נכון, אמט כזה שווה!!! וטד כזה לא... אבל אני חייבת להודות שבפרק האחרון כבר ריחמתי על טד ורציתי שאמט ירצה אותו חזרה אבל רק כי הוא היה כזה מסכן... בכלליות, צריך להצמיד לאמט איזה כוסון סוף הדרך..!
לטד כלכך כלכך מגיע קשר ומישהו כבר רק ש... אמט?? סורי בכלל לא מתאימים אמט כזה כוסון חחח היו צריכים להביא לאמט איזה חבר ממש חתיך מגיע לו איזה נשמה!!!!!!!!!!!!! וטד סורי לא רק היופי לא משו אצלו יש לו אישיות מעצבנת הוא קופצני כזה מעצבן אותי!!!!! אם זה רק היה המראה לא הייתי אומר שאמט לא צריך להיות איתו!!!
טד ואמט כ"כ לא מתאימים!! עם כל הכבוד לטד...אמט פשוט מלכה!, הוא נשמה, מתוק, חמוד ומגיע לו איזה גבר סקסי...במקום הוא מקבל את טד... פשוט זה כבר לא עיניין של מראה, מראה לא קובע הכל- זה פשוט שטד מעפן(??)!
ועוד בטד??!! מה קורה לסדרה הזו תגידו לי???!! אני פשוט לא מבינה מה עשו לדמויות הנפלאות שהיו! כולם בוגדים כולם מאוהבים אפילו לדבי יש חבר!!! nothing is the same...everything is diferent...
אני כן.. הבעיה היא שהיא לא תמיד נמצאת... לא תמיד זה בלשון המעטה.. היא נמצאת מעט.. מאוד.. טוף מה לשעות היאלפני גיוס ועובדת..אז יש לך משהו למסור לה או משהו?