תגידו

השקרן

New member
תגידו

אני היחיד שחושב שהסינגל החדש של חלוצי החלל פשוט מעולה?

אתה מכנה בסולו גיטרה ?

אני לגמרי מסכים איתך שהשיר החדש של החלוצים הוא משהו שונה ומרענן בגרוvיות הישראלית

multi

New member
לירון

אם יש לך זמן להגיב פה, אז בבקשה תמצא 2 דקות להגיב לי במסרים

G-Ruff

New member
הייתי מגיב עליו

אם הייתי יודע איפה אני יכול לשמוע אותו?

השקרן

New member
אני שמעתי אותו בהקצה, גלגל"צ,

רשת גימל ו88FM. מסקנה- פתח רדיו.

multi

New member
כנראה

הם נשמעים מצוננים ובגלל שיר דפוק, שמתם לב שב"סתכל לתוך עיני" כל החרוזים נגמרים ב-ים לא יודע מה איתם...

multi

New member
טווב.....

אני ממש לא מתלהב מהפלואו והמילים שלהם

double M

New member
אמממ....

יש להם בעיה עם הפלואו. משהו מוזר. גם החריזה שלהם לא ממש רגילה. לא שמה שהוא לא רגיל הוא בהכרח רע אבל כאן זה לא עובד טוב. גם ההפקות לפי דעתי קצת רועשות מדי ועמוסות.

ראםJarasMan

New member
אין להם כמעט חריזה

וזה כל הרעיון- לעשות ראפ בלי להשתמש בהרבה חרוזים ועדיין להשמע טוב, אפשר ככה להעביר יותר טוב את מה שרוצים להגיד- כי לא מחפשים לתת ת´חרוז בסוף שורה אני אישית מאוד אוהב אותם- 1: בגלל שהם (יחד עם מוקי ונגני שבק) עשו את אחד השירים שאני הכי אוהב, שיר שנותן לי כל יום תחושה שיש סיבה להמשיך- נופל וקם 2- בגלל שהם פשוט טובים ומקוריים בטוח אני יקנה את הדיסק ד.א- הוא כבר יצא? ואם לא, אז מתי? תודה

da^Lord

New member
ממה ששמעתי, אני לא אוהב את הסגנון

החדש של חמי, יותר מידי בכייני (תורכי?) פחות מידי קצבי, אז הוא מרשה לעצמו לא לשבת על הביט ולא להשמע טוב בשם החדשנות. ככה זה נראה לי, ואני לא אוהב את זה.. וזה לא שהוא לא יכול, הוא כן ויש לו קבלות בעלות ערך רב מדברים שעשה בעבר.

double M

New member
צודק לגמרי....

ברגע שזה פשוט לא נשמע טוב אז החדשנות מאבדת את הערך שלה. חדשנות זה טוב אבל לא בכל מחיר. וזה שהוא עשה משהו טוב בעבר לא אומר שמה שהוא עושה עכשיו טוב-בתגובה להודעה הקודמת.

ראםJarasMan

New member
צודק

אבל העבר שלו הוא עצם ההערכה שלי אליו עם עכשיו הוא היה הולך ועושה מוזיקה שאני לא אוהב- לא הייתי קונה את הדיסק בגלל שפעם הוא היה טוב אבל אני דווקא אוהב את המוזיקה שהם עושים עכשיו, אין לי הערצה עיוורת אליהם.

למעלה