תגידו..

יום.

New member
תגידו..

נכון שאני לא הסטודנטית שנה א' היחידה שנכנסת להיסטריה עקב כמויות החומר הבלתי נלאות האלו שמצפים ממנה לקרוא? (ועוד באנגלית? מה הם בסדר? הם לא יודעים שאני דיסלקטית?) ושאני לא היחידה שבטוחה שלעולם לא יהיו לה חברים מהאונ' ושבאופן כללי כולם בטח הרבה יותר חכמים ממנה? בקיצור נכון שאני לא היחידה שכל הקטע של ה"להיות חדש" הזה עושה לה רע?

deathcaster

New member
תשובות

"נכון שאני לא הסטודנטית שנה א' היחידה שנכנסת להיסטריה עקב כמויות החומר הבלתי נלאות האלו שמצפים ממנה לקרוא? " - את לא, זה בסדר "ועוד באנגלית?" - כן, אין מה לעשות "מה הם בסדר?" - כן, הם כן "הם לא יודעים שאני דיסלקטית?" - אני לא חושב שהפורום יודע אם הם יודעים או לא
.... וברצינות ... ככל שאני מבין, אין הבדל בין דיסלקציה בעברית ובאנגלית.. דיסלקציה זו דיסלקציה. לגבי הקושי באנגלית - זו סוגיה אחרת. ושאני לא היחידה שבטוחה שלעולם לא יהיו לה חברים מהאונ' ושבאופן כללי כולם בטח הרבה יותר חכמים ממנה?- את לא, זה בסדר, אם כי אני לא רואה פסול בזה שיהיו לך חברים חכמים יותר ממך או פחות ממך, כולנו בני אדם לא ? "נכון שאני לא היחידה שכל הקטע של ה"להיות חדש" הזה עושה לה רע?" - בהחלט לא... אני מכיר לפחות 3 שעוד לא קלטו איפה הם עדיין.. ( ואני מניח שגם אני הייתי ככה אם לא הייתי כבר שנה באוניברסיטה - אם כי לא בתור סטודנט) בקיצור... כולה עבר שבוע וקצת... יהיה בסדר...

deathcaster

New member
המממ....

אם אכן יש דבר כזה, אני עומד על טעותי. אבל אם אכן יש דבר כזה, אז גם צריכות להיות הקלות בהתאם.. לא ?

יום.

New member
אכן יש הקלות

אני קיבלתי הארכת זמן בבחינות התעלמות משגיאות כתיב עברית/אנגלית והקראת שאלונים באנגלית (הבעיה שזה רק בבחינות את המאמרים אני אצורה לקרוא בעצמי)

deathcaster

New member
מצוין

אז נכון שהקלות אלו הם רחוקות מלפתור את שורש הבעיה... אבל לפחות הן עוזורת קצת... בקיצור- רק שבוע וחצי עברו... את תראי שיהיה בסדר.

מֵירַב

New member
לא, את לא...

אני בכלל דואגת לעצים בעולם, כמה דפים בזבזתי ואבזבז על הניירת הזאת..... גאד! ועוד לקרוא הכל ולהבין.. מה, הם מצפים שאני אבין הכל?! בעצם, אני מבינה... רוצה עזרה?
יהיו לך חברים מהאוניברסיטה, גם אם רק לזמן הלימודים - גם זה משהו. מפיתום יותר חכמים ממך? את הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חכמה! הקטע של ה"להיות חדש" לא עושה רע, זה דווקא כיף לגלות דברים חדשים ולספוג המון מידע... נסי ותראי
פיייייי, מאיפה נפלה עליי האופטימיות הזאת.... מירב.

להיות חדשים באוניברסיטה

זה לא קל ופשוט. אבל הסירי דאגה מליבך. יש אתרים באנגלית שמתרגמים את המאמרים לעברית (כמובן בתשלום). יש היום עט שדמתרגם מאנגלית לעברית. הוא ממרקר את המילה ומוצא את הפירושים.יש גם מילונים אלקטרוניים ואם כל זה לא טוב, אז יש אנשים שמוכנים לתרגם תמורת כסף. אגב, בגלל הקלות שלך מותר לקחת מורים פרטיים מהאגודה שיעזרו לך. תבררי את זה. חוץ מזה תמיד אפשר למצוא מישהו שלמד את הקורסים האלה בשנה שעברה. לגבי המסה של החומר, את יכולה להתחלק עם בנות או בנים אחרים בקריאה שכל אחד יסכם משהו, כך שלא כל העבודה תיפול עלייך. דבר נוסף ששמעתי שבמבחנים בודקים יותר את רמת ההבנה של החומר מאשר דיקלומים וזכרון בע"פ (שונה ממה שהיה לי במכללה). אז אל תילחצי יהיה בסדר. יהיה טוב!

יום.

New member
חח הדבר הראשון שעשיתי באונ'

היה לקבל התאמות הדבר השני זה לגשת את האישור לאגודה ולקבל כרטיסי צילום בחינם וואצ'ר ל6 שיעורים פרטיים אגב, גם למי שאין לו לקות למידה באתר האגודה יש רשימה של מורים פרטיים במחיר מסובסד

adva g

New member
מבינה אותך!

כמויות חומר באמת נראות לא הגיוניות- צריך להתרגל... לאנגלית די ציפיתי. חברים מהאונ' בטוח יהיו! וגם אם הם לא יהיו החברים הכי טובים שלך (ויכול מאוד להיות שכן) את לא תהיי לבד. ולהיות חדש בעיני זה מלחיץ, אבל עוברים את זה, ועד אז- קבלי את תמיכתי! :)

למעלה