שמעת פעם על.. ציניות!
T the eye2001 New member 28/6/02 #21 תאמינו לי... דרבוקה זה כלי נגינה בן זונה גם קשה גם יפה... ובוזוקי בכלל...הייתי מת ללמוד עליו אבל אין לי מושג איפה לקנות!! מישהו יודע???
תאמינו לי... דרבוקה זה כלי נגינה בן זונה גם קשה גם יפה... ובוזוקי בכלל...הייתי מת ללמוד עליו אבל אין לי מושג איפה לקנות!! מישהו יודע???
K KamikazA New member 28/6/02 #22 יש ליד חלילית ביפו, שתי חנויות ליד, חנות לכלי נגינה אתניים כאלה, יש להם כל מיני סוגים של תופים אפריקאים ודרבוקות וכאלה, אני חושב שיש להם גם בוזוקי וכאלה
יש ליד חלילית ביפו, שתי חנויות ליד, חנות לכלי נגינה אתניים כאלה, יש להם כל מיני סוגים של תופים אפריקאים ודרבוקות וכאלה, אני חושב שיש להם גם בוזוקי וכאלה
U Uv Kruvi New member 28/6/02 #24 חחחח... יהיה מגניב לראות את אסיבירון מנסן על בוזוקי!!! חחח הרסת אותי.... כזה..."שלום אתם צופים בטברנה עם שמעון פרנס והיום אנו מארחים את אסף בירון"... חחחחח.... שתגעת...
חחחח... יהיה מגניב לראות את אסיבירון מנסן על בוזוקי!!! חחח הרסת אותי.... כזה..."שלום אתם צופים בטברנה עם שמעון פרנס והיום אנו מארחים את אסף בירון"... חחחחח.... שתגעת...