תגידו

תום116

New member
היום ומחר אין שידורים

שבת בלילה- הג'אז מארחים את הלייקרס למשחק ה-4.ESPN ראשון בערב- פיסטונס-קאבס- משחק 4, צ'רלטון. זה לא לשבוע הקרוב, זה לימים הקרובים.

סעמק עם המשחקים המיותרים האלה

מה איכפת לי לראות את לברון דורס את דטרויט? מה כואב להם לשדר משחקים יותר מעניינים...

תום116

New member
מעניין אם אחרי הלילה

השידור מהסולט לייק הוא עדיין מיותר...

Orenseg

New member
מיותר מאוד

יש נאגטס@הורנטס ב8 בערב וספרס@מאבס ב10 וחצי. במקום לשדר במוצ"ש בפריים טיים הם הולכים דווקא על ראשון ב4 לפנות בוקר, של סדרה פחות שוויונית ופחות מעניינת. גם אם הג'אז ינצחו אני לא מאמין שיש להם סיכוי לעבור את הלייקרס. בהוקס@היט, ב1 וחצי, קשה לדעת מי תקח את הסדרה. לגבי ראשון: סלטיקס@בולס ב8 בערב, קאבס@פיסטונס ב10 וחצי, מג'יק@סיקסרס בשני ב1 וחצי לפנות בוקר ובלייזרס@רוקטס ב4 (מיד אחר כך). למרות שקאבס@פיסטונס זה שידור בפריים טיים, זו גם הסדרה הכי פחות מעניינת בפלייאוף (הקבוצה עם המאזן הטוב בליגה שהגיעה לסדרה בכושר מצוין והקבוצה עם המאזן הגרוע מבין כל קבוצות הפלייאוף שהגיעה לסדרה בכושר נורא). מנגד, יש אפשרות לשדר באותו היום משחקים משלוש סדרות אחרות שבכולן התחלף יתרון הביתיות. הסדרה שמשחק 4 שלה משודר ב8 בערב כבר כללה הארכה במשחק 1, שלשת ניצחון שתי שניות לסיום במשחק 2, ויתרון הביתיות התחלף בה כבר פעמיים בתוך שלושה משחקים.

NadavG

New member
אתה יודע טובמאוד את סדר העדיפויות

של רשתות התקשורת. זה הולך בדיוק לפי פופולריות השחקנים - קודם כל לברון וקובי, אחריהם האלופה הנוכחית, וכל קבוצה אחרת צריכה להראות משהו באמת מיוחד כדי לקבל שידור פעם אחת. או בקיצור - שיקולי רייטינג.

rapgamer4ever

New member
דוקא לא נראה לי שקליבלנד-דטרויט אטרקטיבית

יותר מסדרות אחרות. אפילו שיש את לברון.

תום116

New member
אולי רק בגלל השם דטרויט פיסטונס

לא בגלל הקבוצה עצמה. מי שראה את המשחקים, יודע שאטרקטיביות הוא יכול לחפש במקום אחר. או תחרותיות יותר נכון.

תום116

New member
כן, אבל

אני מאמין שהיו עוד כמוני שהאמינו שבפליאוף הם אולי יצליחו להתעלות על עצמם, כמו שהצליחו לעשות כמה פעמים העונה(ניצחו את בוסטון בחוץ, אותנו בחוץ)- אבל לא, ההפך הגמור. האמת אחרי שראיתי את שני המשחקים הראשונים, אני אפילו אופתע אם זה ייגמר ב-5.

Orenseg

New member
רשתות תקשורת?

אנחנו מדברים על צ'רלטון, לא? זו חברה שמקבלת מספיק כסף מהמנויים כדי לא לחיות על המפרסמים. חוצמזה, אני בטוח שיותר אנשים יצפו במשחק שאמור להיות מעניין ב8 בערב מאשר במשחק שקובי או לברון משחקים בו, אבל רוב הסיכויים שיהפוך לגארבג' טיים עד המחצית, ב4 לפנות בוקר. אנשים שבכל זאת קמים לצפות במשחק ינטשו את השידור במהלך הגארבג' טיים, ואז הרייטינג נופל. ESPN ישראל וצ'רלטון כנראה חושבים שאוהדי הNBA בארץ מטומטמים ולכן 5 מ6 השידורים הראשונים של הפלייאוף בארץ מגיעים מהסדרות של 1-8, כאילו כל מה שאנחנו מכירים זה קובי ולברון.

