למה לא???????????
כשאני אפגוש חייזר (לא , לא גבר עבמ"י.....)
ממש יצור מעולם אחר......ויהיה לי ברור שזה לא משהו ארצי..... אני מבטיחה קבל עם ועדה........... לא אספר לאף אחד............בחייייייייייים שלא יחשבו שירדתי מהפסים........... המדע מתייחס בזהירות רבה אל הודעות מסוג כזה..... ואני ....גרופית של המדע .......מה לעשות??????????? קראתי גם ספרים רבים בנושא....כדי להבין..... גם הנבואה השמיימית.....גם ספר שהגבור המתקשר בו הוא "אורין" כל הספרים מנסים להעביר לנו בדרך עקיפה תובנות..... שהן פסיכולוגיה טהורה...... צורות התנהגות, צורות תגובה.....דרך בחיים........ אבל כדי ליפות את הספר ולתת עניין בתוך התוכן , שלא יראה כמו סתם ספר פסיכולוגיה.......הם מכניסים אלמנט נוסף........ שאינו מהעולם הזה.....והוא מלמד אותנו כיצד לנהוג בחיינו...... שיטה מעולה למכירת ספרים........ "מי הזיז את הגבינה שלי"? מכר עשרות מליונים ....של ספרים בלי הצדקה. סתם ספר נוסף על התנהגות אנושית ...... איך לא להתקע....איך להמשיך.....איך לנהוג בעיתות משבר..... כל האיייכים............ אבל עם משל.......על שני עכברים......שחייבים לאכול את הגבינה...... בכל דרך..........אחרת ימותו מרעב....... איך אני מקנאה בכל אלו שיודעים לכתוב ספר פשוט במעטה של משהו מיוחד איך שהכיסים שלהם מלאים כסף, מעצות שכל איש ברחוב יכול לתת לנו....... וגם אנחנו לעצמנו, אם היינו מביטים על עצמנו מהצד........ דבר קשה כשאנחנו במצוקה....... לא כל מה שהם מציעים גם ישים........אבל מ´כפת להם לתת עצות? זה עולה להם כסף? מכירים את הבדיחה על החתול שהיה צורח בלילות? הזדווג עם כל הנקבות בחצר? אחרי שבעליו סירס אותו.......הוא המשיך לצרוח בחצר..... שאל אותו אדונו לפשר הצווחות......ענה לו החתול........ כעת, אני יועץ............ ודי לחכימא......
כשאני אפגוש חייזר (לא , לא גבר עבמ"י.....)