תגידו...

justnati

New member
תגידו...

כמה זמן אתם נשואים?

אם היום הייתם צריכים לבחור מחדש, האם הייתם נשארים עם אותו בן הזוג?

מה היה אז השיקול להתחתן עם משוש חייכם?

עם ניסיון החיים שצברתם, האם השיקול להתחתן היה משתנה?

בקיצור, כמה אתם מאושרים?

וואווו.. סקר כבד הבאת כאן.

אני כבר סקרנית לקרוא את התגובות של פנטום.

כמה זמן אתם נשואים? - החודש, 20 שנה

אם היום הייתם צריכים לבחור מחדש, האם הייתם נשארים עם אותו בן הזוג? אם הייתי מתחתנת היום, סביר להניח שהיו לי שיקולים אחרים בבחירה.

מה היה אז השיקול להתחתן עם משוש חייכם? זה היה לפני 20 שנה... מי זוכר?

עם ניסיון החיים שצברתם, האם השיקול להתחתן היה משתנה? - לגמרי! עברו 20 שנה מאז, אם השיקולים לא היו משתנים, משהו לא היה בסדר, זה כאילו לא התבגרתי ולא החכמתי עם השנים.....

בקיצור, כמה אתם מאושרים? - יש רגעים שיותר ויש רגעים שפחות....
אבל אם נקח את כללללל הגורמים, החיים שלי לא רעים בכלל.

מיקושה

New member
איזה אומצצ

מה זמן אתם נשואים? 20 שנים

אם היום הייתם צריכים לבחור מחדש, האם הייתם נשארים עם אותו בן הזוג? האמת...אפאחד לא היה שורד איתי כמוהו..הוא משו מיוחד..והוא גם חתיך המנייק.

מה היה אז השיקול להתחתן עם משוש חייכם? היינו המון זמן יחד..וזה היה נורא טבעי..וככה בעליות למטולה כשהוא שאל אם לא הגיע הזמן אז אמרתי "בסדר"..לא היו פעמונים וצילצולים ולא כריעת ברך דרמטית..יום למחרת חיפשנו מקום וזהו ..התחתנו חודש וחצי אחרי כשאני בכלל בחודש שני..אל זה לא היה השיקול כי לא ידעתי על ההריון.

אני חושבת שלא..לא בטוחה..

בקיצור, כמה אתם מאושרים? אין לזה מדד היום אני ביום חרא..אז זה לא ממש מתאים אולי מחר אני אהיה יותר נחמדה..

1precious1

New member
אומר

כמה זמן אתם נשואים? - 17 שנה

אם היום הייתם צריכים לבחור מחדש, האם הייתם נשארים עם אותו בן הזוג? - שאלה מיותרת, לא משחק ב"מה היה קורה אילו"

מה היה אז השיקול להתחתן עם משוש חייכם? - שיקול? - למי היה שיקול לפני 17 שנה? הייתה היכרות, הייתה התאהבות, הייתה הרגשה שזה הדבר הבא הנכון לעשות.

עם ניסיון החיים שצברתם, האם השיקול להתחתן היה משתנה? - שוב, אז לא היו שיקולים כמו שיש לי היום כגבר בן 44. בראיה אחורה אני חושב שמה שעשיתי אז מן הסתם הביא אותי לאיפה שאני היום וזה בסדר גמור מבחינתי

פ נ ט i ם

New member
סקר כלבבי !

כמה זמן אתם נשואים? בערך 0 שנים, 0 חודשים, 0 ימים, 0 שעות ו-0 דקות

אם היום הייתם צריכים לבחור מחדש, האם הייתם נשארים עם אותו בן הזוג? לא הייתי מחליף את יד ימין שלי לעולם !

מה היה אז השיקול להתחתן עם משוש חייכם? האמת שרציתי פשוש אבל לא היה במלאי אז בחרתי משוש במקום.

עם ניסיון החיים שצברתם, האם השיקול להתחתן היה משתנה? כן - אם פעם חשבתי שהשיקול הוא קבוע, כמו x=1 אני מבין שהיום הוא משתנה x=y+1.

בקיצור, כמה אתם מאושרים? עד הגג !!

hug01

New member
אפשר לענות? (במקום פוסט הצטרפות?)

כמה זמן אתם נשואים? 18 שנה .מכירים 20 שנה ...

אם היום הייתם צריכים לבחור מחדש, האם הייתם נשארים עם אותו בן הזוג? יש מצב ...

מה היה אז השיקול להתחתן עם משוש חייכם? צעירים , סתומים ומאוהבים ....

כן .הייתי מחפש מישהי עם כסף ... (סתאם ... )
האמת - לא חושב שזה חכם להיתחתן כ"כ צעיר ודלפון .

בקיצור, כמה אתם מאושרים? עד הגג ....

הממ..

כמה זמן אתם נשואים? הרבה. קצת פחות מ20.

אם היום הייתם צריכים לבחור מחדש, האם הייתם נשארים עם אותו בן הזוג? בלי למצמץ אפילו. ואם היית שואלת אותי את אותה שאלה לפני 3 שנים, לא בטוח שזאת היתה התשובה.

מה היה אז השיקול להתחתן עם משוש חייכם? שילוב של אהבה ופרקטיקה. (זה שילוב מצוין, דרך אגב.)

עם ניסיון החיים שצברתם, האם השיקול להתחתן היה משתנה? לא

בקיצור, כמה אתם מאושרים? מאוד. וזה בכלל לא מובן מאליו.

למעלה