" היישר מעיתון הטכניון. תחליטי. רק תזכרי שהחיים זה לא עיתון.

rodsh

New member
הצד המגעיל ביותר?

זהו צד משעשע, אולי קצת מוגזם (כמו בדיחות על מרוקאים, גרוזינים וכו´) אבל זה לא באמת פוגע באנשים... הבנת? קשישא

nasnat

New member
תשמעי, זה לא קל אבל...

מהר מאוד יתחוור לך מי הן חברותייך/חברייך האמיתיים. כמובן שקשרים רבים יפרקו אבל אל תשכחי שתכירי אנשים חדשים, חלקם אפילו יהפכו למעין ה"חבורה" החדשה שלך, איתם תאכלי, תבלי ומה לא. אם את באה בגישה של איזה באסה לי, כל החברות שלי יעלמו לי אז יהיה לך קשה, נסי לבוא בגישה של, אני הולכת להכיר אנשים חדשים, חוויות חדשות ובכלל פרק חדש ומאתגר בחיים.

Hadas01

New member
ממש ממש ממש, אבל ממש לא!!!!!

קודם כל בקשר לחברים בני גילך, אמנם אתם הולכים לחוות חוויות שונות, אבל אם הם חברים ממש טובים אתם תמשיכו לשמור על קשר בכל מקרה. כשהם יתלוננו על הצבא, את תתלונני על הלימודים, וכשהם יתלוננו על הלימודים את תתלונני על הצבא. אני לא מבינה מה הסיפור עם עיניין עם פערי הגילאים? למה בכלל זה נושא לדיון? למי בכלל איכפת בת כמה את? האם את שואלת מישהו שרק פגשת בן כמה הוא ואם הוא קטן ממך אז הוא פסול? צריך לזכור שמדובר באנשים בוגרים ולא על ילד בן 10 מול מישהו בן 16. מתחילים לפתח שיחה בכל נושא שלא יהיה (בדרך כלל לימודים) וזהו. בשלב מסויים אמנם יעלה נושא הגיל, אבל אז אנשים כבר יכירו אותך ולא יהיה אכפת להם בת כמה את, ואם כן יהיה אכפת להם אז את לא צריכה חברים כאלה. צריך פשוט להיות עצמך ולהתנהג כרגיל (נדוש.....אני יודעת אבל זה מה יש). אם זה מעודד אותך אז כל החברים שלי הם אנשים שפגשתי באוניברסיטה. בניגוד אלי, עתודאים אחרים שלמדו איתי וחששו או לא רצו ליצור קשר עם אלה שלמדו איתם, ולכן ישבו כל הזמן לבד או ששיחה איתם תמיד היתה על הלימודים. באמת שאין צורך לחשוש - צריכים להיות פתוחים ובעלי רצון להכיר אנשים חדשים!!!

גן כתום

New member
תודה ../images/Emo9.gif

עם חבר´ה עתודאים נחמדים שכמוכם, בטח שכדאי להיות עתודאי!...

LordR

New member
משהו...

רק רציתי לציין שווקא עכשיו אני רואה המון את החברים שלי כל פעם שמישהו יוצא לאפטר או מישהו יוצא לרגילה, יש לי הרבה זמן להיות איתו.. מצד שני כשיש פחות חברים בסביבה יש יותר זמן להקדיש ללימודים והציונים בתואר עולים.

למעלה