תגידו...

Queen Of Love

New member
תגידו...

אני היחידה ששובתת פה
בא לי לעשות משהו.. משעמם לי....

Queen Of Love

New member
בטח אתה..

מתכוון שהיום אתם לא שובתים, כי לכם יש כל יום שביתה סתם סתם....חחחח

mariana

New member
קוקו אני פה../images/Emo12.gif

השארתי הודעה אני רואה שאף אחד לא הגיב, אז אני אסתכל על דפי הפורום? לא פשוט יצאתי. עכשיו אני פה. בקשר לחברה של אחותך בגילם כל יום רבים ככה זה, אני זוכרת את החברות של אחותי שהם מהילדות ביחד כל יום היה להן מריבות רק סכינים היה חסר שם בסופו של דבר תמיד חזרו להיות ביחד. אבל אני חושבת שהיא לא צריכה את המתנה, אלא לשלוח את אותו ידי עם המתנה בחזרה. מסכן הידיד הזה מה עשו ממנו?

Queen Of Love

New member
הוא ילד..

נחמד, אבל קצת קוקו. הוא מציג את עצמו כמו שפוט של אותה חברה.. הייתי נותנת לה
פשוט! אני מבינה שיש ריבים, אבל אחרי שנתיים ביחד כל יום, לפרק חברות כזו? בכלל, מה היא חושבת שהיא
קדושה ??... שולחת לי שליחים בשמה... לתת לה מכות
!

mariana

New member
מה את זוכרת איך את היית מתנהגת

אנחנו שוכחים את ההיתנהגות הילדותיות שבנו, אבל אני בטוחה שאם עכשיו היית בגילה היית מתנהגת כמו אותה החברה. לא נורא הם יפתרו את הבעיות שלהם לבד. כמו שהציעו לך תעשי לה מסיבת הפתעה, כך גם אותה חברה תתפוצץ שתשמע שיש לה מסיבה וכל החבר´ה שם והיא לא. זה מנסיוני אני אומרת לך

Queen Of Love

New member
כן..

עכשיו כבר התקשרתי לאחת החברות שלה היא אמרה שהיא תשמח לעזור
אני מניחה שאת צודקת, זה הגיל של השטויות

Queen Of Love

New member
שאלה קטנה.

אחותי בת ה-16 רבה עם חברה שלה לפני מספר ימים. הריב היה מאוד רציני, והחברה הזו החליטה שהיא מנתקת קשר עם אחותי. אחותי לקחה את זה מאוד קשה,
בכתה כל היום, כמעט בכיתי יחד איתה
עכשיו לאחותי יש יום הולדת עוד מעט.. אותה חברה שלחה דרך ידיד שלה, מתנה לאחותי. מה הייתם מציעים לעשות? האם היא צריכה לקחת את ה-
או לא?

sidi

New member
שתיקח את המתנה ותגיד

לו תודה רבה. אבל שהיא מחכה גם לטלפון "מזל טוב".

Queen Of Love

New member
הקטע הוא..

שהחברה הזו אמרה לה במפורש , שהיא תביא לה את המתנה כדי לתת לה הרגשה רעה, כאילו להראות לה שהיא התאמצה בשבילה ואחותי כאילו לא העריכה אותה היא אמרה לה בריב שהיה להם בטלפון (שאגב אחותי בכתה לה) שהיא בחיים לא תחזור להיות חברה שלה יותר.

sidi

New member
אז אין לה מה לקחת

את המתנה ובכלל שתעזוב אותה ותחפש לה חברות אחרות. על מה היה בכלל הריב שהן הגיעו למצב הזה?

Queen Of Love

New member
אז זהו,

שאחותי חשבה לקחת את המתנה, ואני אמרתי לה בשום פנים ואופן לא. אז אותו ידיד בא אלינו הביתה היום בבוקר, והיא אמרה לו משפט ממש יפה "מתנות מקבלים מחברים, והיא הוכיחה לי שהיא לא חברה" איזה אחות חכמה יש לי?
התקשרתי אליה ואמרתי לה שאני גאה בה. אבל היא ממש עצובה

Queen Of Love

New member
אני צריכה רעיונות!

הן היו חברות ממש טובות, שנתיים אחותי ילדה מאוד חברותית, היו לה מלא חברות, והיא התנתקה מהן כי היא הייתה עם אותה חברה כל הזמן. ועכשיו היא מרגישה אבודה, כאילו אין לה אף אחד. (למרות שהיא חידשה קשר עם כמה חברות) אני רוצה לתת לה הרגשה טובה במיוחד שעוד מעט יום ההולדת שלה. בסה"כ כואב לי לראות אותה עצובה, זה מעציב אותי

sidi

New member
אז ככה

קחי אותה יום אחד אחה"צ תלכו לטייל, תקני לה מתנה שתבחר יחד איתך. תשבו יחד לשתות איזה כוס קפה ואולי גם לאכול משהו ותפטפטו קצת ותצחקו, סתם תעבירי איתה זמן איכותי כזה אני חושב שזה יעשה לה הכי כיף.

מאו יין

New member
קוויני...

אני חושבת שלא הולכים וקונים מתנה למישהו שבאמת לא סובלים! אז........לדעתי אם אותה חברה קנתה לאחותך מתנה זה לא רק כדי לעשות לה רע על הנשמה,הרי הן היו חברות... מה שאני מציעה זה שאם אחותך רוצה להשאר איתה בקשר רק לשבת ולדבר -כל אחת את אשר על ליבה יכול לפתור את הבעיה...אחותך יכולה לשלוח מסר עם אותו ידיד שהמתנה הכי טובה מבחינתה זה שהן לפחות ישבו וידברו על הבעיה... מקווה שזה יפתר...ואגב אחותך יודעת איזה מזל יש לה שיש לה כזאת אחות מדהימה ונהדרת????

Queen Of Love

New member
מאו ../images/Emo24.gif

החברה הזו לא רוצה שום קשר עם אחותי יותר. אחותי לא עשתה לה משהו רע, חברה שלה פשוט מושפעת מחבר שלה כי הן היו מבלות הרבה ביחד, את מבינה? אחותי אתמול ראתה אותה, ואתה חברה אפילו לא התייחסה אליה!! את מאמינה? אז לשבת לדבר היא לא ממש רוצה. לכן אני רוצה לתת לה הרגשה שהיא לא צריכה אותה יותר.

lilush1

New member
להרוג שני ציפורים במכה אחת....

1-יש לה יום הולדת....צריך מתנה עבורה. 2-היא התנתקה מכולם בגלל חברה שלה. אז הפתרון..... תכנסי לספר טלפונים שלה...תוציאי את כל הטלפונים של החברים שלה.... ו...תעשי לה מסיבת הפתעה... וכך יש גם מתנה וגם חידוש קשרים. הולך טוב לא?

למעלה