תגידו

bigbadjoe

New member
תגידו

לא היה איזה בלבול בפרקים היום ? משהו חסר לי ? נראה לי שהם דילגו על הפרק שהם תיכננו לשים בהתחלה אתמול. בכל אופן, אני ממש אוהב את הפרק, אני בכיתי (יש למישהו בעיה?) בפעם הראשונה שראיתי את הפרק כשאנג´ל עזב אותה ובסוף בסיום. ו... היה לי משום מה חיוך מרוח על הפרצוף כשהיא קיבלה את הפרס. זה לא קורה לי בסדרות אחרות. וסתם שאלה, קניתי גם אני את הסכין WOLF (מי אמר מעתיקן?) ורציתי לחרוט עליה ZEPPO, מה דעתכם ?

ד י י ז י

New member
הם באמת התבלבלו..

מזה אהבתי את הפרק (גם בכיתי.. כמו מטומטמת , בקטע שהיא קבלה את הפרס וכשאנג´ל בא...) מזה פרק יפה!! אבל אנג´ל עוד מעט עוזב

resputin

New member
אתה יכול לחרוט, למרות ש..

..מניסיון, זה סתם הורס.. הסכין יותר יפה כשהיא רגילה. אפרורו "וולף", כ"כ חבל שהם לא מייבאים גם את אמא שלה, "ג´אקל", היא יותר יפה.

blackwolf

New member
תאוריה

אם היא נכתבה פה כבר קודם , אני מתנצלת, עדיין לא עברתי על כל ההודעות שפספסתי. בכל מקרה כמו שאתם בטח יודעים, או אולי לא, את "גל מוח" ( טווח שמיעה, אירשוט, הפרק שבו באפי יכולה לקרוא מחשבות ), לא שודר בפעם הראשונה שהוא הגיע היה בארץ בגלל שהיה אז את הרצח ההמוני באיזה בי"ס בארה"ב, בכל מקרה , נראה לי שם זכרו שאחד הפרקים שודר באיחור בפעם הקודמת, אז הם רצו גם הפעם לעקב אותו, רק שהם תבלבלו בפרק, ובמקום לדלג על אירשוט, הם דילגו על "אפשרויות". אוף! גם אני, כמובן, בכיתי, איך לא. בקטע שבו היא בוכה עם ווילו, בקטע שבו היא מקבלת את הפרס, ובקטע שבו הם רוקדים. אני מצפה לדמעות רבות בסוף התהוות 2 כאנג´ל אהובנו יעלם אל תוך הערפל ואל לוס אנג´לס.

Buffy1

New member
אוף! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

לא רוצה שאנג´ל יעזוב (אז מה אם כבר ראיתי עונה וחצי בלעדיו?) ג´וס צריך להחזיר אותו לבאפי אחרי שיהיה אנושי!

לכל הסטאר קרוס לאברים..

אחרי פרק כזה צריך לראות את אני אזכור אותך (אנג´ל 1x08) שוב, או פעם ראשונה. ה-פרק של באפי ואנג´ל.. ותביאו טישואים. ואל.

Buffy1

New member
לא ראיתי ../images/Emo7.gif

קיוויתי שביפ או ערוץ ישראלי אחר יקנה את אנג´ל, ואני אוכל לראות את הפרק הזה ועוד הרבה פרקים שפספסתי מהעונה הראשונה, אבל לא...

star world

בטח יעשו לזה מתישהו שידורים חוזרים.. אבל אני מניחה שזה יהיה עוד הרבה זמן.. כדאי לך להוריד את זה, זה פרק חובה לאוהבי אנג´ל-באפי. ואל.

למעלה