תגידו... יש לכם סנדלי שורש
G GMN New member 29/7/08 #14 האמת שכבר הכנתי מזמן, השקעתי שעות ובסוף זה לא נשמר. התעצבנתי ולא חזרתי לזה. אז עכישו, אם את כבר מזכירה את העניין, אני אכין מחדש...
האמת שכבר הכנתי מזמן, השקעתי שעות ובסוף זה לא נשמר. התעצבנתי ולא חזרתי לזה. אז עכישו, אם את כבר מזכירה את העניין, אני אכין מחדש...
M MsUnderstood New member 29/7/08 #6 רק שתדעו...שורש זה הקרוקס החדש משום מה בחודש האחרון חצי קיבוץ בערך קנה שורש חדשות..
א א שיין מיידעלע New member 29/7/08 #10 אבל שורש תמיד היה נפוץ בקרב קיבוצניקים. אגב, אני חוששת שאת אופנת הקרוקס התחילו קיבוצניקים. אז, בהתחלה של העניין, ראיתי רק אצל קיבוצניקים (והרבה מהם) קורקס ורק אח"כ ראיתי שהולכים איתם בעיר. נורא.
אבל שורש תמיד היה נפוץ בקרב קיבוצניקים. אגב, אני חוששת שאת אופנת הקרוקס התחילו קיבוצניקים. אז, בהתחלה של העניין, ראיתי רק אצל קיבוצניקים (והרבה מהם) קורקס ורק אח"כ ראיתי שהולכים איתם בעיר. נורא.
M MsUnderstood New member 30/7/08 #18 בארור../images/Emo70.gif זה כ"כ נוח!!! קניתי השנה זוג ממממממממש יפה
א א שיין מיידעלע New member 30/7/08 #19 ../images/Emo45.gif ממש נוח את קונה נאות? אבל אין להם עקבים דקיקים!