תגידו

Butterflies

New member
תגידו

למה מייקל תמיד מכסה את פריס ולא נותן שיצלמו אותה. אני ראיתי כמה תמונות כאלה ותמיד הפנים שלה מכוסות. מישהו יכול להסביר למה?

KING OF POP

New member
כי זאת לא הילדה האמיתית שלו

לדעתי הילדים הם לא באמת שלו והוא מנסה להסתיר את זה

Butterflies

New member
מה פיתאום

מאיפה אתה מביא את זה. זה בכלל לא נכון. אלה כן הילדים שלו אבל יש סיבה כולשהי לזה שהוא מסתיר אותה. חוץ מזה מה הקשר לא שלו. כאילו שיכולים לראות בפנים שלה שהיא לא שלו. אל תגיד שטויות זה בכלל לא נכון.

טעות בידך!!!!!!../images/Emo46.gif

פרינס ופריס הם כן הילדים של מייקל!!! אמנם נוכל להוכיח זאת רק על ידי בדיקת די-אנ-איי, אבל אלו הם ילדיו, אחרת לא היה מתקיים המאבק הגדול, נכון?!
דפנה אלון

אולי הוא פוחד שהיא תנשום אויר רע ?

או אולי הוא לא רוצה שיצלמו אותה !? דרך אגב תודה על ה - "מזל טוב"

בגלל ש...

©כל הזכויות שמורות לאורית (לא אני
) וליפית© מייקל לא רוצה שיפרסמו את הילדים שלו, כמו שאבא שלו פירסם אותו ואת אחיו, הוא לא רוצה שהם יחייו ב"אקווריום" מול קהל. הוא מעדיף שלא יתפרסו, את פרינס הוא ארשה לפרסם שכחתי למה. אורית תזכיר לכם...

~orit~

New member
הוא הרשה למגזין OK לצלם את פרינס

כשהוא היה תינוק כי כשהוא נולד היה בלגאן גדול... כל התקשורת העולמית חגה מסביב לביה"ח ורדפו אחרי מייקל ודבי כדי להשיג תמונה, והוא פחד שיקרה משהו. אז הוא אמר שהוא יתן צילומים אקסקלוסיביים למי שיציע הכי הרבה כסף תמורת הצילומים. אז המגזין OK הציע מיליון או מיליון וחצי דולר והוא נתן להם רשות לבוא ולצלם את מייקל ופרינס בנוורלנד. את הכסף אגב, הוא תרם לצדקה כמובן. וזהו. זה היה דבר נבון לעשות כי עכשיו כבר לא כל הפפראצי רדפו אחריהם כי כבר התמונות הראשונות התפרסמו. פשוט תראו תראיון עם ברברה וולטרס. ומה הקשר כדי שלא יראו שזה הילדים שלו? חח הרי כבר כולם ראו שפרינס בלונדיני... אז כמה פאריז יכולה להראות "לא שלו"... מה גם שכבר ראינו תמונה שלה ויש לה שער שחור... ובלי קשר - זה שהם לא יצאו כהי עור לא אומר כלום. זה ידעו שהתכונה של צבע העור היא תכונה כמותית ולא איכותית. כלומר לאב שחור ואם לבנה יכולים להיוולד ילדים בכל הגוונים. מלבן מוחלט עד לשחור מוחלט. ראיתם למשל את הילד של אימאן (שהיא אפריקאית) ושל דיוויד בואי? הילד יצא לבן ובלונדיני. והקטע של האוויר - הא??????? get real!! ....

ilovem

New member
אנשים- לנשום,לנשוף,לנשום,לנשוף...

ועכשיו להישען על הכיסא ולחשוב קצת- למה שהם לא יהיו שלו?! מייקל הוא לא שקרן.... ומה איכפת לכם מה כולם אומרים? הוא הצהיר שהם שלו, הם שלו..חוץ מזה- לא קראתם כל מיני ראיונות שבהם נאמר שפרינס מתנהג בול כמו מייקי? ועוד משהו- עד כמה שאני אשמע כמו צבועה גמורה במה שאני אומרת עכשיו- אנחנו נדחפים לחיים של מייק יותר מדי....אנחנו אפילו יותר גרועים מהעיתונות בעניין הזה..תמיד אנחנו רוצים לדעת איך הילדים שלו נראים? ואיך החברות שלו נראות? ומה קרה מאחורי הקלעים בצילומים של הקליפ הזה? והאם העניינים באמת התחממו בינו לבין נעמי? יו אנחנו חטטניים......הוא לא רוצה להכאות אותה בכדי לא לעשות את החיים שלה אפילו יותר קשים ומסובכים ממה שהם כבר...אותו הרי מזהים בכל מקום, אם יראו את התמונות שלה יזהו גם אותה, ואז היא לא תוכל בחיים לעשות שום דבר כמו ילדה נורמלית, וכנ"ל לגבי פרינס.... poor mike...poor prince...poor paris.....

למעלה