תגידו...

xenadream

New member
נוח לאו דווקא לך

בשביל הבחור שחוזר הביתה פעם בחודש ואין לו זמן להכיר מישהי זה נוח שיש מישהי שמחכה לו בבית. וגם לזו שמחכה בבית זה יכול להיות נוח, חבר לסופשים
שלא תקוע לה בתחת כל היום כמו שאמרת... (שוב מציינת שאני לא מסכימה עם זה,זה רק טיזינג לשיחה P: )

GrowingMadness

New member
וואלה יש מצב.

אבל אני אישית יודעת שחבר שלי לא עושה את זה כי נוח לו, ואני בטח שלא. זה קטע של אמון וכל זה וגם עד כמה הקשר רציני.

disarray

New member
שתהיי בעניין שזה לא כלכך נכון..

פעם דיברתי על זה עם הבחור..והוא סיפר שרוב החבר'ה בצבא טוענים שעד שאתה יוצא אחרי שבועיים הביתה, צא כל פעם עם מישי אחרת תעשה חיים במקום לבנות קשר רציני עם מישהי אחת.

xenadream

New member
אלא אם הם מדברים על סטוץ בשירותים עם שיכורה

אני לא מבינה איך אפשר כל סופש להכיר מישהי חדשה >_< לא לכל אחד זה עובד ככה. אם בכלל...

jelly10

New member
דווקא יש לי הרבה מעבר לאהבה נטו..

קודם כל הבסיס=אהבה! לנו היה בחירה בין מסלול עתודה,שבו היינו גרים באותו עיר לבין קרבי, והלכנו על קרבי,ואני שמחתי מאד,זה אידיאולוגיה,משהו כל כך חשוב,שאני מוכנה להקריב בשביל זה המון, לא אומרת שזה לא קשה,הלכנו מלגור ביחד,לזה.. אבל אני יודעת בשביל מה אני עושה את זה..וזה פשוט מחזק וכמובן לראות איך זה עושה רק טוב בשבילו,איך הוא מרגיש סיפוק במה שהוא עושה-זה שווה הכל
אני הולכת להיות נשואה לצה"ל,וכמה שזה קשה-זה חלק מהזהות שלי!

xenadream

New member
אהבתי שאמרת "הלכנו"

כי זה באמת בחירה שמשפיעה על שני הצדדים.. :)

ועוד איך שעבר בראש ..... הרבה פעמים ,

כשצריך והוא לא פה , כשאתה מרגיש חרא והוא לא נמצא כשאת בוכה , ואת לבד.. כי חברות זה לא כמו חבר ... שיבין אותך , שיצחיק אותך , ויעשה הכל כדי שלא תיהיי עצובה לעולם ... אני חושבת על זה כל כך הרבה בגלל היציאות שלו , על הטירונות הייתה 21 ומקוצרות , ועכשיו כשהוא בסדיר הוא סוגר 17 ... אבל כשאני נזכרת בזמנים שלו , בימים שהוא פה והוא מקדיש את כל כולם לי , תוך כדי שילוב עם החברים שלנו והמשפחה שלי ושלו .. זה שווה הכל ... :]

למעלה