תגידו -

rome0

New member
תגידו -

יש הסבר כלשהו באחד מהסרטים למה אנאקין(דארת´ ווידר) צריך את המסכה הזאת? ומה קרה לו שהוא צריך אותה? בסוף הסרט "שובו של הג´דיי" לוק אומר לאבא שלו שאם הוא יוריד את המסכה הוא ימות.. מה הקטע שלו? מה הוא עישן יותר מדי שהוא צריך מסיכה שתתן לו חמצן?? אם למישהו יש הסבר לזה - תודה.

rome0

New member
אני חושב ש..

משהו יקרה לאנאקין והוא יגסס. הקיסר ישכנע אותו להצטרף לצד האפל בזה שהוא "מציל" אותו עם המסכה(או לפחות זאת אחת הסיבות). בשובו של הג´דיי כשהוא מוריד את המסכה, הוא בעצם מוריד מעצמו את הצד האפל..

G0nz0

New member
טוב אז:

קראתי איפשהו שיהיה קרב גדול בין אנקין לאובי ואן בפרק שלוש ואובי ואן ינצח ואנקין יפגע בריאה... ומסיבה זאת הוא יצטרך הנשמה מלאכותית... ומאז הוא נהפך לחצי איש חצי מכונה...

Master Yoda

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי

אנאקין לא רק יפגע בריאה - הוא ישרוד עם רק ראש לב וחצי ריאה (ולב שלא עובד...) ה"שנאה" שבו החזיקה אותו בחיים עד שהקיסר בא והציל אותו.

rome0

New member
אפשר למצוא את זה באתר הרישמי

במידע על דארת´ ווידר.. קראתי את זה שם.

Suikun

New member
-

יש לי איזה ספר שקניתי ממזמן, שנקרא The complete star wars trilogy scrapbook על הסרטים הישנים, ובו רשום על המסיכה של ווידר - Obi-wan tried to save anakin, but the two fought, and anaking fell into a molten pit. Anakin survived but he had to wear a life-sustaining black body armor and this special breathing helmet.

Deathatred

New member
הסבר

אנאקין נלחם ונפל לתוך בור לוהט. כתוצאה מכך רעותיו נמעכו והוא היה צריך ללבוש את שריון-הגוף השחור המפורסם ואת הממסכה שיעזרו לו לנשום. בלי המסכה הוא לא יכול לנשום ולכן כאשר לוק הוריד לו אותה הוא מת.

Master Yoda

New member
תיקון

אובי ואן נלחם נגד אנאקין (זה בסרט השלישי ויש לי גם תמונה של זה) ומפיל אותו לתוך בור מלא בכל מיני דברים. אנאקין נפצע קשה מאוד מאוד מאוד (נשאר לו ראש, לב וחצי ריאה) הקיסר מציל אותו משם ובונה לו את החליפה. (לא בעצמו) הוא אומר לאלה שבונים אותה שיבנו אותה כהתגלמות של רשע ופחד. ואז אנאקין הופך רשמית לדארת´ ויידר. רות סוף. או משהו כזה.

Larik

New member
לא יפה!

היית צריך לסמן את זה כ

זה לא אמיתי, מן הסתם.

זה אילוסטרציה ממוחשבת שנעשתה על ידי מעצבי האתר של TheForce.Net

jakecarter

New member
למה אובי ואן ואנאקין ילחמו?

מדוע אנאקין ואובי ואן קנובי ילחמו?

thorondor

New member