תגידו

AngeIDust

New member
תגידו

יש לכם עץ כריסטמס בבית? ויש לכם את הדבר הזה של קינדר שסופר את הימים עד כריסטמס וכל יום יש שוקולד מגניב אחר?

אין לי עץ ואין לי לוח שנה עם שוקולדים

אבל הסבתא הנורווגית שלי תמיד היתה שולחת לי לוח כזה של דצמבר עם שוקולדים, לפני שהיא נהייתה סנילית. גם לארץ היא היתה שולחת, וגם לטרונדהיים כשעברתי ללמוד שם. עכשיו אין לי. ניחא.. גם ככה זה היה סתם שוקולד חלב שאני בכלל לא אהבתי. כשהיינו קטנים תמיד היה לנו עץ בבית, אבל אבא סירב לכרות עץ בשביל זה. אז תמיד הוא היה מביא עציץ של איזה עץ לא קשור לכריסמס ואז אחר כך שותל אותו בגינה.

MissCunningham

New member
יש לנו עץ קטן וחמוד

כבר בן 6 אם אני לא טועה... ורק שנה שעברה זכיתי לקבל את הלוח שנה החביב הזה עם השוקולדים, אבל לא אכלתי אותם אז לא היתה ממש פואנטה... ולך, אמ?

Emc2

New member
you mean an advent calendar?

those things have a name you know.... Koferet!

AngeIDust

New member
אני מכירה את השם בצרפתית

ואם אתה מכיר את השם סימן שגם אתה כופר!!! ואני עושה כזה עד היומולדת שלי זה יותר חשוב מכריסמס וחוץ מזה הקינדר טעימים!

MissCunningham

New member
For fuck's sake

Are you ever going to finish the story about the indecent proposal? Btw, I miss you, Bunny and I've lost your phone number so I can't call you, drunk, in the middle of the night and... uhhhhhm oops. I just can't call you concerning your progression at work

Emc2

New member
send me a message and i'll send you my #

and there is no story because my Boss had nothing to offer.... nothing worth mentioning at least i mean... really... why would anyone mention things that i was asked to do for the xmas dinner.... i mean... really

kit k@t

New member
יש עץ!

ואפילו יש מתנה על מדף לידו.... אבל היא עוד לא עטופה, היא סתם בקופסא.... אני כל כך אוהבת את העץ :) הקישוטים חמודים. קאט

למעלה