תגידו...

the boy

New member
תגידו...

זה משנה אם נוסעים עם נעליים שמיוחדות לסקייטבורד או לא? איזה חנויות סקייט בורד יש בנתניה או רעננה?

xflil

New member
זה משנה מאוד

אלה שאומרים שזה סתם להתלהבות סתם מפגרים אני הרסתי שלושה זוגות נייק בתוך חודש על הסקייט...... הגריפה וכל התרגילים עושים פשוט חורים ענקיים בנעל, פשוט יצאה לי הרגל כבר מהנעל...... רציני...... בנעליי סקייט, יש שכבת פלסטיק גבוה, וסליה גבוה, ככה שזה לא קורה, ואין אפילו שריטה ממליץ לך על DVS נעליים נוחות וכייפיות..... היום בתחרות ראיתי מלאאאא עם הדגם של כמו שאני הולך........... והאחיזה היא גם הרבה יותר טובה עם נעלי סקייט שים לב, הסוליה שטוחה, ולא קעורה......כמו בנעל רגילה...... קנה נעלי סקייט זה גם יפה

KaPuStA

New member
צ´מע אתה לא חייב

לקנות נעליים של חברות כמו אדיו או כל חברה אחרת שמייצרת נעליים במיוחד לסקייטבורד אני ממצליץ לך פשוט לסוע עם סניקרס של כל חברה אבל תבדדוק שהסוליה שטוחה והכל ושהן יפות ומומלץ מזאמש או כל חומר עבה וקשיח אחר היום לחבר שלי נקרעו נייק ב 100 דולר ולעומתו אני קניתי פומה ב 150 שקל שמחזיקות מעמד כמו שצריך

xflil

New member
אולי זה גם נכון

אבל אני נורא אוהב את הצורה של הנעלי סקייט זה נורא נוח גם, זה נוראאאאאאאאא פאקינג נוח, זה עבה וזה יושב טוב על הרגל...... אני אוהב את זה....מה לעשות

xflil

New member
אולי זה גם נכון

אבל אני נורא אוהב את הצורה של הנעלי סקייט זה נורא נוח גם, זה נוראאאאאאאאא פאקינג נוח, זה עבה וזה יושב טוב על הרגל...... אני אוהב את זה....מה לעשות
וגם מי שמרשה לעצמו נייק, אז אין לו בעיה כי זה 450

gamba girl

New member
לא...../images/Emo150.gif

אני נוסעת עם נעליים רגילות, ותאמינו לי זה לא פחות טוב מכל הג´אנק שמוכרים במאות שקלים.

KaPuStA

New member
אני גם לא מבזבז

כסף על נעליים אני לא עובר את ה250 שקל קונה איזה סניקרס כל פעם ואני חייב להגיד שנעלי סקייטבורד זה בהחלט מאוד מאוד מאוד נוח וגם יפה

ShLuMp

New member
שטויות

אני נוסע שמונה חודשים ועוד לא קניתי זוג אחד ביותר מ50 דולר שלשת הזוגות שיש לי של ואנס והם ממש ממש טובות עלו ביחד אמ... 140 דולר כלומר שניה... (140*5=700) 700 שקל ל 3 זוגות! אחד מהם חדש חדש ואחד סוליה קרועה קצת בפופ ואחד במצב סביר

KaPuStA

New member
נו...ו....

מה אתה רוצה להגיד בזה שאתה מגניב? שיש לך ואנס? שהיו לך 700 שקל?

ShLuMp

New member
לא

מפגר אני רק אומר שזה לא כזה יקר... (3\700=233) נעל סקט ב 233 זה לא יקר אז סתום כבר

gamba girl

New member
איזה מוזר זה...

למה לכולם יש סיומות מוזרות כאלה להודעות?! כרוב זה לא ע-ד כ-ד-י כ-ך טעים... גמבה יותר טעימה!

Sham 69

New member
יש לי גלוב בדיוק כמו זה שבאמצע..

רק שבמקום הלבן זה בצבע אדום.. והוספתי עוד שרוכים בצבע אדום\שחור והנעליים משפיעות מאוד על הנסיעה לא יודע איך להסביר.. אבל פשוט צריך לנסות.. ומבינים כבר..

xflil

New member
נכון

אולי זה אפילו פסיכולוגי אבל זה עובדה שיש לך יותר תפיסה ושליטה בסקייט

למעלה