תגידו

תגידו

טיסה הלוך חזור למשחק של לברקוזן נגד מכבי בקפריסין כולל כרטיס וכולל מיסי נמל ועוד כל מיני דברים כל זה ב 249 דולר זה שווה

amirkerbis

New member
טוב, תשמע

עם אתה באמת רוצה ללכת אז זה שום דבר העיקר החוויה שלהיות במגרש עם כל האוהדים אתה יודע מה? צור איתי קשר, עם עולים לגמר אני מזמין אותך כולל טיסות, איך נשמע?

zoe01

New member
נראה ש -

זה עדיף מאשר להוציא למעלה מ-150 דולאר (לא יאומן! זו סה"כ קפריסין) על תענוג שבו אתה מתענה לך שעות על אוניה, מוקף אנשים עם מחלת ים וגם לך יש בחילה (ולא רק מהתרגשות). ת´אמת? 249$ מחיר לא זול בכלל. לכן, לצערנו אוהדים בעלי הכנסה "צנועה מינוס" (ושוב, אני ביניהם) נאלצים להסתפק השבוע בבלומפילד. כמו שנאמר: אסור לשכוח את הליגה! זואי.

רמי ורד

New member
כספי ספנות

המחיר שהוא מדבר עליו זה הספינה אולימפיה (המחיר ירד מ 195) שנשכרה על ידי כספי ספנות אבל אתה צריך לדעת שהתנאים לא טובים במיוחד צפיפות וכדומה לכן המחיר ירד אבל אם אתה רוצה חוויה עם הרבה אוהדים ולא איכפת לך שצפוף זה הדיל הזול ביותר אם אתה לוקח את הדיל כדאי שתשאל אם זה כולל כרטיס למשחק

M E 2

New member
הרבה כסף

חכה לדילים נסעתי ל 5 ימים כולל מלון 4 כוכבים עם ארוחת בוקר 340 $

אני לא רוצה להיות 5 ימים במלון

אני רוצה להגיע, ליראות את המישחק ולחזור בלי כל מיני דברים באמצע ובכמה שיותר בזול

zoe01

New member
Info :

טוב, אז ככה - ערכתי בירור קצר לגבי מחירים. אם אין זמן אבל יש כסף : מומלץ ושווה לטוס. 245$ עולה התענוג דרך ´איסתא´ (7777777-03). אם יש זמן, אין הרבה כסף והעצבים לא שלכם רופפים: אפשר כאמור לשוט שעות באונייה ב 145$ - 150$. ´כספי ספנות´ 90-90-70-700-1 / 726777-054 /

למעלה