תגידו

תגידו

זה שהפורום הזה נורא רדום, זה בגלל שחיי הנישואין הם רדומים נורא???
אני יודעת, אני נשמעת כמו המשועממת היחידה שלא עובדת רק משחקת, אבל תאמינו לי שהיה לי הספק מטורף, בחיי אלוהים.

תחשבו על זה.

הוא דווקא פעיל כמו שהוא לא היה המון זמן

גם אני עובד אבל ההספק לא משהו

אמממ....

גם בפורום השני, אלמלא מידי פעם היה צץ לו כוכב ומעלה תמונת עירום שנויה במחלוקת, וספק גנובה מגוגל, גם שם היה שקט.

או במילים אחרות - תתחילי להעלות תמונות עירום

hug01

New member
כי כולם או בחופש , או עם הילדים ...

חכי , אוטוטו החופשה תיגמר - והקבוצה תפרח !

hairylover

New member

רוב הנשואים תפוסים

כנראה שהם עכשיו עסוקים בצאט עם פלונית או אלמונית

hairylover

New member
הנשואות ?

ממש לא יודע , אני כרגע בצאט והתפניתי לרגע קל לנסות לעזור לך !!
את יכולה אולי הלילה בבקשה , אתפנה לצאט איתך

ברשותך...

אתייחס לפוסט שלך ברצינות המתחייבת ממנהלת הפורום.

לפני פחות מחודש, כשהתלבטתי ברעיון אם להחזיר את הפורום הזה תחת ניהולי, כמות ההודעות שעברה כאן בחודש שקולה לכמות ההודעות שעוברות כאן עכשיו ביומיים שלושה...אז אין ספק שיש התקדמות גדולה מאוד....

אבל, צריך לזכור שפורום פעיל תלוי בגולשים פעילים, לא רק במנהלת פעילה, ואני מאמינה שזה יגיע עם הזמן.

כמו שרומא לא נבנתה ביום אחד כך גם פורום לא נבנה ביום אחד, ואם היסודות הם טובים ויציבים, אני מאמינה שהבניין שיבנה כאן יתן מרחב מחיה מספק עבור שוכניו.

גברת מנהלת

ראית פה תלונה או טרוניה על ניהול הפורום?
ראית פה תלונה או טרוניה על יושבי הפורום?
ראית אשה, משועממת קצת, שעושה הקבלה סאטירית (זה נחשב?) בין מצב הפורום הנוכחי (בלי השוואה לקודם כי בעבר בכלל לא הייתי שוקלת להכנס לפורום כזה), לבין מה שנראה לי כמייצג לחיי נישואין באופן כללי.
נו באמת, אל כל דבר לוקחים באופן אישי ורציני, וחוצמזה, הנה, פתחתי עוד פוסט, מה רע? גיליתי בו לפחות עוד 3 משתתפים בפורום שעל קיומם לא ידעתי...
יש אנשים עם בעיית היפר קשה, שצריכים לפרוק אנרגיות איפה שהוא, ואת יודעת שאם לא פה, אני פורקת "שם", ו"שם" אני פורקת בצורה קשה יותר.

למעלה