תגידו..

• פותח הנושא diri
  • פורסם בתאריך

אור2002

New member
אמט הכוסית!

נכון, אמט כזה שווה!!! וטד כזה לא... אבל אני חייבת להודות שבפרק האחרון כבר ריחמתי על טד ורציתי שאמט ירצה אותו חזרה אבל רק כי הוא היה כזה מסכן... בכלליות, צריך להצמיד לאמט איזה כוסון סוף הדרך..!

diri

New member
תגידו..

מה יהיה עם אמט וטדי? יום טוף, דירי

justme17

New member
אוי אוי אני משתגע מזה!!!!

לטד כלכך כלכך מגיע קשר ומישהו כבר רק ש... אמט?? סורי בכלל לא מתאימים אמט כזה כוסון חחח היו צריכים להביא לאמט איזה חבר ממש חתיך מגיע לו איזה נשמה!!!!!!!!!!!!! וטד סורי לא רק היופי לא משו אצלו יש לו אישיות מעצבנת הוא קופצני כזה מעצבן אותי!!!!! אם זה רק היה המראה לא הייתי אומר שאמט לא צריך להיות איתו!!!

maayan15

New member
באמת...

טד ואמט כ"כ לא מתאימים!! עם כל הכבוד לטד...אמט פשוט מלכה!, הוא נשמה, מתוק, חמוד ומגיע לו איזה גבר סקסי...במקום הוא מקבל את טד... פשוט זה כבר לא עיניין של מראה, מראה לא קובע הכל- זה פשוט שטד מעפן(??)!

diri

New member
אוקיי..

אבל בכל זאת.. מה יהיה איתם..אם בכלל? יום טוף, דירי

maayan15

New member
אממ...../images/Emo58.gif

אני לא ממש יודעת....אבל יש לי תמונה שקצת מרמזת...

maayan15

New member
אוייש ../images/Emo58.gif

בעצם נראה לי שזאת מזבוע שעבר...בכל מקרה..אני לא מוצאת את התמונה אז הם כנראה יהיו ביחד למשך כמה זמן...

lolly1

New member
כן..

סביר להניח שהם יהיו.. ויש שמועות על עונה 3
ש........ אחד מהם יבגוד.. אבל אלו רק שמועות..

lolly1

New member
הוא בוגד???!!

ועוד בטד??!! מה קורה לסדרה הזו תגידו לי???!! אני פשוט לא מבינה מה עשו לדמויות הנפלאות שהיו! כולם בוגדים כולם מאוהבים אפילו לדבי יש חבר!!! nothing is the same...everything is diferent...

lolly1

New member
רואות?

אין מה לדאוג הפורום עדיין חי... בזכותנו...

lolly1

New member
כן.......

אני כן.. הבעיה היא שהיא לא תמיד נמצאת... לא תמיד זה בלשון המעטה.. היא נמצאת מעט.. מאוד.. טוף מה לשעות היאלפני גיוס ועובדת..אז יש לך משהו למסור לה או משהו?

maayan15

New member
לא..

סתם רציתי לדעת שהיא חיה...עם היא עסוקה אז זה פסדר...

lolly1

New member
ושוב........

לאף אחד לא אכפת מהחתימה שלי?????????????????

למעלה