תגידו...

The Exorcist

New member
תגידו...

אני רוצה לקנות באמזון את הגרסה השלישית. אבל יש שם מלא ספרים ולא כתוב תיאור... אני צריך את הספר שחקן, ספר מפלצות וספר שה"מ, תוכלו לתת לי לינק לכל אחד מהם שם? תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה. המגרש, יש לי דמות שמשחקת איתי כבר 10 שנים.

DDN

New member
גבר, למה באמאזון

שאתה יכול לקנות בארץ, בפריק? אבן גבירול 60, ת"א. יש גם סניף בהרצליה אבל אני לא יודע איפה. ספרי הבסיס עולים 150 ש"ח לאחד. הספרים שאתה צריך: Player´s handbook Dungeon Master Guide Monster´s Manual חפש שם לפי השמות האלה! בכל מקרה, לא חבל על המע"מ? על המס במכס אם זה יהיה כבד מידי?

The Exorcist

New member
מחיפושים בפורום

הבנתי שעדיין אין את הגרסה השלישית בעברית. ו150 זה יקר מידי לעומת 20 דולר (לא?) ראיתי בפונדק, אבל לא כתוב שם אם זה בעברית או לא והאיי מייל של החנות לא תקין.

BluePrint

New member
שכחת את עלות המשלוח

בחלק מהחנויות (כאלו שאני רוצה לקנות בהן) המשלוח הכי זול לארץ עולה $25.

magnus the red

New member
לא תהיה גרסה עברית

בעתיד הנראה לעין לפחות. זה משיחות ארוכות עם האיש הגדול דרור זיתוני ואני אמור לדעת, אני עובד איתו\אצלו בטורנירים (בדר"כ בחנות)

Gilgam69

New member
דווקא כן תצא גירסה עברית

שלושת ספרי הבסיס יתחילו להופיע בחנויות בעוד כשלושה חודשים בערך עם מרווחים של 4 חודשים ביניהם בסדר הבא: ספר לשחקן -> מדריך לשה"ם -> אסופת המפלצות.

Tanath

New member
פריק בהרצליה נמצאת ברחוב סוקולוב

מול לב העיר בערך. קצת קשה למצוא אותה כי היא בתוך בניין. אפשר גם לבוא לאייקון ולראות מה יש בדוכנים, אני מתארת לעצמי שיהיו שם את הספרים שהוזכרו. Death is life´s way of telling you you´re fired.

Elenlos

New member
פשוט תחפש

dungeons and dragons וזה מוצא את זה אוטומטי. *יש שם אפילו מבצע לקנות את המדריך לשחקן ואת המדריך לשה"ם ביחד

The Exorcist

New member
יש שם מלא

על חלק כתוב שהם הגרסה השלישית ויש ספרים שונים לגמרי שגם רשומים בתור הגרסה השלישית...

Elenlos

New member
עוד פעם

תכנס קודם ל- books ואז תחפש Dungeons & Dragons וזה מוצא אוטמוטי. או שלפחות מצא לי אוטומטי אני יודע פשוט תנסה עוד פעם.

The Exorcist

New member
מצאתי, עדיין הביא לי ספרים

אחרים אבל מצאתי בדיוק את הכל. עכשיו, זה יצא בעברית או לא? אם זה יצא בעברית אז מי שצריך את זה יקנה בארץ (לי טוב עם הדמות לי...) ראיתי בשיחות קודמות שלכם בפורום שהשלישית עוד לא יצאה בעברית, זה נכון?

elvortay

New member
תוסיף משלוח

אם תוסיף את עלות המשולח מאמזון תגיע ליותר מ150 שקל

The Exorcist

New member
דווקא לא, אבל עזוב את הנושא הזה

יש את הגרסה השלישית בעברית או לא? רוב חברי הקבוצה מעדיפים בעברית, אני אישית מעדיף באנגלית.

DDN

New member
הספרים בעברית

השחקן יצא בערך עוד חצי שנה למנחה המשחק יצא כחצי שנה אחריו ואסופת המפלצות? השד יודע (הה! אני מצחיק את עצמי) ויש לך שם טעות הספרים היו 20 דולר, הם התייקרו והם כיום 30 כשאתה קונה אותם, אתה יכול עדיין לראות בפריק, שבהתחלה הם היו 20, ואחרי זה התייקרו אני עדיין דוגל בלקנות בארץ ולא דרך אמאזון מה שאתה יכול אבל בחירה שלך

The Exorcist

New member
אף פעם לא דגלתי בקניה בארץ...

והמחיר עדיין 20 דולר... טוב נתייעץ עם חברי הקבוצה...

Gilgam69

New member
אז ככה...

הספרים באמאזון אכן עולים בסביבות ה-20 דולר לכל אחד. גם אני עשיתי חשבון וזה יוצא לך טיפה יותר - על תשכח שאתה צריך הוסיף עוד בערך 4 דולר על כל פריט ועוד דמי משלוח כללים של משהו כמו 7 דולר. בכל מקרה זה כן יהיה לך יותר זול לרכוש אותם באמאזון אבל אני בכל זאת ממליץ לך קודם לבדוק את החנות פריק (באבן גבירול 60 ת"א), אולי אם תבוא לשם תחליט שאתה מעדיף אותם כאן ועכשיו. את המהדורה השלישית עוד לא הוציא בעברית אבל התכנון הוא שהספר לשחקן יצא עוד חודשיים-שלושה, ארבעה חודשים אחר כך - המדריך לשה"ם ועוד ארבעה חודשים אחר כך - אסופת המפלצות. לדעתי, כך את הספרים באנגלית, הם ללא ספק יהיו הרבה יותר טובים מהעברית, גם אם התרגום יהיה מוצלח מאוד. אז שיהיה לך המון בהצלחה, ולא משנה אם תקנה אותם באמאזון או בפריק, זו הולכת להיות רכישה מאוד מאוד כדאית ומשתלמת. בהצלחה.

למעלה