תגידו...

diri

New member
תגידו...

מה אתם חושבים על הביצוע של קלייר בן דוד לדיון? יום טוף, דירי

תראו,מעצם היותי על ה"סט",יצא לי לאמ

לאמוד את ההבדלים,קלייר טובה,נכון,יש לה קול טוב,אך נטול השראה,או קסם,מה שלעולם לא יהיה אפשר לומר על קרן,אשר לה קול מחשמל,מעבר לכך,קרן מתאימה ויז´ואל הרבה יותר לתפקיד דיון..יש משהו במראה שלה שמתאים לאווירה,תוסיפו לזה את השיער המטורף שלה,והיא ממש ה-דבר. אם לעמוד על נקודות-אז למשל- בשיר שיער,ובשיר 90מילימטר-ישנן כאלו יציאות של דיון,בכאלו קולות מגניבים,שניהן עושות דברים שונים לחלוטין,וזה פתוח לאילתורים,קלייר תמיד נשמעת מאולצת,להבדיל מקרן שמזרימה גלי קול. כנ"ל לגבי הפלצט בשיר הארה קרישנה

איזו ביקורת יפה ומפרגנת!

האמת היא תום שקלייר בסדר גמור רק שהתפקיד ניבנה במיוחד לקרן! גדי עינבר הבמאי שינה המון פרטים כולל חלוקת השירים עבור קרן. ולכן, קרן מרגישה בבית ב"שיער" ועשתה כבר למעלה מ 120 הצגות! ורציתי לספר לך שכעת, מיקי קם לומדת תפקיד בתיאטרון באר שבע וברור שכמה שתהיה טובה היא לא תיכנס לנעליים של קודמתה הנהדרת!
אתה במיקרה מכיר?

Hippie Jeannie

New member
תן לי לנחש - תפקיד הכוהנת בינשופים

שהיה קודם של קרן?
לצערי לא ראיתי את זה למרות שרציתי כי זה בקצה השני של העולם, שמאלה, ימינה, ישר ואלכסון.

לא היפי ג´ני, טעית!../images/Emo3.gif

דווקא התפקיד הראשי,, מיקי קם במקום חני נחמיאס! {שכידוע עסוקה בכייף בקאמרי}

Hippie Jeannie

New member
ראיתי אתמול בערב את ההצגה האחרונה ו

בתפקיד דיון הייתה תלמידת שנה ג´, אם איני טועה, בשם עדי כהן. היא הייתה מאוד טובה מבחינה קולית, הגיעה לכל הצלילים שצריך, פלצט וכו´, אבל אין כמו קרן ולא יעזור כלום! אבל היא באמת שרה טוב מאוד, ואפילו השיער שלה (תום, זה לא היה פיאה, נכון?), היה מעוצב יפה. ניסו לעשות אותו כזה אפרו כמו של קרן, אבל זה יצא יותר כמו מלאני בי מהספייס גרלס...

השארתי לכם כאן המלצה../images/Emo79.gif

מישהו ראה בערוץ 10 בשבת האחרונה את קרן וצאלה ויגאל? ואגב, התמונות מהיום שבו קרן חלתה והקפיצו את קלייר במקומה!

Helmsberger

New member
אני ראיתי את התכנית

וגם את התכנית שהיתה לפני זה, עם עוד כמה מכשרונות בית צבי כמו דניאל אפרת (איזה ליין-אפ של תכניות). היתה תכנית ממש יפה! בד"כ לא תמצאו אותי מרותק למופע של שירי אהבה, אבל נהניתי גם בגלל שאלה קרן, צאלה ויגאל. הכי אהבתי את השיר שיגאל וקרן שרו ביחד, כשהוא עונה לה "ורק אני מרוב אהבה שותק" - מישהו יכול לתת לי כיוון לשם השיר, מי כתב אותו ומה המילים? פלייייזזז...

diri

New member
גם אני ראיתי, וגם אני נהנתי..

בקשר ל"שותק" אני אברר הכל בצהריים.. ואני אחזור אלייך.. יום טוף, דירי

diri

New member
ובכן

"מרוב אהבה" מילים יוסי בנאי ולחן מתי כספי יום טוף, דירי

הלמסברגר, הינה השיר../images/Emo79.gif

שרו: קרן הדר ויגאל מזרחי מרוב אהבה =מתי כספי-יוסי בנאי= כשההוא, אוהב את ההיא, תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה, את הכי אלוהית, את{היא} הכי אלוהית,,, כשענן, אוהב עננה, תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה, את כל כך עדינה, את{היא} כל כך עדינה,,, ורק אני מרוב אהבה שותק,,, ורק אני מרוב אהבה שותק! ======"=============== ======"=============== כשהזבוב, אוהב את הזבובית, תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה,,, את הכי חתיכית, את{היא} הכי חתיכית,, כשהפיל, אוהב את הפילה, תמיד הוא אומר לה ,חוזר ואומר לה, בואי בואי כלה, בואי{לכי}בואי כלה ורק אני מרוב אהבה שותק ורק אני מרוב אהבה שותק! ========"============= ========"============= כשמלאך, אוהב מלאכית תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה, את הכי חתיכית, את{היא}הכי חתיכית,,, כשהפסיק!, אוהב את הנקודה, תמיד הוא אומר לה, חוזר ואומר לה, שהוא פסיק על ידה, שהוא{שאני} פסיק על ידה,, ורק אני מרוב אהבה שותק, ורק אני מרוב אהבה שותק! ורק אני מרוב אהבה שותק,,,,,,,,,,,,,,,, {ורק אתה מרוב אהבה שותק, ורק אתה מרוב אהבה שותק, שותה, שוטה, סוטה!} הערה: כל מה שבסוגריים זה לא חלק מהשיר, רק מהביצוע המסויים הנ"ל.

Helmsberger

New member
תודה לדירי, שלדר ולאוזן

יוסי בנאי! איזה פספוס! פגשתי אותו אתמול במופע הנפלא שלו "מיומנו של ישראלי שפוי". יכולתי לזרוק לו מילה על זה אבל במקום הפטרתי איזה משהו על נאום הבחירות של פואד. שוב, תודה על העזרה :)

שלדר

New member
יוסי בנאי?

כיכבתי לצידו לפני 35 שנה בתיאטרון "האוהל" בהצגת "הצמא והרעב" של יונסקו! אני הייתי נזיר מספר 7 {סטטיסט} הוא היה הגיבור,, "כיכבנו",,,

Helmsberger

New member
35 שנה?!

אני עוד לא הייתי בעולם אז, רק בגדר "פוטנציאל"
אז זו בוודאי ההפקה שלז´אן מארי סרו, עם טובה פרדו, דבורה קסטלנץ וחיה שרון. אה, וישראל סגל! היו הרבה מאוד סטטיסטים בהצגה הזו, ומכיוון שאני לא יודע מאיזה כיוון אתה סופר עד שבע, זהותך נשמרת בסוד...

למעלה