תגידו...

תגידו...

על איזה דיסק של MUSE הייתם ממליצים? מישהו שמע את הדיסק החדש? פשוט אין לי עדיין אף דיסק שלהם חוץ מכמה שירים על המחשב.

Charlotte

New member
muuuuuuuuuuuuuuuuse../images/Emo99.gif

אממ, אז ככה. עד היום יצאו להם שני אלבומים ואוסף אחד בהופעה חיה+ ביסיידים. אני אומרת שגם showbiz וגם origin of symmetry הם אלבומים מדהימים, שכמובן לכל אחד יש צליל שונה ומיוחד. אז בקיצור, הייתי הולכת על האוסף (hullabaloo soundtrack), גם כי יש שם שירים משני האלבומים (וביסיידים, כמו שאמרתי), גם כי זה אלבום אלבום כפול שמוכרים במכיר של אלבום רגיל, וגם כי (לפי דעתי) הם נשמעים הרבה יותר טוב בהופעה חיה מאשר בחומר המוקלט שלהם. אז.. מקווה שעזרתי.

PORCUPINE

New member
אני חושב...

ששני אלבומי האולפן מצויינים. ודווקא למאזין חדש, הייתי ממליץ להאזין קודם לשני האלבומים הנ"ל. האוסף החדש מצוין אבל הוא יותר למען מעריצים הדוקים יותר...

dylan

New member
כן, באופן כללי

תמיד (לדעתי) עדיף לקנות (להקשיב) קודם אלבום אולפן שרוצים להכיר אמן חדש.

Useful Idiot

New member
שואוביז.

אני ממש ממש (ממש) לא אהבתי את אוריג´ין אוף סימטרי. היה לי אותו, הוא הלך לאיבוד ולא חזר. אני גם לא הולכת לנסות להחזיר אותו.. יש בו שירים טובים, אפילו טובים מאוד. אבל בתור אלבום שלם (הווה אומר - שאפשר להקשיב לו מהתחלה ועד הסוף) הוא נכשל אצלי קשות. אני לא מסוגלת להקשיב לו. את שואוביז ממש אהבתי, לעומת זאת.

למעלה