תגידו

תגידו

מה יהיה עם המשועממים שמציפים את תיבות המסרים- אני בטוחה שמי ששולח ל1 שולח בדרך לעוד 100........ כאילו דאאאאאאאאאאא.. יאלה, קום מהישיבה ורוץ למכון לב, קצת אינטלגנציה ותעסוקה שכלית..לא חבל על החיים?? לא חבל על השטיות? להרוס את עצמך בלחפש ריגושים מבוקר עד ליל? מה יהיה ילדים?? מה??? מתי הרבנים יבינו שלא העיקר לשבת שם?? שזה לפעמים כל כך לרעה???? זה הורסססס, מכריחים אותם לשבת בישיבה בלי מינימום של רצון העיקר תקבלו שידוך ודירה דלוקס...והעיקר שבחורה תחשוב שהוא אחלה בחור...מהההישיבה ובלה בלה בלה. ומה יוצא הם מחפשים כאן את היחס.כי הם מרגישים ריקים. כואב הלב. מי יצליח לשים לזה סוף. או אולי בכלל אין תקנה לזה בעולם החרדי.
זהו להיום.

רועי ת1

New member
חסימה,מכירה את זה??

אין ברירה. תפילה אחותי,תפילה על אחינו-תמיד תעזור...!!!

לא יודעת מה איתך

ללי אין מסרים חח ותחסמי כל מי שמציק לך שטויות לא לוקחת קשה

אידאל1

New member
מהפכה כמו כל מהפכה..

זה לא קורה ביום אחד (תשאלי את נפוליאון \ סטאלין או לנין \ מובאראק?) אבל... זה קורה לאט ובטוח ,הסתכלי מסביב ילדה, ראי את מספר החרדים החובשים את ספסלי המכללות.. ראות עינייך ושפיטתך ממקום מושבך לוקות בחוסר ולא באשמתך . אני כבקי וקרוב מכיר ויודע , המצב משתפר רחוק מאידאה אך מעורר גאווה , מפתיע.

מכון לב?

מה עם לימוד תורה אמיתי. למה אנחנו חרדים בכלל. ואיזה ריגושים מחפשים הבחורים? את נמצאת בישיבות? יש בטלנים, יש עצלנים. אבל הם כמות מזערית. כמות ואיכות הנסיון והאינטלגנציה שרכשתי בחיי גדולה לעין ערוך מסתם סטודנט. ואני מכניס יותר כסף ממנו, ומודרני יותר ממנו. ויש לי הרבה יותר אמונה ושלווה מחיים נטולי יציבות כמו שלו.

נכון

דיברתי בדיוק על אותה כמות מזערית...[שמן הסתם יחפשו ויחפשו את מה שלא צריך]. ואגב, יש לימוד תורה במכון לב,נוה זה נקרא ישיבה עם מקצוע... ולא חסרים מקומות דומים.

אני מכיר

אבל לומדים שם את התורה כמקצוע. אין רגש, אין אהבה. החיים שלנו מבוססים על התורה, אני עושה המון דברים שלא קשורים לתורה, ואפילו מנוגדים לצערי. אבל המכנה המשותף של חיי, הוא אמונה חזקה ולימוד התורה. העבודה שלי היא רק עבודה, עם כל הכסף שהיא מביאה, איננה העיקר. אם את תומכת במכון נווה, למה שלא תתחתני עם כיפה סרוגה. רק כי הכיפה השחורה יפה יותר?

הלכת רחוק

יש הרבה מהמקום הזה עד אליי ולא אמרתי שאני תומכת, תקרא שוב ותבין שדברתי על אלו שזה רק יעשה להם טוב בחיים... ואם עדיין אתה לא מבין, אז אין טעם לחזור שוב, אבל אין צורך לגלוש לאן שלא קשור.

כל כך קל

לבקר אחרים. רק רציתי שתזכירי לעצמך למה אנחנו באמת כל כך שונים מהמזרחיסטים. זה לא רק בלבוש.

יקירתי,

ראשית,את צודקת בחלק אחד,שבחורים משועממים צריכים למצא תעסוקה שתלא את חללם הריק. שנית,והחלק שבו אינך צודקת, אף אדם,אף ראש ישיבה/משגיח/רם, מחייב בחור לשבת בישיבה בכח!! לכל בחור יש את הזכות לבחור מקום לימודים המתאים לרמתו,וכן אזור.סגנון.חברה וכו.. יש היום יותר ישיבות מבחורים. זה שבחור יושב בישיבה ולא עושה כלום,ורק נבל מיום ליום זוהי בעיה שלו-וכן,גם של הצוות שמשאיר אותו שם. אז..נא לצנזר בדברי דיבה על הציבור החרדי,שבזכותו העולם עדיין קיים!!! :)

וסתם,חשבי על זה--

מי אמר לך שאותם הבחורים המטרידים אותך,הם בכלל בחורי ישיבות??? אולי ובעצם,הם לא כאלו,ורק עוטים על עצמם כינויים שאינם שייכים לעולמם כלל. ואולי הם רק מכנים את עצמם בחורי ישיבות,ואולי נראים דומים להם,אך הם ממש לא כאלו???!!

חברים נסחפתם

וכשלא מבינים עדיף לא להגיב... היו שהבינו ואתם לא..אתם בהחלט לא מודעים למצבו של הדור. רק תיזהרו קצת לפני הסקת מסקנות מוטעות.

למעלה