תגידו-

אליהו88

New member
תגידו-

אתם כאלה מיובשים בשכל?/tapuzforum/images/emo132.gif באתי לכתוב פה משהו על המבצע של סלקום ופתאום אני שם לב שאף אחד לא כתב על זה כלום לפני... מה יהיה הסוף?/tapuzforum/images/emo2.gif אעעעעע???

אוקי אז

אולי עכשיו היחיד שהוא לא יבשושי פה יפרט בדיוק את המבצע... כי מה שהבנתי בינתיים מכל המבצע הזה זה רק 20 שקל...

אליהו88

New member
15 שקל לחודש למכשיר דור 3

רק ללקוחות דור2 שמשדרגים לדור3. פחות או יותר זה הרשימה של המכשירים (מתוך הסוני והנוקיה) נוקיה- 6267. 6500c. 6120c 3120c סוני אריקסון- k610 k660 k800 t650 w910 ולקוח שמדבר מעל 150 ש``ח מקבל החזר 10 ש``ח, ואם הוא מחזיר מכשיר אז יש עוד הנחה של 5 ש``ח, שוב. במידה שלא דיברת אתה משלם רק על המכשיר(פלוס חבילת גלישה) אם תשאל אותי. נציג מאורנג` אמור לרשום על קו שרשום על שמי w910 ב49 ש``ח ואם דיברתי 120 דקות(דקות- לא שקלים!) אז אני מקבל החזר 44 ש``ח לפני מע``מ ואני מאוד מתלבט על זה. עכשיו נ``ל שאם כבר אז אקח את המכשיר מסלקום

אליהו88

New member
כי בתכל`ס

שניהם זה סימים של יעדים מוזלים וכדו`... אז אני לא יעבור את הרף בשניהם... אולי כן באורנג`... אז ממילא עדיף בפועל לשלם 15 מ49 (שניהם כולל חבילת גלישה... בע!)

אם אתה לא מגיע ל120 דקות בחודש אז

אתה צודק. מה שכן שווה לך להראות לאורנג את ההצעה אולי יתנו לך משהו יותר טוב...

אליהו88

New member
אין מצב שהם יתנו משהו יותר טוב

באורנג` זה חיילים. בסלקום זה מבצע חד פעמי מוגבל בזמן. אורנג יודעים שאני לא מתכונן לדבר הרבה בסים הזה...

אליהו88

New member
סלכלוםםםםם בעעעעעעעעעעע

אתם לא שווים כלום. סתם אפס מאופס! אני לא ממליץ לאף אחד על המבצע החדש שלכם! בדקתי את כל הפרטים של המבצע. והכל בלוף אחד ג.ד.ו.ל. תתרחקו מהחברה הזאת הם פשוט עובדים על אנשים בעיניים כמו שאף אחד לא עושה! בוווווווווווווז! /tapuzforum/images/emo216.gif

למעלה