תגידו...........

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
למה לא???????????

כשאני אפגוש חייזר (לא , לא גבר עבמ"י.....)
ממש יצור מעולם אחר......ויהיה לי ברור שזה לא משהו ארצי..... אני מבטיחה קבל עם ועדה........... לא אספר לאף אחד............בחייייייייייים שלא יחשבו שירדתי מהפסים........... המדע מתייחס בזהירות רבה אל הודעות מסוג כזה..... ואני ....גרופית של המדע .......מה לעשות??????????? קראתי גם ספרים רבים בנושא....כדי להבין..... גם הנבואה השמיימית.....גם ספר שהגבור המתקשר בו הוא "אורין" כל הספרים מנסים להעביר לנו בדרך עקיפה תובנות..... שהן פסיכולוגיה טהורה...... צורות התנהגות, צורות תגובה.....דרך בחיים........ אבל כדי ליפות את הספר ולתת עניין בתוך התוכן , שלא יראה כמו סתם ספר פסיכולוגיה.......הם מכניסים אלמנט נוסף........ שאינו מהעולם הזה.....והוא מלמד אותנו כיצד לנהוג בחיינו...... שיטה מעולה למכירת ספרים........ "מי הזיז את הגבינה שלי"? מכר עשרות מליונים ....של ספרים בלי הצדקה. סתם ספר נוסף על התנהגות אנושית ...... איך לא להתקע....איך להמשיך.....איך לנהוג בעיתות משבר..... כל האיייכים............ אבל עם משל.......על שני עכברים......שחייבים לאכול את הגבינה...... בכל דרך..........אחרת ימותו מרעב....... איך אני מקנאה בכל אלו שיודעים לכתוב ספר פשוט במעטה של משהו מיוחד איך שהכיסים שלהם מלאים כסף, מעצות שכל איש ברחוב יכול לתת לנו....... וגם אנחנו לעצמנו, אם היינו מביטים על עצמנו מהצד........ דבר קשה כשאנחנו במצוקה....... לא כל מה שהם מציעים גם ישים........אבל מ´כפת להם לתת עצות? זה עולה להם כסף? מכירים את הבדיחה על החתול שהיה צורח בלילות? הזדווג עם כל הנקבות בחצר? אחרי שבעליו סירס אותו.......הוא המשיך לצרוח בחצר..... שאל אותו אדונו לפשר הצווחות......ענה לו החתול........ כעת, אני יועץ............ ודי לחכימא......

../images/Emo153.gifחשבת שאולי...

Dיש עוד כאלה.. שבחייייייייייים אבל בחייייייייים לא יפתחו את הפה , כי אולי מישהו יחשוב שהם ירדו מהפסים? ואולי.... סתם אולי...... לא רציני כזה...... אולי..... אם מישהו יעיז ויגלה..ועוד אחד...ועוד אחד.... אז אולי.... במקרה..... נעלה על הפסים? אבל אני נשבעת לך בחיי כל הקדושים... שאם תספרי לי.... א נ י לא א ג ל ה (שירדת מהפסים)

טומי*

New member
../images/Emo6.gifאני מאמין ובגדול...

בגלגול נשמות ו...הכל מה שקורה מסביב הנושא הרחב הזה של הנשמות. כאן בטח לא המקום לפרט מה שעבר עלי בחצי שעה של המוות הקליני, עשיתי זאות לא פעם בפורומי מיסטיקה וגם הרצאות למיניהם שנתתי בכל מיני מקומות.בחייזרים אני מאמין קצת פחות. אני מאמין גדול בקיומו של העולם הבא. האמת שממש לא רציתי להכנס לזה כאן בפורום הזה על כוחות על טבעיים שיש לי מאז ההתקף לב,על האינטואיציה אני כבר בכלל לא מדבר ועל הטלפאטיה המאוד מפותחת.כמובן שאין ברצוני אפילו לנסות לשכנע אף אחת/ד בקיומו של העולם הבא ועל הפגישה שלי עם נשמות של מתים. זה האמת שלי ורק שלי.ולפני שתגרשוני מהפורום החביב כאן,אפסיק את הסיפור טומי

magy

New member
אתה רשאי לדבר על כל מה

שעולה בדעתך....... לא תחמתי את נושאי הפורום..... הכל פתוח........... אתה יודע...... בטח שמת לב........ גם האנשים פתוחים .......וזה משמח....... כשתרגיש בשל לספר לך...........נשמח..........

שרונהה

New member
זה שהמדע לא הצליח להוכיח לא אומר

שכל תחום המיסטיקה, גלגול נשמות לא קיים. כולם מסכימים שאנחנו עשויים מגוף ונפש, מרוח ומחומר והמדע משתמש בכלים שיכולים להוכיח דברים מתחום החומר בלבד. יש אומרים שהמדע כמעט מיצה את עצמו בתחום החומר. כיצד עובד המדען? הוא משער השערות, מניח הנחות תיאורטיות העולות ברוחו (עולם הרוח) ואחר כך ניגש לתהליך ניסויים שיוכיחו או לא (עולם החומר) את התיאוריה שלו. ללא ההוכחות - העולם המדעי לא יקבל את התיאוריה שלו. כדי להוכיח דברים מעולם הרוח, המדע צריך לבנות לעצמו כלים אחרים. אולי לעשות תהליך הפוך. לראות את ההוכחות בשטח, לשדר לכולם שלא צריך להתבייש ולספר מה ראו, מה שמעו, מה חוו (כמובן עם קריטריונים כלשהם על מנת למנוע רמאויות) ואחר כך בדרך כל שהיא, אינני יודעת איך, להוכיח דברים מעולם הרוח. זה שיש עדויות רבות בנושא גלגול נשמות, אומר לנו שקיים משהו כזה. כולנו חווינו בזמנים מסויימים חוויות של דה ז´אוו, חלמנו חלומות משונים ומוזרים שאיננו יודעים לפענחם ועוד ועוד... אז מה כל זה? יש משהו מעבר אבל מהו????? שרונהה

למעלה