תגידו .............

מלאך39

New member
תגידו .............

תגידו אני רואה טוב היום? וואאאאוווווו עוד מעט השמש שוקעת? אני חשבתי שהיא כבר שקעה הבוקר........ אתם מכירים את היופי ואת הנוף באוניברסיטה בהר הצופים? הכל שקע שם!!! אתם מכירים את הכביש הפסטורלי של כביש מירון? היום זה כבר לא היה!!! והילדים שלי חורשים עכשיו את כל הארץ כל אחד בדרכו.....כי אבא שלהם אמר להם שהשמש עדיין זורחת........כן דחפתי אותם להרגיש משוחררים מהמורא, מהפחד.... אוף כמה אפשר לדאוג........ יאלה שהשמש כבר תזרח......... מישהו מכיר אולי מישהו שכתב בשיר עצוב: אם לזאת קראת חיים אמור נא אלי מה זה מת הלואי שהשמש תזרח הלואי ויגיע רגע של אהבה באויר

מלאכי..עוד משהו...

"הארץ המובטחת" הארץ המובטחת נוגעת בים נוגעת ברקיע ובשמש החם הארץ המובטחת היא נחל והר ודשא המבקיע ערוצים במדבר. בארץ המובטחת נראו ניצנים גדל בה עץ הזית וכל שאר המינים. בארץ המובטחת כל ילד גאון ואין פחות מעשר והכל שיגעון. הארץ המובטחת היא תמיד מונחת בלבי, בעורקיי... וכשהיא נאנחת, תפילתי נשלחת לשמיים מעליי. בארץ המובטחת עוד יש ויכוחים בדרך אל הקשת אנשים מתוחים. אומרים יהיה בסדר, בטוח ,אולי הרבה כזה כאילו ובסוף יאללה ביי בחיי... הארץ המובטחת היא תמיד מונחת... (אהוד מנור) כל מילה

מישהו אמר לי....

החיים הם תקווה... לתקווה אין אסמכתאות... כולם מבטיחים שיהיה טוב ואיש לא יודע לומר מתי... מלאכון יקר... טוב שחזרת להראות פרצופך בביתנו... רוחך חסרה לי בשטח. הנה שקעה השמש... ומחר היא תזרח מחדש... ואיש אינו יודע מה ילד יום... או לילה... מסתורי העתיד... עושים את העולם לקסום! לילה טוב...

מלאך39

New member
מה שעושה את העולם.......

מה שעושה את העולם לקסום ...... זו את
אני לא מבטיח אף פעם שיהיה טוב..... אני מבטיח שאם נהיה נעשה את זה טוב

מלאכוני...בוא רגע...../images/Emo39.gif

מכיוון שנברא העולם והודרך האדם לבוא ולשכתבו, נועדו שבעת רבי המלאכים יחדיו לטקס עצה בעניין נכבד: "היכן ישימו את רוח האלוהים, בכדי שלא ימצא אותה האדם וישתמש בו לרעה.? "אמר להם המלאך הראשון: "נשים אותה על הירח. אמר המלאך השביעי: "לא! חכם הוא האדם, יום יבוא וידע הוא להגיע לירח. מוטב שנמצא מקום בטוח מזה. אמר להם המלאך השני: "נשים אותו בקרקעית הים, במקום בו הים עמוק מכל". אמרו לו המלאכים: "יפה אמרת". אמר להם המלאך השביעי: "חכם הוא האדם ויבוא יום והוא ידע לרדת אל קרקעית הים". אמר המלאך השלישי: "אם כן נתלה אותו על כוכב השחר". אמר להם המלאך השביעי: "אם נשים אותו שם יבוא יום והוא ידע להגיע גם לשם". אמרו המלאכים האחרים: "נחביא אותו במקום בו לא יעלה האדם על דעתו לחפש בו, נחביא אותו בנפשו פנימה". (בטוחה אני כי יש חיוך על פניך מפה לאוזן
יום נפלא יקירי
)

למעלה