תגידו...

keepsmiling

New member
../images/Emo46.gifלמה להשמיץ הגרסה העברית?

עוד לפני שבכלל יצאה?! אני בכל אופן מאמינה בתרגום לעברית של הוצאת הספרים silverstars ישר כח!

המהדורה השלישית בעברית

למתרגמי המהדורה יש אתר, יש בו גם דוגמאות תרגום כדי שהשחקנים יוכלו להתרשם... את המועדים המיועדים להפצה כבר הזכירו...

ארו

New member
סליחה !!!

האתר לא עובד כ-10 ימים. וזאת עקב קריסת שרת + העובדה שהקריסה הייתה גפ פיזית, וכל המידע אבד. האתר בשחזור כעת. ונראה אותך מרים פרוייקט כזה, חובבן...

The Exorcist

New member
העלבתי את אחד המתרגמים...

אווו...רע שכמוני. אם הייתם רציניים האתר לא היה קורס, לא פיזית ולא בתוכנה. הייתם דואגים לגיבוי על כונן חיצוני. פרוייקט מאוד רציני, מאוד מאוד...סלח לי שפגעתי בך אלוהים יקר.

ארו

New member
תגובה של ילד. תתבגר.

היה גיבוי. היה גיבוי חיצוני. שמעת פעם על "כוח עליון" ? אז היה כזה. כוח שהוא מחוץ לשליטת המערכת, מגטבה ומבוקרת ככל שתהיה. וכמו שאמרתי - נראה אותך עושה משהו, לפני שאתה מותח ביקורת על אחרים. ואל תקרא לי "אלוהים" אני לא ואין לי שאיםות להיות. את שגעון הגדלות שלך תשאיר בבית . אל תטרח לענות לפני שאתה מסוגל לענות לעניין.

pumiforever

New member
אתה לא צריך להיות אלוהים אחרי שאתה:

אביר פורום
(לא שאני רומז על משהו...
)

D e a t h

New member
אני רוצה ....

להיות אלוהים .... ואז זה יהיה עולם סאדיסטי ויפה ..... :) אבל באמת אין לך רשות לזלזל במה שהם עושים הם כנראה עובדים מאוד קשה ... כמו שרמץ נדמה לי אמר "נראה אותך מרים כזה פרויקט...." או קיי דבר ריאשון הוא צודק !! דבר שני לא קורים כול כך הרבה דברים בארץ אז כשקורה צריכים לשתוק ולתת להם לעבוד .....

Gilgam69

New member
תפקיד האלוהות כבר תפוס...

עימך הסליחה, אבל אני חושב לצאת לפנסיה בקרוב. אני חושב שהתגובה של ארו הייתה קצת מוגזמת שכן לא היית צריך להתייחס לזה כל כך בתוקפנות, ביחוד ש-Exorcist לא יודע את כל הפרטים. עבודת התרגום של המהדורה השלישית היא ברכה (אל אף שאני מאוד שונא תרגומים ואני בחיים לא אקנה תרגום, אני רואה בזה מלאכת קודש). ההתייחסות של Exorcist, שקרא למקרה שבו קרס האתר - "חובבני" ממש לא הייתה במקום שכן הוא לא יודע את מלא הפרטים וגם האתרים המתוחזקים ביותר בעולם קורסים מדי פעם... קורה. לסיכום, בואו נרגיע את הרוחות. וארו... תמשיכו במלאכת הקודש של התרגום. נ.ב. זה לא היה "כוח עליון"... אל תאשימו אותי ! ! !

Tarkun

New member
לארו:

אני לא בטוח שהוא התכוון לזה, אבל זה די אירוני לקרוא לך אלוהים, ארו אילובטאר!

למעלה