תגידו... יש מתופפים בפורום? גיטריסטים מוכשרים? בסיסטים? (שאין להם להקה!)
D dalitush New member 27/6/02 #1 תגידו... יש מתופפים בפורום? גיטריסטים מוכשרים? בסיסטים? (שאין להם להקה!)
‡ ‡NoK New member 27/6/02 #2 יו! טוף..הגברת חרא דה לה קקה (ויקי) אצלי.. היא מוסרת שהיא..הממ.. כינוריסטית ( ) ולי יש גיטרה דנדשה (מתוצרת זבל) שעוד לא למדתי לנגן בה.. עזרנו לך?
יו! טוף..הגברת חרא דה לה קקה (ויקי) אצלי.. היא מוסרת שהיא..הממ.. כינוריסטית ( ) ולי יש גיטרה דנדשה (מתוצרת זבל) שעוד לא למדתי לנגן בה.. עזרנו לך?
U Uv Kruvi New member 28/6/02 #25 אהה... זה לא אייזיק זה איציק... והוא לא ממש עובד בזמן האחרון... יש לך? תפרסמי ואני אצרף אותך כשיעבוד לי סוףסוף
אהה... זה לא אייזיק זה איציק... והוא לא ממש עובד בזמן האחרון... יש לך? תפרסמי ואני אצרף אותך כשיעבוד לי סוףסוף
K KamikazA New member 27/6/02 #14 היייי! אני גיטריסט כבר משהו כמו 3 שנים ובסיסט משהו כמו שנתיים ומתופף כמה זמן כבר, רק פאנק עם מעברים משוגעים אבל יש לי להקה, האמת שיש לי כמה
היייי! אני גיטריסט כבר משהו כמו 3 שנים ובסיסט משהו כמו שנתיים ומתופף כמה זמן כבר, רק פאנק עם מעברים משוגעים אבל יש לי להקה, האמת שיש לי כמה
ח חיימקו הכבאי New member 27/6/02 #15 אני גם מתופף אבל אני מתופף על..... דרבוקה כבר כ5 שנים וגם התחלתי לנגן על בוזוקי.
D dalitush New member 27/6/02 #17 דרבוקה אני יוותר על התענוג התכוונתי על כלים כמו גיטרה, תופים,באס כלים של רוק, פאנק, פאנק-רוק, מטאל ורוק ישראלי!..ככה..שדרבוקה..לא נראה לי...אולי ניצור סגנון חדש!
דרבוקה אני יוותר על התענוג התכוונתי על כלים כמו גיטרה, תופים,באס כלים של רוק, פאנק, פאנק-רוק, מטאל ורוק ישראלי!..ככה..שדרבוקה..לא נראה לי...אולי ניצור סגנון חדש!
ח חיימקו הכבאי New member 27/6/02 #19 אחי קח בחשבון שדרבוקה זה......... כלי שבכלל לא קל לנגן עליו זה כלי אם צליל מדהים אם אתה שואל אותי וזה ממש לא פחות טוב מתופים.
אחי קח בחשבון שדרבוקה זה......... כלי שבכלל לא קל לנגן עליו זה כלי אם צליל מדהים אם אתה שואל אותי וזה ממש לא פחות טוב מתופים.
† ††יהוה†† New member 27/6/02 #20 אתמול בשברולט.... ניגנו על תופים אפריקיים ודרבורות וכל מיני ויש גם בשברולט חוג ללימוד דרבוקות שעכשיו נפתח תבואו לפרטים דברו אותי
אתמול בשברולט.... ניגנו על תופים אפריקיים ודרבורות וכל מיני ויש גם בשברולט חוג ללימוד דרבוקות שעכשיו נפתח תבואו לפרטים דברו אותי