כן גם אני מוכנה לבוא לאירוע ולתת צ'ק שמן אני לפעמים אוהבת אירועים. בעיקר חתונות. ברית אני שונאת.
ג גניפר14 New member 9/9/13 #102 כן גם אני מוכנה לבוא לאירוע ולתת צ'ק שמן אני לפעמים אוהבת אירועים. בעיקר חתונות. ברית אני שונאת.
ג גניפר14 New member 9/9/13 #103 בשפת הבנקים . זה נקרא חוב אבוד. ולכן שכחי מזה. אבא שלי היה אומר לי. נותנים לך תקחי מרביצים לך תברחי.
J Jake Speed New member 9/9/13 #109 לגבי העניין הראשון יש טעם לפגם בזה שאדם מסרב לקבל כסף שהוציא עליך ואת רוצה להחזיר. הוא משאיר אותך בחוב מוסרי שלא יכול להיגמר ובמקביל הופך אותך - שלא ברצונך, כן? - לסוג של מקבלת תמחוי. לגבי העניין השני, משהו עם לעמוד על הברכיים עם פה פתוח
לגבי העניין הראשון יש טעם לפגם בזה שאדם מסרב לקבל כסף שהוציא עליך ואת רוצה להחזיר. הוא משאיר אותך בחוב מוסרי שלא יכול להיגמר ובמקביל הופך אותך - שלא ברצונך, כן? - לסוג של מקבלת תמחוי. לגבי העניין השני, משהו עם לעמוד על הברכיים עם פה פתוח
W wish2 New member 10/9/13 #127 ג'ייק נשמה שלי אף אחד לא יכפה עליי משהו שאני לא רוצה. ואני יודעת בדיוק איך להחזיר את זה. ולא כשאני על הברכיים. אני חושבת שעבר לי הכיף. אז מה איתך\? מחר מזונות אה? רוצה חיבוק?
ג'ייק נשמה שלי אף אחד לא יכפה עליי משהו שאני לא רוצה. ואני יודעת בדיוק איך להחזיר את זה. ולא כשאני על הברכיים. אני חושבת שעבר לי הכיף. אז מה איתך\? מחר מזונות אה? רוצה חיבוק?
J Jake Speed New member 10/9/13 #134 וואללה, יפה מצידך להזכיר לי אני הולך לרשום צ׳ק. ואני הפרדתי לשני נושאים, שאחד מהם זה העונג שאת רוצה להציע למכופף. מעליש, לא הבנת אותי
וואללה, יפה מצידך להזכיר לי אני הולך לרשום צ׳ק. ואני הפרדתי לשני נושאים, שאחד מהם זה העונג שאת רוצה להציע למכופף. מעליש, לא הבנת אותי
W wish2 New member 10/9/13 #148 אני כבר לא רוצה לתת למכופף תענוג אוראלי לא מאז שהוא עבר להתגורר בשדרת הזוהמה.
W wish2 New member 10/9/13 #126 מזל טוב לילוש נשמה! אני חושבת שלא קיבלת מספיק תשומת לב. מגיע לך הרבה יותר,איכותי יותר ומשתלם יותר! יאללה... תנו לי בלילוש.
מזל טוב לילוש נשמה! אני חושבת שלא קיבלת מספיק תשומת לב. מגיע לך הרבה יותר,איכותי יותר ומשתלם יותר! יאללה... תנו לי בלילוש.
א אשת השמש האדומה New member 10/9/13 #141 ששששששש לילוש, יש לך מבט עצוב בעיניים. מעניין אותי אם הפיטמות שלך שמחות