תגידו..

ברודי

New member
תגידו..

מתי נזכה לראות את סקייטר בוי בצורה נורמלית ב-MTV סה"כ הקליפ יצא כבר ממש מזמן ובדר"כ לפני שקליפ מתחיל להופיע נונ סטופ ב-MTV הוא נחרש בלי סוף ב- MTV HITS אבל סקייטר בוי עדיין לא הופיע באף אחד מהשניים.. ז"א הוא הופיע פעם ב.... מה נסגר, מתי זה יגיע?!

DreamS_HunteR

New member
בגלל שביום שישי הוא היה ב"בכורה"

ב"מקרר" אז עוד שבוע אני משער שהוא יתחיל לשודר בצורה נורמלית, כמו Complicated. ולא לשכוח - 22/11/02 - אבריל לאבין מתארחת בפרידג´ בשעה 17:00!!

ברודי

New member
ברצינות?! גדוווווווווול

טוב שכתבת אחרת לא הייתי יודעת, תכניס את זה ללוח ארועים (קומפליקייטד עכשיו ב-102 FM)

Sk8er Girl7

New member
תראי (או תראה)

השיר סקייטר בוי יצא לפני כמה זמן רק באמריקה ואסיה ולכן מראים אותו המון בתוכנית TRL בארץ אני מקבלים את השידורים של התוכנית הזאת באיחור של שבועיים אבל בכל זאת את יכולה לראות שם תמיד את הקליפ כי הא נמצא כבר המון זמן במצעד המצעד בשעה 5 כל יום. ורק שם אפשר לראות כי זו תוכנית מארה"ב, ורק שם פורסם הקליפ. לפני 4 ימים הציגו לראשונה את הקליפ בתוכנית "המקרר" שזו כבר תוכנית של אירופה (ואצלנו משדרים אירופה) ז"א, שבקרוב מאוד כבר יתחילו לשדר בשאר התוכנית באמ טי וי שלנו את הסקייטר בוי...

ברודי

New member
GOT IT

אבל טוב שנזכרו לשחרר אותו כבר... BTW רוב הקליפים שמוצגים ב- MTV HITS שונים קצת ב- MTV ז"א העריכה שונה.. האם נזכה לראות גירסא קצת שונה של הקליפ שלה? לי לא נראה כי גם קומפליקיטד יצא באותה גירסא בשני המקומות אבל להמון אמנים הקליפים שונים באמריקה מארופה ועד עכשיו ראינו רק את הגירסא האמריקאית.... אהה לדוגמא הקליפ החדש של מדונה יש לו 2 גרסאות טיפ טיפה שונות וגם לבריטני ספירס היה וידיאו קליפ שונה לגמרי באמריקה מהארופאי ו...יש עוד המון אני פשוט לא זוכרת... אז אולי יחליטו לעשות גם אצלה את זה (הלוואי) יהיה מגניב...

Sk8er Girl7

New member
יש משהו שונה אחד בקליפ

בקליפ המקורי היא שוברת את הגיטרה על המכונית בסוף השיר ב-TRL צינזרו את הקטע הזה...

ברודי

New member
אני לא חושבת ש"צינזרו"

הם פשוט לא משדרים את הקליפים עד הסוף, (יכול להיות שבגלל זה...) עכשיו מה הקטע לשבור את הגיטרה בקליפים? (היא עושה את זה גם ב COMP...) כאילו מה ההתלהבות? הרי זה לא שהיא ב- HIGH והופעה מטורפת אלפי מעריצים וודסטוק 3, סתם לקטע של הקליפ? אני חושבת שזה דיי מטומטם בכל אופן...

PunkGirl

New member
כן.. באמת..

השיר מופיע מדי פעם ב-TRL, אבל לא בגירסה המלאה.. בערך חצי.. וחוצמזה בקושי, או בכלל לא.. אני לא זוכרת... אבל ראיתי את הקליפ רק איזה 4-5 פעמים...
, את compliceted לעומת זאת, הם משדרים ממש הרבה, רק היום 3 פעמים.., והוא דיי ישן.. וזה טוב (אני {אני!!!} כבר למדתי אותו חלק.., והזיכרון שלי לגמרי דפוק..), אבל אני חושבת שאת סקייטר בוי הם צריכים לשדר יותר..

Sk8er Girl7

New member
אז זהו שכן צינזרו

בTRL ראיתם חצי כי מכל השירים שם יש זמן לשדר רק חלק מהם והסיבה שצינזרו או יותר נכון מחקו את החלק בסוף לא בגלל שבירת הגיטרה אלא בגלל שהיא מנצפת שמשה של מכונית עם הגיטרה וכולנו יודעים מה זה מראה.. אז זו הסיבה.

למעלה