תגידו...

AliEnS Sk8 pArK

New member
תגידו...

למה דייב (נראה לי שככה קוראים למתופף של נירוונה...) שעכשיו הוא הסולן של פו פייטרס מתחיל גם לתופף אצל איזה להקה חדשה שקוראים לה קווינס אוב זה סטונס אייג´ מה הקטע שלו? אצל מי הוא מנגן? תענו לי כל מי שיודע
...

ReD NiGhTmaRe

New member
כי הוא אוהב תשומת לב! ו..

רואים את הקליפ הזה באמ טי וי בערך כל דקה!

בל נגזים

הוא תופף לקווינס כי הם היו צריכים מתופף, ופנו לעזרתו. הם כבר מצאו מתופף אחר. תודה רבה.

tomgavish

New member
רק שימו לב שבקליפ הוא מופיע רק בקטע

של הנגינה, וסה"כ דיברו על השיר הזה פעם כשהו היה באמטיוי 2 שהוא ממש חרא, אני אישית דיי אוהב אותו

מממ..

אני קראתי שהוא הצטרף אליהם לדיסק החדש, הוא מנגן בדיסק ומופיע איתם בסיבוב הופעות. (נסעתי ל-4 ימים וכבר יש פה שמות שאני לא מכיר...?! ho well, whatever, nevermind....)

e-shfiyut

New member
לא לא לא

בדיסק החדש מנגן המתופף האמיתי (?!) של נירוונה, לא זוכרת איך קוראים לו. ולמה יש להם קליפ באמטיוי? הרבה זמן לא ראיתי טלויזיה.

זה מה שאמרתי... ../images/Emo12.gif

דייב מנגן בדיסק החדש שלהם ויוצא איתם לסיבוב הופעות. איזה עיוות...

made in china

New member
אההה..

הא, גם אני לא הבנתי! אבל נראה לי שזה רק בשיד אחד.. no one knows, כי הם לא ממש מחשיבים אותו בלהקה לפי מה שהבנתי ד"א אני חדשושה פה...

ganja man

New member
רק לידע כללי

דייב משחק בקליפ no one knows את הצבי. QOTSA רוצים שדייב יהיה המתופף הקבוע שלהם אבל דייב שרוצה לפרוש ממוזיקה בעוד כמה שנים(הוא רוצה להקים משפחה) רוצה לגמור את הקריירה שלו בFOO FIGHTERS. חוץ מFOO FIGHTERS וQUENNS OF THE STONE AGE דייב גם מנגן בלהקה TENACIOUS D (השחקן ג´ק בלאק הוא הסולן שלהם) בתור מתןפף\גיטאריסט בגלל שהוא ביחסים טובים עם הלהקה הזאת והוא הקליט איתם חלק מהדיסק שלהם.

למעלה