NadavG

New member
אתם מדברים מתוך רגש ולא הגיון

העובדה היא שחלק גדול מצופי המשחקים הם לא כאלה מביני עניין, ולא בדיוק עוקבים אחר כל הקבוצות, אלא רק אחר ה"אליל" שלהם. תגידו מה שתגידו, יש פי 100 יותר אוהדי לברון וקובי מאשר כל שחקן או קבוצה אחרת. הרי אותו דבר קורה בשידורי הכדורגל הישראלי, להבדיל אלפי הבדלות, אך האיכות הירודה של קבוצות התחתית היא לא הסיבה כי מן הסתם גם קבוצות הצמרת, חיפה, הפועל ת"א, משחקות גרוע כבר לפחות 2 עונות.

Orenseg

New member
אנחנו אלה שמדברים מתוך רגש ולא הגיון?

הרי אתה זורק מספר מופרך כמו "פי 100" כדי לנסות להוכיח את הטענה שלך. בדרך כלל, צופים פוטנציאליים שלא נחשבים למביני עניין או מכורים כבדים לא יתעוררו באמצע הלילה כדי לראות את האליל שלהם. לרובם יש עבודה או בי"ס. אני בטוח שבשעה נוחה כמו 8 בערב (המשחקים נגמרים בסביבות 10:30 אם אין הארכות) שידור NBA יוכל לקלוט יותר צופים מאשר בשעה 4 לפנות בוקר. מה גם, שסלטיקס@בולס (ראשון ב8, לפני קאבס@פיסטונס) הוא משחק בין שתי קבוצות פופולריות גם בארץ. זו היתה הסדרה הכי מעניינת של הפלייאוף עד היום ומשחקת שם אחת הקונטנדריות (לפחות עד שיוכרז סופית שגארנט גמר את העונה). יש סיבה שלסדרה הזו לא מגיע שידור ולקאבס@פיסטונס, הסדרה הכי פחות מעניינת בפלייאוף ואולי היחידה שתגמר בסוויפ, כן מגיע? לברון לא סיבה מספיק גדולה לזה. אה, נזכרתי שמשחק 3 בכלל הערב. הקאבס צפויים לנצח, לעלות ל3-0 (מצב שממנו אף קבוצה לא חזרה מעולם בפלייאוף) ולהפוך את משחק 4 רשמית לגארבג'טיים. אם זה יקרה כנראה שלברון לא ישחק הרבה דקות ביום ראשון.

Oxycodone

New member
קח עוד דברים בחשבון

אולי פשוט השעה של המשחק ביום ראשון נוחה לשידור בישראל.........אולי הרשת שמעבירה את המשחק הזה לישראל עולה להם פחות כסף מאשר משחק יותר מרכזי...אולי דטרויט עוד ינצחו אחד הלילה , בכל מקרה עדיף משחק ב10 וחצי מאחד יותר מעניין שחצי מהצופים כבר ישנים ואז לא יהיה להם רייטינג.

Orenseg

New member
לא קשור

השעה 8 בערב נוחה יותר מ10:30, כשמשחק עשוי להגמר אחרי 1 לפנות בוקר. אני לא בטוח לגבי מחירון המשחקים. גם בולס@סלטיקס וגם קאבס@פיסטונס נחשבים למשחקי קצה שמשודרים באותה הרשת בארה"ב בצהריים. אבל אתה יודע מה? אם הייתי משלם לצ'רלטון על המנוי החודשי, הייתי רותח על טענה כזו. גם ככה הם משקיעים סכומים אפסיים בהפקה מזעזעת ובקרקס של לייזי גורדון המחריד. למה שאנשים ירצו לקנות את מוצר הזבל הזה? שלפחות ישקיעו בתכנים. ואתה יודע מה? הם לא השקיעו בתכנים. אתה אולי אוהד פיסטונס אז המשחק כנראה יעניין אותך אבל הבוקר הסדרה נכנסה רשמית לשלב הגארבג' טיים. אף קבוצה לא חזרה מפיגור 3-0 והפיסטונס לא עומדים לעשות את זה. אז במקום לראות משחק רלוונטי מסדרה תחרותית אנחנו מקבלים משחק שלם של גארבג' טיים, ואפילו לא חצי משחק של גארבג' טיים.

למעלה