תגידו......

../images/Emo15.gifהעם דורש סקילה !!!

מה זה שני פורומים ?!?!?!? לאנה תעשי משהו !!! חביתה... כוס קפה... שטיפת כלים... ביי...

לאנה

New member
אבל...

גם אני לא רק פה...

../images/Emo15.gif... WTFFFFFFFF

די אי אפשר ככה... שמישהו ישיג לי את החליפהש ל האיומים ואת האקדח האהוב עלי... יש פה עניין פתוח שצריך לסגור... * מחפשת את האייקון של הסנדק ... * ביי...

../images/Emo15.gifמחזירה את האקדח...

לא להתעסק עם מרוקאית עצבנית אחרי ארוחה טובה... אוייייש... יותר מדי מיץ דובדבנים... ביי...

המפ.

ת´אמת, היה פעם קטע שאני ולאנה דברנו ב-3 פורומים, במסרים ובאי מייל בו זמנית. היה מתיש *מוחה זיעה ממצחה*
אבל האתר בית שלי זה הפורום הזה (בדקו את הכרטיסישי
). זה אומר משהו, לא? *
*

../images/Emo15.gifהתמונה של רובי וויליאמס...

לא עולה בכרטיס האישי שלי... סקילה לתפוז !!! * הולכת להרביץ להם !!! * נ.ב הורדתי את הפירסינג !!! ביי...

../images/Emo15.gifאתם לא רוצות לדעת למה...

לספר ?!?!?!? * מסתכלת לשני הצדדים לראות שאף אחד לא מציץ/שומע * אהמ... אהמ... הסיפור שתשמעו עכשיו הוא אמיתי לגמרי ולא לבעלי קיבה רגישה... מה שקרה הוא שהטבור כמעט ונקרע לי !!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... הטבור שלי הוציא את העגיל מחוץ לגוף ... או במילים פשוטות... הגוף דחה את הפירסינג אחרי 3 חודשים !!! הזמינו אותי לעוד חודש לפירסינג חוזר בחינם !!! ביי...

שרשור עוף ?!?!?!?

איפה זה בדיוק ?!?!? * נסקלת... נסקלת... ושוב פעם... נסקלת ... * ולועסת מסטיק בין הודעה להודעה... ביי...

חחח כנראה..

אני כבר לא בפורום דוסון קריק (אבל אי אפשר למחוק אותו מהרשימה בכרטיס האישי!!) אז כנראה שנדבר רק כאן..

למעלה