תגידו..

punk223

New member
תגידו..

למי שיש פה את האלבום של בוקס קאר, תוכלו לכתוב לי כמה זמן הולך כל שיר? כי אני עכשיו בתהליכי הורדה וניתקלתי כבר בהמון גרסאות דמו, אז שאני ידע כמה זמן כל שיר הולך, כאילו אם זה דמו או לא?

eb182

New member
למה שלא תקנה את זה

יש את זה בכל מיני חנויות דיסקים עכשיו אם זה דמו אז או שזה רק 30 שניות או שזה אותן 30 שניות שחוזרות על עצמן

punk223

New member
לקנות?!?

אני מוריד דיסק שאני רוצה בערך בשבוע, צורב אותו, מדפיס עטיפה לפי הצורך..ויש לי דיסק כמו שלך(רק בלי החוברת), ות´אמת החוברת לא שווה 70 ש"ח..

roieroie

New member
מה הקשר לחוברת?!...

אתה לא חושב שאם אתה אוהב להקה או זמר כלשהו אתה צריך לכבד אותו ואת העסק שלו ולקנות את הדיסקים שלו כדי שהוא יוכל להרוויח ולהמשיך לעשות לך את המוזיקה שאתה עובד?!?!.... אם תמשיך לצרוב ככה את הדיסקים אתה תגרום לבסוף להרס של הפרנסה של המוזיקאי... והוא פשוט יעזוב את התחום.. ורק אתה תסבול...

eb182

New member
הוא דיבר על החוברת בגלל

שאמרתי פעם שעוד אחת מהסיבות שאני אוהבת לקנות את הדיסקים זה בגלל החוברות אבל זאת לא הסיבה העיקרית הסיבה העיקרית זה מה שאמרת במיוחד כשאכפת לי מהלהקה והחברים בה ואני נורא אוהבת אותה.

punk223

New member
אתם רציניים?

כאילו לא חשבתם שיש מספיק פראיירים בעולם שיספקו ללהקות שאתם אוהבים כסף? אם אתם דואגים לכסף שלהם, אז באמת אין לכם מה לדאוג, תחשבו על זה ככה: הכסף שאתם משלמים הולך לטוואר רקורדס כי הם צרבו לכם את הדיסק. אם אתם רוצים לקדם כספית את הלהקות שלכם אז פשוט שלחו להם כסף בדואר, או לפחות תקנו מוצרים יותר יקרים שלהם, כמו גיטרות, אבל הצריבה זה עסק משתלם כיום, למה לי לשלם להליקון 70 ש"ח על צריבה אם אני יכול לעשות את זה ב 2 ש"ח?

punk223

New member
הורדתי את

all systems go וזה נשמע כמו רובוט, זה אמור להיות ככה או שזה אמור להשמע באיכות כמו שאר השירים?

eb182

New member
תגדיר רובוט

כי יש לו קול קצת מוזר כזה אבל זה יפה

מאיה182

New member
זה לא אמור להשמע ככה.....השיר כן?..

נראה לי שהאיכות הגרועה זה בהערצה שלך!! הכסף של הדיסקים הולך חלק לחברה וחלק ללהקה!! איזה שטויות!!זה לא הולך לטוואר רקורדס....

punk223

New member
זהו

סיימתי...יש! אלבום מגניב, לא ידעתי שלטום יש צד כזה

blinknetta

New member
איזה כיף לך! אני ניסיתי

להוריד את השירים אבל כמעט הכל יצא לי דמו ואיזה פזמון שחוזר על עצמו איזה חמש דקות חוצמזה הלכתי לטוואר רקורדס ולא היה להם אז החלטתי להוריד יש לבלינק מספיק מעריצים שיקנו את הדיסקים שלהם וגם קניתי דיסק אחד ואת השאר צרבתי

punk223

New member
יופי

סוף סוף מישהי שמסכימה איתי. תנסי להוריד את השירים שנמצאים אצל קצת משתמשים, כי מה שאצל הרבה זה דמו.

ALMIGHTY

New member
../images/Emo31.gifהחוברת של בוקס קאר רייסר--->

היא חרא.
רק מילים,בלי תמונות ובלי השקעה. חבל שקניתי את זה. הייתי פשוט צורב והייתי עושה לי חוברת עם תמונות בוורדוזה אחלה. באמת! עשיתי את זה כמה פעמים עם דיסקים של להקות אחרות וזה היה מצוין. אני לא אומר שלא ריך לקנות אלבומים מקוריים, אך באלבום הספציפי הזה של בוקס קאר רייסר,היה עדיף (לי) ליצור חוברת.

מאיה182

New member
יש משהו בזה......

אין תמונות ולא שום דבר.....באסה.....אבל העיקר שהשירים מעולים.....זה הכי חשוב.....לי אין צורך ככ שלא מפריע לי שהחוברת לא הכי מהממת.....:)

ThE Fire GiRl

New member
.

1.I feel so 4:30 2.All system go 3:15 3.Watch the world 3:52 4.Tiny voices 3:27 5.Cat like thief 4:20 6.And I 3:11 7.Letters to god 3:15 8.My first punk song 1:04 9.sorrow 3:26 10.There is 3:16 11.The end with you 3:10 12.Elevator 2:45 13.Instrumental 1:57 זהו...אני מקווה שעזרתי לךף כי השתדלתי...(=אפילו בדקתי כל שיר בעצמי... איזה נחמדה אני...(=

למעלה