תגידו

vitvit

New member
תגידו

כל אחד יכול ללמוד לקרוא בטארוט? זה כזה מגניב... vitvit

psychodad

New member
המגניב בטארוט זה

בהתחלה היכולת לדעת צפונות לב המין השני(או מינך,בהתאם להעדפתך האישית),ולאחר מכן השינוי העצום שזה מחולל בך. טריפ שחבל לוותר עליו,מומלץ ביותר,אך רק אצל מורה מעולה(אוכל להמליץ אם תרצה),ורק אם אתה מרגיש שאתה מוכן...ומוכנות ללימוד טארוט רחוקה אלפי מילין מהמוכנות כפי שהיא מפורשת על ידי רבים וטובים בכל הפורומים לטארוט. בהצלחה!

אפשר בבקשה את האיי-מייל שלך?

אני רוצה מספר המלצות על מורים... אבל מורים שמלמדים ביחידים ולא בקבוצה. תודה.

psychodad

New member
אין לי המלצות על מורים,אלא רק על המ

המורה שלי,שלא מפסיקה להדהים אותי בחוכמתה. היא בעצם מעניקה למצושג חוכמה מרחבים ,מימדים,ועומקים בלתי רגילים..בכל אופן,היא מלמדת בקבוצות של 4-7.. מדוע אתה מעדיף ללמוד בפרטי? לא עדיפה האינטראקציה הקבוצתית?

psychodad

New member
גם אני. תשמע רגע:

אם גילך הוא 17.5 ,ואני מקווה שאני לא טועה...מהפורום בוואלה אני זוכר שאמרת כמה פעמים שאתה בן 17 או משהו כזה... בכל מקרה,אם אתה בן 17.5,אני לא בטוח שהמורה שלי תשוש ללמדך,משום שגם אם נהיה מזה פתוחים וליברלים ונגיד שגיל לא משנה וכל זה,אני לא חושב שמישהו בן 17.5 הוא ברמת המודעות והנסיון הנדרשים מתלמיד רציני לטארוט זו רק דעתי,אבל סבורני שהיא דומה לדעת מורתי ,לפחות בסוגיה הזו בכל מקרה,אשאל אותה,אחזיר לך תשובה,בהצלחה ותמסור ד"ש לחברי הפורום,אם בא לך,ביי ביי

nole

New member
היי שוב!

תודה על תשובתך ועל נדיבותך. כשתפרוס קלפים, תוכל לאמר לי בבקשה, מה הנתונים שאתה צריך?

psychodad

New member
נדיבות?? חמודה,את יותר מדי מנומסת!

תהיי קצת חוצפנית..מצטער,פשוט התרגלתי לתרבות הוולגרית של יאללה,עוד לא פרסת? בכל אופן,גם אני התרשמתי מאוד מהנעימות שבהודעותייך,ומהרכות שבדברייך.. אם תרצי שאנסה לפרש לך פריסה אז אחד מהשניים-או שיש לך קלפים,ואז את אומרת לי מה יצא לך,או שאת אומרת לי מתי נולדת(עדיף גם באיזה שעה ומקום) ואני בוחר עבורך קלף מייצג ויוצא לדרך. אם אין לך שאלות ספציפיות אז אני מניח שאעשה הפריסה הקלטית או האסטרולוגית,מה שיבוא יבוא:) אבל אני לא מבטיח תשובה עד אחרי יום שני(מבחן אחרון)... בכל אופן,יום נפלא שיהיה לך,נשתמע נ.ב האימייל שלי [email protected]

nole

New member
שלחתי אליך דואל

בזמנך הפנוי... וימים נפלאים גם לך

למעלה