תגידו

Matsman

New member
תגידו

הייתם עושים אותה ? http://www.mako.co.il/men-sex/pic/Article-d15613fe3652521006.htm בתמונות הפוטושופ מסתיר את הצדדים המאוד לא מחמיאים. בוידאו שראיתי ביוטיוב מוסיפים לה עוד עקב של 20 ס"מ כדי להדגיש את ההבדל מהבחורה הנמוכה(הייתי נותן לה מקסימום 2.00) שזה קטע דבילי שלא אהבתי בפני עצמו. היא עושה לי את זה איפשהו, אבל אי אפשר להסתיר את זה כשרואים אותה בוידאו גמלונית וגברית מדי. שווה פירוק או לא ?

Matsman

New member
הקטע הוא ש"הנמוכה" היא לא באמת נמוכה

כלומר היא 1.62, הגבול התחתון של הממוצע אבל עדיין ממוצע לבחורה. והייתי מפרק אותה מה שהם עשו שם זה לשים את הרולה על 20 סנטים וככה ליצור אשליה של גמד ענק, שלי באופן אישי כל עיוות המציאות הזה עושה בחילה. חוץ מזה מטבע הדברים יש לה מבנה גוף די גברי, עם "יותר מדי בשר". הייתי עושה אותה פעם אחת בשביל הקטע, ולא חוזר על זה, אח"כ הייתי נגעל. אגב, היא לא באמת דוגמנית, היא 2.00 מ', וקשה למצוא שחקניות כדורסל בגובה הזה גם בWNBA... חכו חכו שגולדי יבוא לפה, יזיין לנו את המוח שהיא כוסית על(אק)...

זיקן

New member
מנהל
עוד יותר טוב תיקח תקטנה../images/Emo6.gif

שים לה מרצפה על הראש שיהיה מקום ל
ו
ו
ותעמוד אתה ..

Matsman

New member
לא בטוח בכלל שהיא יותר מ1.90

יש בחורות מעטות בעולם שהן כאלו. אבל נזרום עם זה ונניח שהיא 2 מטר- אתה היית מוכן לקחת אותה ליותר מסטוץ, לחיות עם בחורה גבוהה ממך, ועוד ב10 ס"מ ?

goldy

New member
כן

כל הנשים בסביבתי עושות טובה שמגיעות לי למרפק.

Matsman

New member
לך למקומות מועדים

מקומות של דוגמניות או שחקניות כדורסל.

זיקן

New member
מנהל
תיסתכל על זה בצורה פרופורציונלית ../images/Emo151.gif

ותיבדוק איזה יתרונות אפשר להפיק מכך למשל יש לי חבר שעובד בחברת "אורד" זו החברה שמתחזקת ומקימה רמזורים בארץ ו1 מתפקידיו זה לבדוק ולהחליף נורות ברמזורים הוא מישתמש בסולם עולה ויורד כל הזמן והיא ציק צאק תעשה את זה בלי סולם ובלי בטיח כמו כן אפשר להעסיק אותה בהחלפת רשתות כדור סל או בצביעת תיקרות או בקטיף תפוזים וכו וכו ואני שאני נמוך אעסוק בקטיף מלפפונים שיהיה לי במה "לשחק" לה.. ואתה רק תסתכל הולך ?

goldy

New member
איןלידםבראש../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

בזמנים כאלה בא לי להיות מיליונר רק כדי לטוס לאוסטרליה
.

למעלה